Bütün herkes ters köşe ....babanın mallarının yarısını robot süpğrdü 74 e kadar....şimdi tok satıcı 30 nin lot kaldı....
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bütün herkes ters köşe ....babanın mallarının yarısını robot süpğrdü 74 e kadar....şimdi tok satıcı 30 nin lot kaldı....
Ons 1783 ben dahil herkes ter köşe....bugun 58 e 70 bin lot koyup 88 den sattıgımda 21 bin kaldırabilirmişiz....açıkcası bugun parite düşünce çok sıkıntı çektim 17 ye kadar şırınga aldılar resmen sonra şov....bugunun nasibi 6 bin....erken sattım 70 lerden ....nasip....
İş 55 bin oyak 50 bin teb 20 bin yat fin 10 bin ...finans ( robot hariç ) 30 bin....sattı roboy 170 bin aldı ....200 bin ky mal döktü...şimdi arkadan ağlıyorlardır....nasip....tersi de olurdu....
tortumlu dünya altın piyasasının anahtarını alırsın yakında ... fonda market maker oldun , kurucu finans bile geri adım attı karşında... yürüüüüüü ... yanındayız....
Dolar/TL son 15 gündür 6,85 [emoji4] #DolarTL https://t.co/6OeTsynb98
Finans pörtföyün bu fonlardan sorumlu müdürü cüneyt bey....beni ezbere bilir....
Bugun cuma tdı öncüsü adp var 15.15.....geçen ayki tarımdışında büyük ihtimal rakamla oynayıp çok iyi veri getirdiler ve onsu 1660 lara kadar düşürmüşlerdi ...gr 364 görmüştü 1 ay önce....şimdi ons 100 $ üzeri fark atmış....cumaya kadar hazır kar cepteyken temkinli olmakta fayda var....
TCMB'nin M1 para arzı (yâni piyasadaki dolaşımdaki para miktarı, emisyon) 2019 başına göre %100 artmış. Yâni çoğu kişinin sandığının aksine sadece araba fiyatları artmıyor. Kümülatif herşeyin fiyatı artıyor. Buna da enflasyon deniyor. https://t.co/QI5RPDH58Z
Şu ortamda birde dolar dan gol yemesek iyi olur.
Benden bu kadar 95 den 15 bin lotumu denize verdim akşamı beklerim buyuk ihtimal...
Deniz en tepeden topluyor kafayı yemiş....akşama düşer bana
Erken verdik oha ons 1788
Dün elimizde 70 bin lot varken bin lot alıcı çıkmıyordu şimdi deniz ve ekürüleri mak kapışıyor....
99 da 06 ya kadar 100 bin lot işlem gördü...ky dün almadı bugun akşam fena yamulacak....
Parite -0.22 bu pariteye ons zor dayanır....
Derdemez ons 1781...
ABD'de Haziran'da ADP verilerine göre özel sektörde istihdam 2,37 milyon oldu. Beklenti verinin 2,5 milyon gelmesi yönündeydi.
81 ve 83 den 7 bin alıp 88 e yazdım....
Ucundan biraz alalım dedik, mal sahibi yaptılar
Dedik , dinletemedik....35.06 dan alanlar....ky tam 200 bin lot aldı....akşam 34.58 e y.kredi 35 bin koydu....bizde ucuz dedik 34.95 den verdiğim 10 bin lotu 34.65 den yerine koyduk....5 binide 58 den alırız dedik karanlık odada y.kredi kaldırmış....sonuç bin500 tl zarar ama fiyat düşüşü kar....
yaşıyosun bu hayatı tortumlu ...
Dün aşı haberi düşürmüş müş...5 aydır kaçıncı aşı haberi....Abd tarımdışı istihdam yarın değil de bugun açıklanıyormuş....normalde cumaydı...bugun ons da hareketli gün ama ne tarafa tam bir kumar....çünkü tdi rakamları tahmin edilemiyor....beklenti +3 milyon...işsizlik 12.3
ABD’de çarşamba günü 50 Bin 203 yeni vaka ortaya çıktı.
5 gündür her gün vaka rekoru kırılıyor!
Trump ise hala “geçecek” demeye devam ediyor.
[emoji438]Yeni tip #koronavirüs günlük vaka sayısı dün ilk kez 200.000 seviyesini aştı. Raporlanan vakaların %25'i ABD kaynaklı.
#coronavirus #terminal https://t.co/tUTLaCxKfR
Cuma Abd tarafı kapalı. Bakalım bugün bir yukarı hareket yapacak mı altın
Bende karasızım çünkü verinin güvenirliği söz konusu....dün 58 e 40 bin koyan y.kredi gel ver 61 e bekliyoz....
Dedim ve geldi 68 e
68 den aldım ....32 bin lotu....bakalım akşama ya herri ya merro....toplam 44 bin oldu yarı yarıya fazlada almam....
Y.krediden 33 bin aldım 71 e 55 bin daha yazdı....bende satışları 70 çektim 66 ve 65 e düşmesini bekliyom....
Evet zayıf pariteye rağmen....70 den gidiyor 45 binden 27 bin kaldı....15.30 malsız girecem veri iyi gelirde parite düşerse ons şelale olur....bu hafta iyi kazandım....kazancımı koruyayım....düşerse fırsat çıkarsa canı sağolsun....düşme ihtimali %80 çıkma %20....saat 12.30.....
Veri dolar pozitif gibi bence
Paritenin aşağı gelmesini beklerdim ama 1,13 lere yaklaştı. Bakalım abd açılsın hele
Aynen öyle çıktı....bu veriye ons u akşama daha beter basmalılat.....
Sn. Tortumlu
Paritede işlem yapıyor musunuz ?
Yok takip ediyorum....ona sert geri döndü ters köşe...ama inanmadığım hareket....0 malla yarına çıkacam....
Akşam full tüpraş alayım yarın ecnebi kapalıysa bizim kilerde yön yukarı olur gibi....
6 bin 500 lot tupraş aldım...yarın sabah satarız disketten....ons neye diri durdu anlamadım...bu veriyle düşmediyse gider artık....yarın bizde enflasyon var....