Spor hisseleri içinde en az prim yapanı
Negatif oldu mu da en önde gidiyor
Hala olumlu bir durum yok
Printable View
Spor hisseleri içinde en az prim yapanı
Negatif oldu mu da en önde gidiyor
Hala olumlu bir durum yok
Burger King klube sponsor olmuş.
Güzel iş. Tebrikler.
Ayrıca sol bek olmuş diyorlar, akşama düşer hayırlısı...
Yatırım tavsiyesi değildir
Emre bol da bankalarla ile anlaşma yapıldı artı 40 milyon TL ye çıktı yakında haber düşer diyordu. Fenerbahçe geçen açıklamada bundan bahsetmişti sanırım finans açısından
14.70 bu da olumlu..:)
Ali Koç yine ağlamaya başlamış
Hisse ile ilgili umutlarım azalıyor
Artık vakit tamam olması lazım
Aylardır bu fiyatlarda oyalandı
Dün sponsorlukta açıklandı
Yabancıların artık geri dönüp götürme vakti geldi de geçti...
Bu arada başkan artık ipleri eline almalı. Ben oldum olası bu futbolda kurumsallık sportif direktör vs işlerini hiç tasvip etmemişimdir.
Bu işleri başkan ve bir yönetici yapar bu işin kuralı budur. Diğer türlü maaş ve fazladan personel tuzağı.
Bi oyuncu bulur Td ya da bu işlerden sorumlu yönetici. Başkan da gerekirse devreye girer gider alınır gelir. Artık başkanın direkt müdahil olması lazım bu sene şampiyon olmamız lazım yoksa çarşı pazar kümes karışır. Kimse bilmez sportif direktör cart curt direktör.
Bu işin sevabı da günahı da başkanadır.
Ben 3-4 topçuya ve taraftara çok güveniyorum. Yaparsa o topçuların sorumluluk bilinci bizi şampiyon yapacak inşallah..
Yatırım tavsiyesi değildir.
17 de satip endeks hissesi alsaymisiz ihya olurmuşuz
Kaçtı fırsatlar yine
Borç yapılandırması için Denizbank ve Halkbank ile anlaşılmış salı
günü aciklanacakmış
1 yılı ödemesiz
Yani öyle diyorlar bakalım
2022 yol haritam .
https://i.hizliresim.com/qAokVQ.png
Açın Fenerbahçenin önünü kardeşim
Dün Başkanımızı dinledim tüylerim diken diken oldu..
Fenerbahçenin önüne ket vurmaya çalışanlar büyük yanlış yapar.
Fener bağış projesinde 2.5-3 milyon tekil kişi bağış yapmış. Bunun dünyada örneği yok.
Böyle büyük bir camiayı kimse karşısına almamalı. Neyse daha çok şey yazılır lakin, dün milyonlarca Fenerbahçeli yi iyice birleştiren bir konuşma yaptı başkan
2 bankadan borcunu yapılandırmış. Şimdi gerekli lisans izinleri bekleniyormuş.
Gereken neyse yapılsın. Kimse Fenerbahçe taraftarı ile 2. Kez uğraşmamalı. Antremanlı bi kitle var çünkü.
endeks hisseler millet zirvelerine bombastik koşarken sportifler geri kaldı sanki
bunlarda hafta sonuna kadar hareketlense barim,neşelense buralar..
Bu arada dün başkan muazzam bir konuşma yaptı. Gerçeklere uyanması çok güzel. Sessiz kaldıkça uysalkoyun zannedip yükleniyorlar. Bizüm iklimde maalesef sert giderli olursan değerin anlaşılıyor.
Herşey güzel de vesselam
Sayın başkanım, 2 banka ile borçları yapılandırdık Tff ye sunduk lisans onay teyiti vs gibi bişeyler anlattı.
Peki biz yatırımcının bundan niye haberimiz yok? Klubü eleştireceğim tek nokta bu. Şunları kapa bildirin lütfen. 2 banka ile anlaştık yapılandırdık dese kağıt tavan olacak belki. Lakin dün toplantıda öğreniyoruz. Burdan yineliyim
Bu banka anlaşma yapılandırma vs Fenerol , lise arazisi bunlarla ilgili yatırımcıyı bilgilendiren kap açıklaması yapın lütfen... hiç dernek vs demeyin. Divan toplantısında hepsi tek bilanço bütçe demiştiniz çünkü.
Bu arada şu an yapılandırma yapılmışsa bu çok muazzam diğer klupler yapılandırma yaptıpunda ki faizden şu an 10 puana yakın düşük faizler var.. bu konuda başkanı tebrik ediyorum ve kap açıklaması bekliyoruz yatırımcı olarak..
15.51
gayet güzel , 16 bekliyoruz en kısa zamanda..
Hisse başlıkların sohbet etmiyorum sadece hisse ile ilgili paylaşımlar yapıyoruz , sohbet icin cafeyi kullanabilirsiniz . Ayrıca aldın, sattım yukarı gidecek asagi gelecek gibi paylaşımlar yapmamaya da dikkat edelim . Ne alıp ne sattığınız kimseyi ilgilendirmiyor . Bunlara dikkat edelim .
evet bekliyoruz , 16.00 yeşil yanıp dönmesini..:rules:
Derinlik atabilecek arkadaş varmı tşkler
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsa 120 oldu.
fener 15,50
uçacak kaçacak diyenler nerede acaba?
portföyümde fener yok, yanlış anlaşılmasın...
İşlem hacminde Spor hisseleri içinde 3.sirada
Bu da önemli bir gösterge
6 yılır hissedeyim ama sanki yine gıdım gıdım salıyorlar gibi geliyor bana,tabi sağı solu belli olmaz ama inşallah yanılıyorumdur.
Aylardır hammal gibi taşıyorum))) çok şükür ekmek te yedik. Tuttuğum takım olduğu için de hamnalık koymuyor. Prensip olarak hayatımda diğer sporlardan tek lot dahi almadım almam da.
Fiyat iniyor çıkıyor , çıkıyor iniyor. Arada hiç huyum olmasa da al sat yapıyorum. Düşünce alıyorum çıkınca satıyorum. Fiyat işi böyle. Ana malım sabit.
Yargıtay işi ötelendi. Tahminim Silivri ike birlikte neticelenebilir.
Bugün kahvede Bizim Fenerbahçeli dayılar ki çok yönetici falan bilmezler, Ali Koç ne dese razıyız yaparız modundaydılar. Başkanın konuşması çok etkilemiş belli ki.
Bu gazte tv ler aslında Fenerbahçeye ve başkana yüklendikçe, Fenerbahçeyi köşeye sıkıştıralım yaptıkça, taraftar o kadar çok takıma ve başkana yaklaşıyor. Başkan da 1.5 yılda ilk defa Taraftar gücümü sürerim restini çekti. Bakalım tranafer izni çıkacak mı? Çıkmayacak mı?
Ben de portfoyu 2020 içün artık tamamen fener kutpo kalkınma 3 e böldüm. Hedeflediğim fiyatlara gelince vedalaşıcam.
Burda şampiyon olamayacağımızı hissedersem komple vedalaşırım. Arada bir bedelli olursa şaşırmam. 29. Şampiyınluk tescili, oyuncu satışları, lise arazisine yapılacak karma proje vs hepsinin kilidini bu sene ki şamoiyonluk açacak çünki...
Bu takim deplasmanda mac kazanamaz. Ilk 3 hafta kazansa halbuki hisse direct 18 olur. Son sozum de Alper'e . Allah belani versin