Son bilançoda 2020 -3 kphol tarafından ortaklardan alınarak enerji şirketine verilen para var.
BIST ise 2019 12 ye göre karar verdi.
Şimdi şirket yeni denetim raporuyla düzeltme için başvuruda bulunabilir.
Printable View
Son bilançoda 2020 -3 kphol tarafından ortaklardan alınarak enerji şirketine verilen para var.
BIST ise 2019 12 ye göre karar verdi.
Şimdi şirket yeni denetim raporuyla düzeltme için başvuruda bulunabilir.
Her şey sirket ortakları na bağlı. Şayet enerji şirketleri ne ortak olunacaksa çözüm bulurlar. Zaten verilmiş olan alacağa karşılık ortaklık yaparlar. Borsaya döner. Gerekirse daha sonra bedelli yaparlar.
bedelli başvurusu yapıldı bizde onun için hisseye girdik. Gözaltından çıkacak diye girdik başımıza gelene bak. bedelli başvurusunun onaylanmaması gibi bir durum olur mu? Cimere şikayet ettim bi sonuç alabilirmiyim acaba
madem kottan atacaktınız neden başvuruyu kabul ettiniz git kardeşim durumunu düzelt gel ondan sonra başvuru yap demedi spk.
ben şahsen spk bedelli başvurusunu kabul etti diye girdim hisseye. Bu durum da mağdur edlmiş sayılmıyormuyuz acaba
Ortadoğu Holding bu linkteki mi? Bilen var mi? https://www.gazeteduvar.com.tr/ekono...et-gur-kimdir/
sanırım bu niye sordun kardeş
diger formda bu adamın ismi geçiyor
Eğer bu kişiyse 10 yıldır neden süründürdüler hisseyi?
adamlar 31 aralık 2019 tarihindeki rapora göre tahtayı kapatıyor. aradan 7 ay geçmiş ey spk şimdiye kadar nerdeydin neden 7 ay bekledin o zaman
SPK değil BIST yonetimi
Evet, bu Mehmet gur
Şirketi arayıp ulaşan var mi? Kap’a da bilgilendirme göndermediler.
Kap değil SPK sitesi
Bedelli başvurusu yapan şirket niye kapatılır ? Genel kurul da yapılacak. Şirket yönetimi uyarildiysa gereğini zaten yapmaya baslamis
Yaz yaz kendin oku, şirketle görüşen yok mu ?
0 212 221 81 11 İsmail Suna
Arıyorum açan yok. Mail attım dönen olmadı.
bende aradım cevap veren olmadı. cimere şikayet ettim
Az bir ücretle kota tekrar girebiliyor.
YENİDEN KOTA ALMA ÜCRETİ
Sürekli olarak kottan çıkarılan payların tekrar kota alınmaları durumunda Pay Piyasası İşlem Görme Başvuru Ücreti ödenir. Bu ücret kotta kalma ücretinden mahsup edilmez.
1
Kot Dışında Kalma Süresi
İlk 1 ay
1 aydan fazla 6 aydan fazla 12 aydan fazla
Pay Piyasası İşlem Görme Başvuru Ücreti (Kota Alma Ücretinin Yüzdesi Olarak)
% 25 % 50 % 75 % 100
İlgili link aşağıda.
https://www.borsaistanbul.com/datum/...t_Tarifesi.pdf
arkadaşlar bir yanlışlık var ortada. son bilançoda kar açıklamış. sermaye arttırımına başvurmuş. zincir gyo hisse almış. ortadoğu enerjiye para yatırmış diyorlar .adamlar 31 aralık 2019 raporuna göre tahtayı kapattı. Bu durumda mağdur edilmiş olmuyormuyuz hakkımızı nasıl arayacağız. Cimere şikayet ettim bir sonuç çıkar mı acaba
salix şirketinin de tahtası kapandı geçen hafta açıklama yapmış gerekli başvuruları yapacağız yatırmcılarımızın hakkını koruyacağız diye bizim şirketten bir ses yok pazartesi genel kurul var bakalım ordan ne çıkacak
Ortadogu holding web sitesinde yatirim bolmunde kapital holding iştiraki abi ilginc hayretle bakiyorum imkb ve spk yonetimi suan borsada ne batik ozsermsyesi den yemis bi dunya sirket var bu ne alaka ne tursu komik bi durum cimere spk ve imkb yi sikayet edecem bunda ilginc bi durum var
kardeş ben cimere yazdım sende yaz
arkadaşlar mağduruz bi Watsap grubu kuralım bilgi sahibi olan arkadaşlar bizi ordan bilgilendirsin olur mu
Kesinlikle bir dümen var. Ortadoğu ve Engin Yeşil arasında bir sorun yoksa iş kolay çözülür ama eğer onların arasında sorun varsa işimiz zor. Bu arada imtiyazlı hisseleri başkası da alabilir ve tekrar dönebilir.
Spk nin bedellisi onayi bekliyordum saglam girecektim gene allah korudu az bi zarar yoksa yandim keten helva pazartesi genelkurul olursa sirket bi aciklama yapar bunda farkli bi durum var sakin olmakda fayda var
Genel kurula katılacak var mi
Arkadaşlar ne sorunu olacak umurlarında olmaz ama prestij meselesi bu işler..neden umurlarında olmaz keramati 4 milyon sermayeli şirket bu... kamilin hisse değeri 685 bin yeşil holding 285 bin 1 milyon da orta doğu koymuş kalan halktan alinmiş..
Bu paralar onların elinin kiri..vardır aralarında ihtilaf ..
Borsada fırsatlar bitmez sen yeterki parayı bitirme
ya arkadaşlar madem bu hisse bu kadar kötüydü neden sermaye arttırımı başvurusunu kabul ettiler.Benim gibi düşünenler sırf bu yüzden girdi bu hisseye
sermaye arttırımı da iptal olur mu şimdi bu hissenin
Sok niye iptal etsin. Şirket halka açık.
Genel kurul yapilirsa iyi olur. Yaparlar mi
Engin Yeşil www.yesilholding.com buraya az önce msj attım sizde atın arkadaşlar
sayın carizma sen bizden daha bilgilisin neden yapmama gibi bir durum olabilir mi. Yapmayacaksaydı şimdiye kadar iptal edildi diye toplantıya katılacaklara bildirim göndermesi gerekmez mi?
sermaye arttırımı iptal olur mu diye yazacaktım pardon
Borsa tarihinde genel kurul dan hemen önce sutlanan tek hisse...insaf.. vicdansızlar..
SPK Sermaye artışı iptal olmaz. Ancak çağrı yukumlugu gelir diye düşünüyorum.o yüzden şirket başvuruyu çeker. Genel kurul ?