Dün komisyonda bu bölüme geldiler ama atladılar sanırım başka bir zamana ertelediler (ilgili video youtube yüklenmiş kartal belediyesi sayfasında son bir saatte geçiyor sanırım)
Printable View
Kuşlu siteden yetkili birine sormusdum eylul demisdi zaten ins eylulde biter
Yorumlarını iyi niyetten uzak ve maksatlı buluyorum! Uzak durun lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
G3121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye'nin yerli ilaç firması Abdi İbrahim Corona virüs hastalarının tedavisinde kullanılan bir sıtma ilacını Türkiye'de üretmeye başladı.*
CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulunan Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, " Tüm dünya ve ülkemiz korkunç bir virüsle mücadele ediyor. Bu süreçte sağlık çalışanlarımızı kutluyorum. Bu savaşın en ön cephesinde fedakarca çalışıyorlar. Biz de bu seferberlikte yer almak istedik.
Keşke, eczacı ilaç üretimi yapsaydı[emoji4]
doğru demissiniz, ilaç sektöründen çıkmayı akıl edinenleri kutlamak gerekir sanırım, ileri görüşlülük örneği vermişler
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deva ilaç bu sektörde de ne yapıyor ???? Adamlar ruhsat almamak için yoğun çaba icindelerCPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alanlar satanlar paylaşabilecek arkadaşlar.
Astra Zeneca Ekim ayında tüm ingiltere halkını aşılayacak haberi yayınlandı. Bu firma tüm Avrupanın ihtiyacını karşılayacak. Geçmişte eczacıbaşının astra Zeneca ile antlaşmaları vardı. Öyle görünüyor ki eczacıbaşı ilacın dağıtım ve pazarlama da çok faal olacak. Bilançolat adıl bundan sonra müthiş olacağa benziyor
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En üstten 25 kademe vererek finali yaptılar..
Birileri fena keklendi bugün...
Tacirler dün aldığını vermiş gibi...
Tacirler bu hissede bunu hep yapıyor. Bugün için tahtanın düzenini bozmuş.Tacirler bu hissede geçen günlerde alım tavsiyesi verip aynı gün hisseyi tepetaklak etmedimi. Tacirler güveni yitirdi. Hissede ilk beş alıcı satıcı neredeyse aynı.Hisse yeniden toparlanacaktır.Sıkıntı yok.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Selin kolonyası yok sattı... kâr payı oradan gelebilir...
Tacirler,in spegi,iyi eline verdiler malın,,,bütün hisseyi çatır çatır sattirdilar...Rus çocuğu,bir daha uğramaz herhalde..
Bugün 534 bin lot eksideydi tacirler,an itibariyle 460 bin lot eksi
A 1 capital borsanın acikci kralı,,,ahhhh bir gün bir baba yakalayacak,varya..
..vaaaak vaşak diye bagirttitacak capital lesini...
????????
Hisseyi değil de şirketi yeni keşfettim. İlaç üretmiyor, ama güçlü bir ilaç satış ağı var. Bir çok sektörde süper iştirakleri var. Orta ve uzun vadede çok iyi. Faaliyet karı ve net kar çok artmış. Arsa beklentisine de gerek yok. İkinci çeyrek bilançosu 1. Çeyrek gibi gelirse bunu kimse tutamaz.
Tabii bu benim fikrim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
umarım 27 sinden sonra 2 sıfır atılması ve tavan taban oranlarının yüzde 20 si bizim de lehimize olur
hissemiz bu sayede istedigimiz daha iyi seviyelere en kısa zamanda gelir
ben 2. ceyrek bilancodan cok umutluyum
selpagından selin kolonyasına dezenfektanına müthis satış yazdılar
döviz stoklarından kambiyo karları gelecek
en kısa zaman da da acıklanır bilanco tarihi de ona göre pozisyon alırızı
YTD
Selin,önünde kimse duramaz,.on numara dezenfektan..
Varsa Selin
Olsa da kelin
Uçar gider
Yuvadan gelin..,
#ecilc Hintli ilaç firması Zydus Cadila ile 2016 da stratejik ortaklık anlaşması imzalamış ve bu firmanın 4 ürününün Türkiye'deki dağıtıcısı konumunda. Geçen hafta itibariyle Zydus Cadila, covid aşısı için insan üzerinde denemelere başladığını duyurdu. Yakından izlemek lazım.
Birileri ilgilenmeye başlamış belli gelen alım ordinolari var. Son olarak burgan geldi alisa hayırdır diyelim hayır olsun.
Tüm paydaşlara hayırlı bol kazançlar dilerim.
Hayırlı bayramlar olsun.
Tacirler, yine sahnede..
Ne belasını versin
Bu kağıt 5,90 a tekrar gelir mi?
bu kağıdın speği tam bir manipülatör o yüzden her yere gelir :))) yatırımcılar bir araya gelip bu manüpilatörü duvara yaslamadıkça o yatırımcıları ters hareketlerle böyle devamlı sövüşleyecek..
yarın güzel bir acılıs bekliyoruz artık
bilancoyla ilgili azcık tüyo düşsse piyasaya ucacagız da işte
beklemedyiz ytd