5.30-5.40 lardan aldıklarını,döndüğünü düşünen maraba kardeşlerimize teslim ettiler, ediyorlar..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
5.30-5.40 lardan aldıklarını,döndüğünü düşünen maraba kardeşlerimize teslim ettiler, ediyorlar..
işlemler karşılıklı yapılıyor
Tavan beklıyorum bugun yada yarın
efsane dönüş tavan olur mu göreceğiz
https://i.hizliresim.com/uDtb1i.jpg
https://i.hizliresim.com/s2jItb.jpg
https://i.hizliresim.com/c2n9kA.jpg
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patron sattıgı 15 milyon lot ile elde ettiği geliri nerede kullanacagını acıklamadı sabırla beklemek en mantıklısı olur.....
ky satmaz ise oyuncu yukarı sürmek zorunda, 6,3 dan aşagı cekti fakat 5,60 ta 5,70 satış gelmiyo o fiyatlarda satıcı kalmadı....
yukarı çekince 6,10 üstünde satış geldi oyuncu 5,90 kadar indi ve ordan almak istedi....
arada al sat al gülüm ver gülüm sag cepten sol cebe....
ala bildigi kadar alacaktır 6,8 altında...
sonrası ya kap yada kanal hikayesi....
tamamen şahsi düşüncem hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi degil....
teknık göstergeler benım hesaplarıma göre tavan diyor, ziraat bırakmıyor butun hafta 10 kademe kafasını kaldırdı malı bastı ziraat
tavanı bırak bugün 6.30 üstü kapatmazsa bi kaç hafta bi b...k beklemeyin ..
Tahtayı anlık takıp edıyorum, ziraat he gun satıcılı bu hafta satılan malın %40 ordan çıktı ve ziraat satışı keserse hisse gider üstüne birde alışa geçerse tavan mümkün gibi.
ben bu kadar ucuza mall satacaklarına inanmıyorum.ucuz derken hisseyi 50 - 60 çıkartıp mal çakmak varken neden 6 lira defter değeri olan hisseyi buralardan satsın.defter değeride çok şüpeli zaten. biranda 10 liradan 6 ya düşürdüler . biz 15 lere doğru çıkar diye bekliyorduk.ayrıca hisse için çok güzel hikayeler varken.
borcunu bitirmiş.yatırımları bitiyor .sürekli kasaya nakit giriyor. kanal istanbulda arsaları var.ben patronun sattığı hisseleri bitaraflara devir yaptığını düşünüyorum.3 günde hangi ky de 120 milyonluk hisse alacak para olabilir ki...
5 ay önce 2 lerden hisse ölmüş eşşek fiyatında gelin toplayın şirket sağlam borcunu bitirdi diye az söylemedik.ama ky ler 2 den almıyorlar 9 - 10 olunca kuyruğa giriyorlar.ben patron olsam 50 - 60 tan aşşağı sokmazdım bu malları.
üç kağıtçının kralı bunlar.sen bitlisteki bakkal dükkanını batırıp istanbula gel.sonra milyar dolarlık holdink kur.
kütahya şeker fabrikasının arsasına çök.
kiler marketi
kiler gyo yu misliyle borsada millete kakala.yanlış hatırlamıyorsam 3 dolar civarı kakalamıştı borsada.yüzde 40 ta iskonto yapmışlardı.iskontosuz 5 dolar desen 35 lira civarı fiyattta olması lazım.8 yıllada kar payı verdi desek 50 lira olmalıydı şimdiki fiyatı.
bunlara inananlar gidip sağlam temettü hissesi alsaydı parası 50 liralara gelmişti...bide kul hakkı almak istemiyoruz diyordu halka arz ederken....
nugyo ile çok benzerlık gosterıyor aynı anda zirve yapıp brut yedıler nugyo dıpten hızlı dondu ozellıkle brutten çıktıktan sonra.
bızım de bugun son brut bıtıyor, iyi olacak ben ınanıyorum.
yeni taze kuru olurmu
Ben zararına çıktım param hesabıma geçmedi ne zaman geçer
1 lot basina ne kadar odenecek?
lot başı 1 tl ödersiniz ödemek istemiyorsanız rüchan hakkınızı tahtada oluşan fiyattan satarsınız ..
Patron o kadar mali niye satti kime satti bu fiyatlardan kimler aldı.ve en önemlisi bugün bu yuksek bedelli neden açıklandı....bedelli sürecinde Spekler rahat rahat al sat yapabilsinler diye emaneti verildi soru çok cevap basit bu kilerden bir halt olmaz...tam bir soyguncu .küçük yatırımcı düşmanı bir lotunu dahi almam ..alanyada satana da şimdiden hayırlı olsun çünkü bu onlar bilançonun açıklanacağı gün millete mal satanlar ve zarar açıklamışlardı.. bilgiyi kendileri biliyor araştırın 3 aylık da 30 nisanda aciklasinlarda 1500000 lot mali nasıl satmışlardı......ytd
En son 2 eylulde arti yatirim %400 bedelli acikladi iki gundur tavan
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunların yaptığı düpedüz hırsızlık, sözde güzel haber algısıyla 9-10 lira bandında 15 milyon lotu kime nasıl kitlediyse? zaten bedelliyi çaktırmadan yapmışsın, şimdi 1 lota 1 TL oh ne güzel, remen soygun, eğer mal toplu olsa bir kaç tavan gider, ama vatandaşta ise durum kötü..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
doğrusunu sen söyle,
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilgisi parası ve SABRI olmayan adamın borsada ne işi var.....
%400 bedelli sonunda şirket degeri artırılacak öyle bakın....
bedellliye katılmazsan satarsın zaten 1 tl demiş bakınız kente.....
şirket borcunun tamamını ödemiş boç yok....
3 çeyrek karı muazzam bekleniyor....
bazı forumlarda ve sosyal medyada feryat figan edenler var onların cogu ya cahil yada kasıtlı yazanlar....
oyuncu tahtadan hiç cıkmadı sadece maliyetini azalttı...
2-3 aylık sürec içinde fiyata tekrar bakarız...
sabrederseniz hep birlikte bakarız....
yatırım tavsiyesi içermez tamamen şahsi düşüncem....
Bunun burut takasi ne zaman bitiyor.
%400 bedelli yapınca şirketin değerinin o oranda artacağını sanarak bilgisi sabrı olmayan adamın ne işi var demek, hele de türk borsasında, bu forumda edilmiş gelmiş geçmiş en saçma sapan laftır herhalde ...
burada çarpılmış binlerce gariban varken böyle boyundan büyük laflar etmemek lazım. ben kimim dersen bu forumun neredeyse 15 senelik, borsanın da 90lardan beri gediklisiyim. böyle iddialı konuşmaya gerek yok. yükselir çıkar bilemem. fazla sosyal medyada takılmam, tuvitlerde ağam çükünü öpeyim diyen yılışık yılışık aşağılık herifleri gördüğüm gibi intihar edecem diyen adamları da gördüğüm için borsada zevzeklik etmemeyi, ayrıca neyin suç olduğunu da bilirim.