petrol uçmuş
tcd erken çıktık
tte uçmuş
tua altin fonu erken sattık tekrar aldım
[İPhone 1000] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
petrol uçmuş
tcd erken çıktık
tte uçmuş
tua altin fonu erken sattık tekrar aldım
[İPhone 1000] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tcd hisse yoğunların gerisinde kalmaya başladı stopaj dezavantajı da var tkf dede aynı şekilde performans düşüklüğü var trendde 1 1 getirirken tersi olunca 2 2 götürüyor. :wu:
Ons altinda duzeltme olacak gibi. Davsan cikmasin.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu IBB hisse olmamasina ragmen nasil boyle getiriyor?
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ppf kadar getiriyi gördüm şükür, ACCye satış giriyorum bugün, kalan varsa hoscakal diyorum..
Valla cok pis dokecekler
Simdi kimse 5.92 ye stop koymamis
Koysalardi sabah patlardi
Demek oluyor ki ya stoplar 5.88 lerde
Ya da diksenizde vermem dolarimi zihniyeti var...
Tahminimce mb bir deneme daha yapip stoplari patlatacaktir...beline kuvve mb hadi gorelim...👍👍👍👍
Cok geriden geliyorsun dostum. Acc beni de cok yaraladi.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad sensin Webster. 99 ceken Mert nerede bu arada.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hosbulduk ustadim.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcd de bu yöntem tutmuştu.. ama çookkk erken sattım işte... Benzer hataları hissede de yaptım..sasa, şişe... sabretsem onlardan da çok iyi kazanabilecektim. Şimdi de herkesin tu kaka dediği ACC ye giriş yaptım dün .. çok küçük miktarlarda da hisse alıyorum,düşüşler olursa miktarı çoğaltacağım. 2020 yılı endeks seviyesinden ben de ümitliyim 140-150 bin aralığını görebileceğini düşünüyorum.bu sefer uzun vadeliyim...
Tcd yapardim ustad
Neden dersen cok hizli cikiyor
Gap birakti
Yil sonu
Dolar firlamak istiyor
Bu baglamda endeks eksi yapsa dahi tcd toplayabiliyor. Ama mac endek kadar eksi kesin getiriyor. Yani su surec heran hersey olabilir surecidir...ha bist sarsilmaz diyorsan neden mac
Gmr yi incele bir de...ytd
Garanti bankasi fon ekranindaki bu hatayi MT ye ilettim bakalim anlayip onarilmasini saglatabilecekmi
https://i.hizliresim.com/4pXDLY.png
Servet hocam
Garantidenmi fon alip satiyorsunuz
Bir sorum olacakti
Garanti uzerinden fon alsak o gun ppf demi yoksa gpy2 fondami nemalaniyor.
Gecen gun bir arkadasim garantiden tcd almis
O gece para gpy 2 ye yatirilmis
Bu fonun satisi da t2 oldugu icin taa 3 gun sonra tcd hesabina gecmis...
Ben de deneme amacli garanti uygulamadan fon al dedim. Sectirmiyor. Sadece uyari var
Para garanti degisken fonda nemalanacak diye...aydinlatabilirmisinix
Dun satis verdim bu sabah geldi ama garanti nin kendi fonu idi GPF
sabah baska fon icin fon alim emri verdim bu kez de garanti ppf aldi ve yarin bunu kullanip fon alimi yapacak (ole iki gun bekleme olmaz sanmiyorum) tcd alimi icin o ogleden sonra emir vermistir t+2 olur cunku
para piyasa fon alim satim kolay, degisken diye birsey sanmiyorum..
Dostlar sizin fonlarda MK durumlariniz neler
Fon adi .. MK gunluk
ACC .. 96
AIS .. 33
EID .. 475
GPF .. 15
GTL .. 9
KRF .. 80
OPB .. 92
TCD .. 455
Sanirim arkadasim hakli
Garantiden fon al dedim
Paraniz garanti ikinci degisken fonda nemalanacaktir uyarisi cikti...
Garanti ikinci degisken fonun alisi t1 satisi t2
Yani gercekten simdi tcd al desem 4 is gunu sonra tcd alinmis olacak...
ikinci degisken degil
GARANTİ PORTFÖY İKİNCİ PARA PİYASASI FONU
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GAL
Efendiler
Endeks 0.50 arti ile dahi kapatsa tcd bugun temiz 2 getirecektir...ytd
Rygyo ya bakin daaaa 😀
Herkese selamlar bugün bi miktar aed giriş yaptım birazda apt den satış verdim ordan gelen miktarla aed bi miktar daha giriş yapacagim
üstadım. dolara tecavüz etmek, epeyce zorlaştı. çünkü kendisi geçen haftaki direncin üstüne yani 5,94'ü kırdı. artık burası çok sağlam bir destek haline geldi ve kolay kolay da kırılmaz gibi. hele de 5,70'ler, zor gerçekleşebilecek bir hayal gibi. farkındaysan bütün tecavüz girişimleri sonuçsuz kalıyor. çünkü kendini kahramanca savunuyor:)
GMA çok stabil duruyor. 2018 brunson kirizinde bile fena gitmemil. %60 TCD %40 GMA düşünüyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaşlar T+1 gün gözüken fon alışında geçen 1 gecelik sürede para vadesiz bir şekilde 1 gün nemalandırmadan mı duruyor. Aynı şekilde T+1 veya T+2 gün satarken.
ing den fon alan var mı acaba neden marj uyguluyor bu banka. çok saçma bir uygulama
Bazı bankalarda/kurumlarda tutar ve adet olarak ayrı giriş opsiyonu oluyor
Adet olarak girerseniz marj koyuyor ama tutar olarak girerseniz koymuyor
Bazıları da adet/tutar farketmeksizin her türlü marj koyuyor
Bu işlerin bir standarda bağlanması lazım aslında
sonunda bende foncu oldum malüm zihniyet çare bırakmıyor yoldaşlar, bankacı dostum bundan al dedi baya aldım nasıl bir fon bu
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IST
Duzenli.stabil getiri pff nin yarim tik uzeri getirir
Onceleri karaborsaydi alinamiyordu bu aralar getirisi dustu
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.