Tamam, şimdi oldu. Teşekkürler.
Printable View
SPK kararı çıkmış.. Hayırlı olsun..
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye artırımına onay geldi yazmış biri.
Şimdi sıra Kuvva gıdayla birleşmesine mi geldi?
Hayırlı olsun arkadaşlar. SPK bülteninde yayınlanmış. Aynı gün Veysi Bey yönetim kuruluna girme kararı almış. Umarım hepimiz hedeflediğimiz değerlere ulaşırız.
Tahsisli tamamlandıktan sonra Kuvva'nın alımı gelecek inşallah. Tahsislinin tamamlanması için 10 gün var. Yönetmeliğe bakmak lazım, tam hatırlamıyorum, 10 iş günü olması lazım. Sonrasında Serve için 6-12 aylık dönem hareketli olacaktır.
Saygılar...
Bültenden......................................... ...
1. i) Serve Film Prodüksiyon Eğlence A.Ş.’nin (Şirket) 55.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içinde 11.559.492,45 TL
tutarındaki çıkarılmış sermayesinin, mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanmak suretiyle, Borsa İstanbul
A.Ş.’nin (Borsa) Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü (Prosedür) çerçevesinde belirlenecek (baz fiyat ve nominal
değerden aşağı olmamak üzere) pay satış fiyatı esas alınmak suretiyle 11.000.000 TL satış bedeli karşılığı nominal tutarda
artırılması nedeniyle ihraç edilecek ve tamamı Şirket’in ortağı Veysi KAYNAK’a tahsisli olarak satılacak olan A ve B grubu paylara
ilişkin ihraç belgesinin Kurulumuzca onaylanması talebinin,
a) Borsa’da işlem sırası bulunmayan A grubu imtiyazlı payların da, B grubu paylar için Prosedür çerçevesinde belirlenecek
(baz fiyat ve nominal değerden aşağı olmamak üzere) satış fiyatı üzerinden Borsa’da satılması,
b) Sermaye artırımına konu payların nominal tutarının payların satış fiyatının Şirket tarafından Borsa’ya yapılacak başvuru
sonrasında belirlenebileceği göz önünde bulundurularak, Şirket tarafından Borsa’ya yapılacak başvuru sonucu hesaplanacak pay
satış fiyatı esas alınmak suretiyle, ihraç edilecek payların nominal tutarının tespit edilmesi ve ihraç belgesinin nominal tutar ve
fiyat bilgisini içerecek şekilde düzeltilmesi
suretiyle olumlu karşılanmasına,
ii) Veysi KAYNAK tarafından verilen taahhüt çerçevesinde, ihraç edilecek payların Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK)
nezdindeki hesabına geçtiği tarihten itibaren 2 yıl süreyle Borsa’da satılamayacağı, Borsa’da satılması sonucunu doğuracak
işlemlerde bulunulamayacağı dikkate alınarak gerekli işlemlerin tesis edilmesi hususunda MKK’ya bilgi verilmesine
karar verilmiştir.
2. Serve Film Prodüksiyon Eğlence A.Ş.’nin 786.209 adet (A) grubu imtiyazlı paylarının Veysel KAYNAK tarafından
devralınması nedeniyle doğan pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğünden muafiyet verilmesi talebinin, II-26.1 sayılı Pay Alım
Teklifi Tebliği’nin 18 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi uyarınca olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
Doğrusu şirketin yönetimini tamamen ele geçirdiği için SPK'nın muafiyet vermesini beklemiyordum. Daha bir ay bile olmadı; Artı'da aynı durum yaşandı ve çağrı yapılıyor.
Çağrının yapılmaması ise şirket ve hisse fiyatı için olumlu. Daha önce de yazmıştım, piyasadaki hisselere para vermek yerine nakiti kasaya koymak daha verimli. Şimdilik işler yolunda gidiyor.
SPK 2 yıllık satılamaz şerhi de beklenilen durumdu. Son dönemde hep iki yıl olarak veriyor. Bu da son derece olumlu.
Saygılar...
Veysi Bey'in paylarını iki yıl satmaması şartıyla onaylamışlar. Artık uçması lazım
mustafa uğur bayraktar kimdir nerelidir bilen varmı
Sayın Çilekeş pazar değişikliği ile ilgili (geride kalan sayfalarda) çalışmam var.
Özetle yıllık bilançonun olumlu görüş+kârlılık+sorun yaşanmayan borçluluk(ya da borcun olmaması/ödenmesi)+şirketin faaliyete geçmiş olması(SPK kendi alanında da faaliyet isteyebilir) şartlarıyla pazar değişikliğine başvurabilir.
Önceki yazılarımın bulunduğu sayfa:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...?t=441&page=20
Saygılar...
Teşekkürler sayın Sercayolkan. Şartları okuduğumuzda pazar değişikliği için bir engel görünmüyor. Dediğiniz gibi belki faaliyet alanında çalışma isteyebilir. Veysi Bey de bağlantılarını kullanarak çok rahat bir iş sözleşmesi yapabilir. Benim anladığım, biz bu pazardan çıkarız. Ytd.
İki kelime yazacağım
ŞOV BAŞLIYOR
Hadi size müjdeyi vereyim hafta sonunuz güzel geçsin
Arkadaşlar tarihte ilk defa bir Başbakan yardımcısı borsada şirket aldı ( e bunu biliyoruz diyeceksiniz :)
Peki sıkı durun
Tarihte ilk defa borsada bir şirketin sahibi ülkemizin en büyük bankasının yönetim kuruluna girdi hemde yönetim kurulu başkanvekili olarak biraz önce .
Hayırlı geceler :)
Sayın selçukoğlu çok teşekkürler. Doğrusu oldukça heyecan verici bir gelişme. Bu haber benim aklındaki fiyatlamayı otomatikman değiştirir. Bununla ilgili bir örnek vereyim:
2002 yılıydı sanırım. Yeni yeni teknik analiz yapmaya çalışan/bugüne göre daha çaylak olduğum dönemler. 15 tatildeyiz. Bir gazete sayfasından(ekonomi) yararlanarak iki hisse belirledim. Eşime bunları gösterip büyük ihtimalle çıkacaklar, keşke para olsa da yatırsak dedim. Eşim "500 TL olan kredi kartı limitimiz var, eminsen yatır" dedi. Tabi benim maçom yemedi.
Tatil bitip çalışmakta olduğumuz Karacadağ'daki köy okulumuza döndük. İlk hafta cuma günü belirledipim iki hisse de % 100 üstünde kardaydı. Ne kadar iç geçirdiğimi anlatamam. Şansla bile olsa benim için büyük kayıptı. Hisseler Ateks ve Arsan'dı.
Bir sonraki hafta Ateks aynı hızda geri geldi. Arsan ise Serdar Bilgili'nin BJK başkan adaylığı ile yoluna devam etti. 3 TL de tespit ettiğim hisse önce 35 TL ye gitti. Sonra da bölünüp 3 TL den 7 TL te kadar devam etti. Bölünmeden önceki fiyata göre hesap edersek 3 TL den 83 TL te bir hareket.
İşte bu hareketin bahanesi Serdar Bilgili'nin BJK başkanı olmasıydı.
Bilmem anlatabildim mi.
Saygılar...
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Sercayolkan, fikrinizi öğrenmek için özelden size bir mesaj göndermiştim. Bir bakabilirseniz sevinirim. O köy okullarında benim de 12 senem geçti. Güzel günlerdi ama.
Desene burada öğretmenler olarak çoğunluktayız.😀
Sayın Çilekeş mesajınızı okudum. Üzerinde çalışıyorum. Biraz geç kalmasının sebebi yoğun çalışmam. Mevsim itibariyle kiraz toplama ve satış zamanıydı. Geçen hafta gün sonunda fiyata bakabildiğim zamanlar çok oldu. Net cevap verebilmek adına bir-iki gün bekleteceğim.
Ve ne hikmetse hep aynı hurmaları nane sosuna batırarak yiyoruz. :oleyo:
Saygılar...
Ben de şimdi baktım sahibinden dolayı hareket devam eder ama esas faaliyet için üretim ya da bir iştirak ile anlaşma ve yola devam ve nitekim bir gıda sirketi ile anlaşma sağlanmış yaklaşık 3 yıl önce fiyat 50 kuruş iken teorik eşleme de milyonlarca lot bekleyen görünce operasyon başladı dedim
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazıları gelişmelerin önemini anlamadı herhalde. Satıp kâr alma derdinde.
Arkadaşlar şirketin potansiyelini ortaya koymak bakımından bir değerlendirme yapabilir misiniz? Dondurma pazarlama sektörünün karlılığı ne durumdadır? Bu işten şirketin elde edeceği ciro ve kar beklentiniz neler?
Şu anki piyasa değeri şirketin 66 milyon TL ve şirket bünyesinde herhangi bir varlık kalemi görünmüyor an itibariyle.. Tek beklenti dondurma pazarlama işinin faaliyete geçmesi. Bu noktada buradan üretilecek kârın piyasa değerine oranının cazip olması önem arz ediyor.
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tahsisli sermaye artışı ne zaman gerçekleşir acaba....verilere ne zaman işlenir
Maalesef onaydan sonra tahsisli yapacak şahıs ve şirketin insafına kalıyor.
Ancak Serve için durum biraz acil. Kuvva'nın alımı için acele etmeliler. Hızla yapılmayacak olsa niye o kadar anlaşma haberi göndersinler? Bu yüzden çok uzayacağını düşünmüyor/düşünmek istemiyorum.
Saygılar...
Dün sabah açışından sonra bugün sabah açıışında da,son bombamı sıktım...En tepelerden aldım ama,bu şirkete güveniyorum,güveniyoruz....Allah utandırmasın.
5.23 ten gaplı açmıştı orayı alıp öyle gider ytdSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu olumlu gelişmeler fiyata çok yansımadı. Daha hakkını vermedi. Hakkı da bence en az 5 tavandı. Ama bizimki iki tavanla geri döndü. Koskoca Veysi Kaynak şirketi alacak, borçlar sıfırlanacak, pazar değişikliği için hiç bir engel kalmayacak ama hisse iki tavan yapıp geri gelecek. Hisseye güvenimiz tam. Bekleyip görelim.
Bu gün gelen KAP haberinde SPK,
Veysi'ye sen 11 milyonu koy, bu parayı şirketin borçlarını ödemede ve faaliyet alanını değiştirmede kullan, biz de diğer ortaklara hisse alma zorunluluğu olmaması isteğini onaylayalım diyor. Ben böyle anladım.
Gap ı boşverin,kap ta güzel bir yemek var,isteyen kaçırmaz...peşisıra haberler gelecektir, şimdiye kadar yaptığı gibi.Inşallah.
5.25 te 306303 eşleşen -29760 kaptaki haberden dolayı sanırım
Kaptaki habere göre,şu an artı da olması lazım...o kadar lotu,babasının hayr7na bu fiyatlardan vermemeli....
Muafiyet aslında iyidir
Vermiyor verin diyor SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Verin diyor da...bu fiyattan kim niye versin...benim gına babayiğit çıksın. 6.10 dan alsın...5.75 d2n alsın....5.25. düş0k rakam...veren verir tabiii...1 ay sonra alabilirse alır. Hatta 1,2 haftaya...bu hissede haber akışı çok hızlı