Arkadaşlar royal genel müdürü Sayın Tansel Tula' nin Instagram hesabını takip etmenizi öneririm.Bizler yatirimciyiz. Az da olsa Şirket ortağıyiz. Takip etmemiz gerekir
Arkadaşlar royal genel müdürü Sayın Tansel Tula' nin Instagram hesabını takip etmenizi öneririm.Bizler yatirimciyiz. Az da olsa Şirket ortağıyiz. Takip etmemiz gerekir
Tahtada ki işlem hacmi göz kamaştırıyor 😁
http://share.matriksdata.com/share.a...07141935503767
Maşallah...
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
Son 1 aylık takastan bişey anlayan varsa anlatabilir mi
Cepten cebe transfer başka bişey yok Üstad. Gözaltı pazarından çıkana kadar böyle şuan alanda satana kendisi 3-5 bin lottan bahsetmiyorum tabi onları konuşmaya gerek yok zaten. Satış haberi, ve gözaltı pazarından çıkış gelince burası o zaman normal tahta olacak. Sabır biraz
Yaklaşıyor yaklasmakta olan...
https://odatv4.com/feto-medyasi-sati...7072015_m.html
Adamlar çatır çatır satışa mal koyuyor yüzüne bakan yok.
50 yi bilmem ama 15 bin lot veriyordu 2.14 den
Para babasının biri gelip öyle toplanmaz böyle toplanır diyip ne var yok alip götürücek. Sonra tahtacı bakip kalacak tahtacı bey😎
Bugün biraz daha mallandik bakalım
Aslında şahsi görüşüm alış için acele etmemekti. Tahminimce 2. Çeyrek bilanço bahane edip son silkelemesini yapacaktır. O zaman alım daha mantıklı olabilirdi
Devlet memuru mantığı ile koca şirket yönetmeye çalıştılar yıllarca. Nazif koca dönemi bana göre kesinlikle öyleydi. Günü kurtardılar hep. Şimdi Tansel bey de biraz yönetici imajı var ama onunda ne yapacağını göreceğiz. Yani gözaltindan çıkış için bir çalışmalarının olduğunu düşünmüyorum da şahsen. Hatta firma ile ilgili biraz da endişeliyim. Her defasında sorunlu şirket imajı çizdi TMSF Royal ile ilgili. Bu da acaba yandaş a peşkeş mı çekilecek acaba düşüncesi uyandırıyor bende. Nasıl olsa sorunlu şirketti ucuza gitti diyip olayı kapamazlar umarım
İşlem hacmi tekli rakamlara düşmüş bu güzel satan kimse kalmayınca mecburen yukarı çekip birazda oradan toplayacaklar bu da bayram sonrası bilanço ile beraber olacak.
http://share.matriksdata.com/share.a...07242231363972
70 civarı yeni personel alınmış sezon çok yogun geçiyor iplikte ilk defa sekiz ünite çalışıyormuş ikinci çeyregin yine kar gelecegini düşünüyorum üçüncü çeyrek çok farklı olur gibime geliyor ytd
2. Çeyrek zarar yazsa bile yeniden değerleme beklenti neticesinde gerçekleşirse 3. Çeyrek karını beklemeye gerek bile kalmaz. Yeniden değerleme ile satış beklentisi satın alinmaya başlanır diye düşünüyorum. Umarım degerleme 2. Çeyrek ile beraber istediğimiz doğrultu da gelir
Tv lerde reklamları çıkmaya başladı...Umarım iyi olur!!!
Bist te operasyon geçirmeyen tek kağıt Royal. Gözaltı pazarındaki tüm kağıtlar katladı. Normal pazarda 10 kat 15 kat çıkan kağıtlar var. Sıra bizede gelecek inşallah. Sabır acıdır meyvesi tatlıdır.
orghlşeşjsu çofklşsuedgu bu spek...
Bugün portföy u yüzde 15 e yakın daha arttırdık. Yakında şirketi üstüme yapıp çekip giderler
Yüzde 20 oldu.