Ekran kaparmanın faydasını bu gün bir kez daha gördüm. Sabah baktigimda 9.45 gormus 9.70/lerde cırpınıyordu. Ogleden hemen sonra 10.85 leri gormus 10.55 lerde oyalanıyordu. Panik yapip sabah verenleri iyi öptüler gerçekten.
Ekran kaparmanın faydasını bu gün bir kez daha gördüm. Sabah baktigimda 9.45 gormus 9.70/lerde cırpınıyordu. Ogleden hemen sonra 10.85 leri gormus 10.55 lerde oyalanıyordu. Panik yapip sabah verenleri iyi öptüler gerçekten.
Al at kenera bakma da; Satmada, Gelişmekeri bekleyen parasını katlar😃😃
Thy nı bile gecebilir( Bu kadar soyleyim) Gedik &medik hikaye, Mal toplu zaten, 17 tl de iken POLTK içinde aynı cümleleri kurdugumda , insanlar inanmamıstı. Bir yıl içinde 83 TL. den satmıştım. Geçmiş yazılarımı Poltk da bulup bakabilirsiniz . Hisse alırlen gelecegi satın aldıgınızı unutmayın. Ama yatırımcı olun.
Gedik zaten kaptırdı malları aşagı gelsin diye hertürlü entrikaları cevirmeye devam ediyor. Burda İl ve Garanti tatırım yatırımcı dır. Poltk da İşyatırım tskaslarda bakın kac tl den msliyeti var, görün
İş yatırım ve Garanti gercek yatırımcı olarak düşünün.Meksa da İş ‘in ayagı.Toplama peşinde , 12 ‘ ye kadar toplama devam eder gibi gorunuyor. Tabiki tüm yazılarım benim kişisel goruşumdür. Herkes kendi yatırım kararını kendisi verir. Kalın Saglıcakla
Evet ben şahidim. Poltk de beraberdik. Poltk maliyetim ekside. Papil de hikaye daha yeni başlıyor. İnşallah sonu iyi olacak.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.45- 10.50 aralıgında daha biraz bekler gibi
Rusya ile ilişkiler kizişirsa Papili etkiler mi acaba.
Dostlar Papilde potansiyel var mı ?
Poltk ten sonra buraya da gelelim mi ? 😊
Poltk etkisi yaparım yatirimcisina
Batuhan
Garanti ve İşyatırım gercek yatırımlık alıyor.Onlara dikkat et. Bugun Numara cekme günü idi.9.45-10.50 arası yatırımlık miktarda al. THY ve Vakıf la ilgilendigim için padiflerdeki bir kac bin lot alıslarım geliyor, bitiktiriyorum. Sende aynı taktik le davranmanı öneririm.
Dudu abi de gelirse tadından yenmez[emoji4]
Yarın ardyz işleme açılıyor, o rüzgarla yeni bir zirve denemesi gelebilir.
Batu Burasıda Thy gibi hızlı cıkış olursa korkma sat, sonra asagı geliyor. 10.65-70 üstü buara kacırma sat. 10.45-50 arası al . Yatırımlık tutabilirsin . Thy da vakıfta allah bereket versin cok iyi gecti bugun 14.80 üzeri sattım thy de vakıfda da tüm nakitteyim
Rusya kökenli bir firma son gelişmeleri değerlendirerek bakın bir tavsiye karar sizin
Biraz itekleyelim bunu😂😂😂. Ederi var çünkü , Aman Grafiklerini iyice inceleyin. Yatırımcı olun. işi çozeceginizden eminim. Ben burda yatırımcıyım.
Açığa satış ve kredili alım yasağı 12 şubat çarşamba akşamı sona eriyor.
16/18 Mart Doha/ Katar da düzenlenecek savunma fuarına katılıyor.
Son yaşanan olaylar ülke, şirket, tesislerin korunması, tehlikenin tespiti noktasında çalışma ve ihtiyaçları elzem kılıyor.
Kasım 2019 halka arz hazırlığı ve ilk işleme başladığı Aralık 2019 dan bugüne kadar iptal edilen malta ihalesi dışında 6 aylığına demo verilen bir ülke, iptal edilen karşılık ayrılan 1.9 milyonluk ceza ve ingiltere de şirket kurulumu dışında bir haber akışı olmadı.
Faaliyet gösterdiği alanın savunma sanayii olması ve gizliliğin büyük önem taşıması bizi son ana kadar hep merakta bırakacak.
Garanti, iş, meksa, yatırım fonları, ykb, marbaş, yatırım eliyle konsolidasyon devam ederken haka arzı yapan gedik yatırımın malı da azaldı.
Al/sat yatırım tavsiyesi değildir.
7. 700 ihale haberi geldi iki tavan yaparmı ağalar?
AGS2-W09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9.50 maliyetle aldığım hisseyi bugün panik halinde 10.40 a sattım. Aslında uzun vadede kalmak istiyordum bu kâğıtta. Sabah açılışa tahmini kactan alış girsem alabilirim tahmini olan var mıdır?
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://resmim.net/f/DFRxxh.jpg
aylık takas
Sayın cefaks günlük takası paylaşabilirmisiniz
yabancı buralardan mal alıyor ise, ya bir iş ilişkisi haberi daha gelecek, ya da şirket satınalma haberi... ard yazılım dan 10 gömlek üstün bir sektörde.. hayırlısı...
Bilanço ne zaman
Geçici vergi bu akşam yayınlandı. 17.3 mio net satış, 5.6 mio faaliyet karı, 13.6 mio dönem karı açıkladı. 2.1 mio faiz geliri var, şirket nakit içinde yüzüyor olmalı. Finansman gideri yok denecek kadar az banka borçlanması yok demektir. Ciro bilançoya göre düşük kalmış sanki ama karlılığı sevdim. Ytdhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...044c8e869c.jpg
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiisse tepki vermiş ama yazanı yok...bu iyiye işaret
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu anda hissenin başına bela olan üç kurum var. 1. Phillipcapital 2. Merrill ce 3. Y.kredi. acaip işlem yapıyorlar, birbirlerine alıp satiyorlar ve nette ellerinde ya sıfır lot ya da en fazla birkaç bin lot kalıyor.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky kalmadi mi hic, bilanco gelmis.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoyu da linkte paylaşalım.
Ilk gözlemim borclar artmış, net kar düşmüş. Karin dusuk gelecegi bekleniyordu gerci.
Bu kadar borc nereden olustu incelemek lazim.
Birde bakalim sirket yatirimci dostu mu? Temettu veya bedelsiz vermesini bekliyorum bunun icin. Ilk seneye ozgu cuzi miktarda kabulum.
İlk halka arz esnasında fiyat istikrarının sağlanması için ortaklardan alınan 6 M. TL geri iade edilmiş.
Yani borç artmamış, aslında düşmüş.
Faaliyet raporunda da görüleceği üzere şirket dünyaya açılmaya çalışıyor.
Eğer dürüst bir yönetime sahip ise geleceği parlak bir şirket olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca şirketin fazla borcunun olmaması, stokta mallarının bulunması, kasada yüksek miktarda nakitinin bulunması,
Emniyetten alınan 7.7M luk bakım onarım işi ve 2020 yılında gelecek her ihale haberi şirketi güzel yerelere getirecektir.
Bilanço geldi mi
Allahını seven defansa gelsin:d neden sürekli düşüyor bu kağıt ben bir şey mi kaçırıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi