Nasibin varsa gelir şam dan yemen den nasibin yoksa gelir geçer önünden
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Nasibin varsa gelir şam dan yemen den nasibin yoksa gelir geçer önünden
Günaydınlar
kağıtta şirket geri alım programı açıkladı biz tavan beklerken kağıt kıçını kımıldatmıyor hayret ki hayret ,bizde akşam sevinmiştik neyse vardır bunda da bir hayır demekten başka çaremiz yok. Sağlık olsun
Biz yukarı doğru devre kesici beklerken düşene devri kesici geldi. bugün bide halka arz ile iligili haber geldi. peyyy
Bizim tahtayada bi galip öztürk lazım sanırım.
Ek 16134
halka arz ile ilgili kap haberi
Sinan kardeşim dün geri alım programı açıkladı ancak süresi belli değil muğlak ,şirkete ulaşmaya çalışıyorum bir türlü ulaşamıyorum bunların telefonu nedir oysa geçen gün görüşebilmiştim ,
bu halka arz haberi ne zaman geçmiştekinden mi bahsediyorsunuz yoksa bu gün mü geldi ,geçmiş tekide bir düşünce sanırım çattık galiba Allah sonumuzu hayreylesin , sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum .
Sanırım henüz geri alım başlamadı. Takasları görmek lazım paylaşabilecek olan varmı ?
Halka arz haberi bugün düştü. Deniz Yatırım ile görüşülüyormuş onu belirtiyor. KAP'ta var. Valla ben 2 hafta önce aramıştım ulaşmıştım sıkıntı olacağını düşünmüyorum o konuda.
Bunlar süzme or.... çocuğu geri alım yapacağız diyorlar neden hissemiz düştü diye ulan alsanza ********ler mal kalktırmak için haber göndermişler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sinan kardeşim halka arz haberi bu gün düştü diyorsunuz nerede bu haber sizin verdiğiniz haber 5 ocak 2018 haberi
siz iki hafta önce hangi telefondan ulaşabildiniz ben de bir sefer ulaştım ondan sonra yok hatta bağımsız denetim şirketini arayıp şirkete ulaşamadığımı söyledim onları uyarın dedim telefonumu alıp size döneceğiz dediler henüz dönende olmadı ne boktan iş bu ya
Aynen katılıyorum kardeşim geri alım programı da muğlak tarih aralığı yok
şimdi biz böyle yazıyoruz yarın bunlar tavan yaptırır bu seferde biz sanki kötü algı oluşturan insanlar gibi oluruz ne lanet işler ya dün övdüğümüz kağıdı bu gün yeriyoruz bu dengesiz insanlar yüzünden yazıklar olsun
.............https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...47bef54c80.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...709de48313.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...df6d6a7a6e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9715f33932.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...442730a675.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7bdd0dbcde.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum malın sahibiymişim gibi konuşuyorsun bana. Orda ne yazıyor iyi bak " Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi" yazıyor. Yazdığım haber güncel kap.org.tr de var. Linkinide aşağıya koyuyorum.
Daha önce aradığım numara bu 0212 483 01 07
Yada *0212 482 04 03 bu olması lazım.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/666105
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın @batık
bir konu kafama takılıyor daha doğrusu anlam veremiyorum bu konuda açıklma yapabilirseniz memnun olurum
bu şirketin sermayesi 6,750,000 dolaşımdaki yani halka açık kısmı %31,94 yani 2,156,186 lot
takaslara baktığımızda info iş ve gedik yatırımda sadece 5.milyon lottan fazla senet var bu nasıl olur ,nasıl bir iştir burada bir anormallik mi var izah edebilirseniz tekrar teşekkür ederim.
Tahtanın asıl sahipleri iş ve gedik mal toplamış. Tek yorumlayabildiğim bu en azından iyi birşey bunların mal toplaması
mERHABA KARDEŞİM.BENDE 3 GÜN ÖNCE BAŞKA BİR HİSSEYİ İNCELERKEN AYNI durumu farkettim...Tahminim bu toplam lot sayısı,sermayenin tamamı oluyor...YANİ 6.750.000 SERMAYE YE karşılık.6750 bin hisse dağıtılmış..ama bunların %31.94 ü yani 2.200bin adedi işlelm görebiliyor herhalde.ben de duruma hakim değilim ama mantığım böyle diyor..diğer hisselerde de topladığımda aynı durumla karşılaştım çünkü...
Sinan kardeşim özür dilerim tarihe tekrar bakınca anladım ancak inanır mısın deli olacağım yahu bende KAP girip bakıyorum şirketin bu günkü haberlerine bakıyorum ben göremiyorum galiba kaybetmenin verdiği sinirle geçici körlük yaşıyorum o verdiğiniz telefonları defalarca arıyorum ulaşamıyorum ben bir keresinde 0212 482 05 00 nolu telefondan ulaşabilmiştim bu gün oradan da ulaşamadım ,sizi üzdüysem tekrar özür dilerim telaş panik karışımı bilgi soruyorum samimiyetinize sığınarak
Çok teşekkür ederim kardeşim evet oradaki lotları bu gün ben tek tek topladım 6,750,000 ediyor ,galiba bir anormallik yok bu gün matriksi aradım onlara da sordum her hangi bir olumsuzluk olmadığını söylediler ,ben emin olmak için sordum ilginiz için tekrar teşekkür ederim
Estağfurullah hocam bende ters yaptım. Verdiğim iki numarandan birinden aramış olmam lazım ben yarın deniyeceğim .
Bu arada Bist brüt takasa almış yeşili açığa satış kapanmış oluyor sanırım
Benim de çok bilgim yok ama forumdan özelden konuştuğum bir arkadaş olumlu olduğunu yazdı. Kredili işlem ve açığa satış 2 hafta sureyle kapalı olacak. Patron devreye girer inşallah bu dönem
doğru toplam pay sayisi/dolaşımdaki pay sayisi
Mallar pişirip pişirip veriyorlar dikkat li olunuz elinde olmayan düştü diye atlamasın
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 yolculuğu başladı diyen arkadaş noluyo kağıda?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar yazı yazmayın lütfen DEMEDİ DEMEYİN. dahada düşer
demedi demeyin yazmayın adam kıllanıyor.bakıyor forum yazı yazan kum gibi sat gitsin diyor izleyin
bencede seheryıldızı haklı. kesin takip ediliyor forumlar. benim malımı almak istiyorsa 50 yi yada 10 u göstersin anca ozaman veririm
bu gibi durumlarda para zararı değil PSİKOLOJİ çalşır.yarın muhtemelen eksi açacaktır.satmamanızı öneririm. beyazda da böyle oldu.sığ tahtalar böyledir.şahsen bugün açığa satan olmadığı kanaatteyim.zaten malı bir haftadır haberler akışıyla satan ŞEKER MENKUL.elinde bir taban yapacak lotu var.bugün 12000 lot verdi.garanti verdi.karşılatan GEDİK.bugün alanlarda düşüş kervanına onlar da katıldı.asıl önemliolaan OYAK MENKUL.satmadığı 108 bin lotu duruyor.şekerden satan muhtemel yüzde7 payı olan Ahmet bey.maliyet bu adama 12.00 civarında dün kim aldı İNFO ..arkadaşımı aradım mlın sahibi geldi dedim. bugünde pay alımı yapacağı kap bildirdi. sınırı 675 bin ...ucu açık böldüğünüzfe 26.00 tl geliyor diye hesap yaptık.kim bilir az demiş olabiliriz.5 miliyon alım deseydi.saldırırdık.adam akıllı.bizler ÖNÜNE taş olmayalım diye bu kıstası yapmış olabilir.yarın derseki bu alım miliyonlar derse şaşmamak lazım.bakınbelliolmz ŞEKER DÖNER ALIRSA şaşmayalım.buğün tabandn alanlar yani kapanış fiyatına alanlar BSTEC geldi diye satacaklrmı varsın satsın.İŞBANK GELİR ALIR.BİR HAFTADIR iş ALIYOR.NİCE yarın artı 10 yapacaği umuduyla alınan senetlein eksi beşie başladığınına şahit ollmuşsunuzdur.eksi olacak dediğinizin ARTI 5 yaptığını müşahade etmişssinizdir.ilk defa bu kadar uzun yazdım.psikolojinizi bozmayın yeterli.......benim 1000 tl borcum varsa o benimm sorunum.benden 50000 tl alacağı olan varsa o ONUN surunu.anladınız demek istediğimi...izleyin derim
3 aydir en fazla alımı yapan garanti 21 lira maliyetli bugün malını 22 lira ortalmalı çıkmış görünüyor. 40 liradan başımıza çakmadığına sevinmemiz lzm. https://ibb.co/hb5fXn
sinan86 bıkmadan sıkılmadan yazdığın için sağol.tüm çaba ve gayretlerin için de teşekkürederim kudretin olsa Eminim YERİ VE GÖĞÜ İNLETECEĞİNDEN EMİNİM.
***** ******* hatırlarmısın sana 2,50den başlayan rallinin hareketini demiştim
şimdide diyorum haftalık hızlı çıkışın dönüşünü yaptı ve ara boşlugu kapattı şimdi kabaca 24 tl nin üzeri her kapanış teknik olarak ümit verici görünüyor ama beni bilirsin ben yakından izlenen kagıtları sevmem 55 kuruştan transı,1,60dan gen yatırımı almadıgım gibi hakkınızda bol kazançlar wowo yu unutmayın
yatırım tavsiyesi olmayıp danışmanlık bildirimi degildir.
estağfrullah üstad bizim birşey yaptığımız yoksa aklımızın elverdiğince yorumlamaya çalışıyoruz kimse mağdur olmasın diye. bizim maliyetler düşük sonradan girenlerin canı yanmasın üzülmesinler. stoplamak isteyen erken stoplasın beklentisi olan beklesin.
hakkaten senin ilk defa bu kadar uzun ve açıklayıcı yazdığını gördüm önden ilk teşekkürü ben edeyim çok doğru yerlere değinmişsin ve satır aralarında çok önemli mesajlar var.
Bu kağıt madem bu kadar karlı peki temettü verecek mi kar payı ile ilgili bir açıklaması var mı ne yapacak bu kadar karı gözüne mi sokacak ,en azından açıklaması lazım, şunu yapacağım yada şu kadar temettü vereceğim diye birde genel kurul ne zaman bilen arkadaşlar cevaplarsa iyilik yapmış olur ,en önemlisi de arkadaşlar bu şirketin telefonlarına ulaşmak mümkün olamıyor bu nasıl bir iş ,ben bağımsız denetleme kurumlarını aradım şirketi uyarın insanlar kafasına takılan soruları soracak bir muhatap bile bulamıyorlar diye ben arar size dönerim dediler gene fos yarın bir daha arayacağım gerekirse SPK yı arayacağım sen onca milletin parasını al muhatap yok hayret bir şey tam bir karambol övünmeye gelince tutmayın iş hesap vermeye gelince okus pokus ortalarda yokuz yazıklar olsun,
arkadaşlar hele yarın şirketi birde sizler arayın lütfen yoksa ben mi arama özürlüyüm anlıyayım lütfen
Kârın nasıl oluştuğunu biliyorum demiştiniz, bilmiyormuşsunuz. Bu kâr tamamen yeniden değerleme kârı. Dağıtılabilir kâr yok. Ola ki wowwo temettü dağıtır, holdinge para gelir, belki o zaman holding de o paradan temettü dağıtır. Ama Wowwo nakde ihtiyaç duyan bir şirket, o yüzden halka açılmak istiyor. Dolayısıyla "nakit" temettü alma imkanınız sıfıra yakın.
Şirketi arayıp ne soracaksınız ki, bana sorun, ben size cevap vereyim.
Sayın @Batakçı ben gözde nin karını biliyorum dedim yeşille ilgili fazla bir bilgim yok kafama takılan sorular aydınlatırsanız tabiki size minnettar olurum
1- şirket batakmı daha açıkçası üçkağıt çeviren firmalar gibimi yoksa güvenilir düzgün bir şirket mi? yatırım yapmaya değer mi geleceğini nasıl görüyorsunuz
2 -telefonlarına ulaşamadım ciddi bir kurumun hele böylesine övünen bir kurumun bu hali bende kuşkulara neden oluyor ,benimki kuruntumu yoksa haklımıyım
3 -geri alım programı açıkladı mesela o da bana muğlak geldi şu tarihle şu tarih arasında alım yapacağım diye belirtilmesi daha doğru olurdu bu7 konuda ne düşünüyorsunuz
4-WOWWO nun halka arzına inanıyor musunuz yoksa bu bir mal yedirme haberimi bu konuda araştırmanız var mı arz edeceklerse ne zaman ederler bu gün gelen haberde her iki ayda bir bilgi vereceklermiş bu konuda bu iş bu kadar sürüncemede kalırsa samimiyeti sorgulanmazmı
daha kafamda bir çok soru var ama sizi fazla yormak istemiyorum ben yüksekten girdim o yüzden şaşkınlık içerisindeyim zarar kesmi yapayım bekliyeyimmi şaşırdım
vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim çok sağ olun
5-WOWWO buna neden kar aktarmasın buda temettü dağımasın olamaz mı
şikayetvar.com daki wowwo şikayetlerine bakıyorum. sikayetlerde kullanıcıların memnuniyet düzeyi %82 şikayet sayısı 154 kişi.
çözümlenmeyen sorunlara bakıyorum garip müşteri istekleri. acaba bu sektörde şikayet oranları nasıl. Hızlı tüketim %1 'in altında mesela.
https://www.sikayetvar.com/wowwocom?page=1
Sinan kardeş size kardeş diye hitap ettiğim için kızmıyorsunuzdur inşallah yazılarıma ilgi gösterip cevaplar yazdığınızdan yakınlık hissettim o yüzden kardeş diye hitap ettim,
bizi wowwo kurtarmaz bizim ana şirketimiz hissesini aldığımız şirket yeşil yatırım holding ,bütün mesele bu şirket düzgün bir şirketmi eğer düzgün dürüst bir şirketse zararda etse korkmam
ama yıllar önce bilirimsiniz bilmem UNTAR diye (ÜNAL TARIM ) bir şirketten hisse almıştım 40 kuruşlara kadar düşünce hele bir arıyayım dedim iyiki de aramışım birisi çıktı orası Ünal tarım mı diye sorunca yok abi burası çay ocağı onlar buranın telefonunu vermişler onlara gelen telefonlara bakmaktan doğru dürüst çayda satamıyorum kardeşim yani öyle bir şirket ara sıra uğruyorlar herkes onları arıyor ne iş bende anlamadım, telefonlara bazen kendileri burada olunca bakın diyorum boş ver yoklar de kapat falan diyorlar neyse ben 40 kuruştan sattım hiç olmasa üç beş kuruşumu kurtardım ama bir kaç ay sonrada şirket battı borsada şu anda yok
ben bundan endişe ediyorum telefonlar açılıyor şuysa şuna buysa buna basın diyorlar basıyorsun biraz sonra dıt dıt dıt
yada telefonunuz bağlanamadı tekrar arayın diyen bir telesekreter sinir oluyor insan yoksa şirket zarar etmiş kar etmiş elbette olur bunlar
ancak wowwo yo da bakıyorsunuz havalar 1500 tezat bir durum insan oraya aklı başında konusuna hakim bir yatırımcı ilişkileri elamanı koymaz mı
Naçizane görüşlerimi yazayım. Uzun süredir şirketi ve şirket grubunu takip eden biri olarak.
1- Şirketin batak olduğunu düşünmüyorum. Yakın izleme pazarından elini kolunu sallaya sallaya çıkamazdı yoksa. Yatırım yapmaya değer mi, tamamen kişinin kendi görüşleri çerçevesindedir. Önce iştiraklerinden bahsedeyim. 1-Zincir Gayrimenkul: 2-3 yıldır 20 küsür milyon değerleme biçiliyor. Dişe dokunur bir gelir getirecek projesi gözükmüyor. 2-Wowwo: Uygun şartlarda hisse sahibi olundu. Önce 60 milyon değerleme, sonra 120 milyon değerleme ve en son da 600m değerleme yapıldı. Ne derece gerçeği yansıtır orası bilinmez. Bilanço konsolide olmadığı için Wowwo'nun kârı, cirosu nedir bilemiyoruz. Her ne kadar 2. el araç satış işi yapıyor gibi gözükse de, aslında daha çok bir finans şirketi. Bir şey üretmiyor. Paradan para kazanıyorlar. Egeen, Kartonsan gibi reel sektör şirketleriyle kıyaslayanlar da bu farkı gözardı etmemeli. Ne kadar kârlı bir şirkettir onu da halka açılana kadar göremeyeceğiz gibi. Dolayısıyla bir muammaya yatırım yapılıyor şu anda.
2- Şirketlerin her telefona cevap verme zorunluluğu var mıdır bilmiyorum ama, özel durum açıklamalarını gördüğüm kadarıyla aksatmadan yapıyorlar. Dolayısıyla telefona cevap verseler bile, size yeni bilgiler vermeyeceklerdir. Bu yüzden de açmıyor olabilirler.
3-Bugüne kadar gördüğüm geri alım programlarında net tarih belirten pek görmedim. Bu konu için benim daha çok merak ettiğim, hangi kaynakla bu alımı yapacakları. Son bilançoya göre kasalarında hiç para gözükmüyor. Herhangi bir şekilde bir nakit girişi de beklenmiyor.
4- Wowwo halka arzına çok fazla inanamıyorum, çünkü halka arz duyduğumuz kadarıyla çok maliyetli bir iş. Ancak halka arza girmek isteyen ciddi kurumsal yatırımcı buldukları takdirde yapacaklarını düşünüyorum, o da ne zaman olursa. Bu olmazsa, çeşitli borçlanma araçları veya bedelli sermaye artırımlarıyla (daha önceki gibi) nakit ihtiyacını karşılayabilirler.
5-Bir önceki mesajımda ve bu mesajımda dediğim gibi, Wowwo aynı zamanda sıcak paraya ihtiyaç duyan bir finans kurumu. Senetle araba alanların araç maliyetlerini karşılıyorlar. Bu sebeple halka açılmak istiyorlar. Nakit ihtiyacı olan bir şirketin de, kâr etse bile temettü dağıtması mantıklı olmaz. Şahsen ben de istemem, önce borcunu kapasın, yeterli nakdi olsun, ondan sonra temettü dağıtsın.
Durumların böyle olduğunu düşünüyorum.
Sayın @Batakçı zahmet edip gecenin bu saatinde bu kadar emek vererek yazdığınız samimi cevaplar son derce hoşuma gitti çok aydınlatıcı oldu çok ,çok sağ olun elleriniz dert görmesin
uzun zamandır şirketi ve gurubu takip ettiğinizi yazmışsınız benim için önemli olan şu soru bunu da cevaplarsanız gerçekten büyük iyilik edersiniz şirketin sahipleri güvenilir insanlarımdır
Estağfrullah hocam yaşça sizden küçüğümdür muhtemelen. UNTAR'ı falan bilmem haliyle.
Yeşil'in olayı wowwo zaten. Yatırım şirketi olarak bünyesindeki iştiraklerinin değerlemesinden kar gösteriyor. bu bilinen birşey zaten. Şuanki gördüğünüz karlar wowwo nun değerlemelerinin yansıması (GOZDE'de olduğu gibi). Wowwo iyi bir şirketse YESİL de iyi bir şirket. Burada tek soru işareti sicili kötü patron. İnşallah yamuk yapmaz bu güzelim tahtaya diyim.
Yatırımcı ilişkilerine ulaşamıyorum dediniz ben 2 hafta önce aradığımda ismini hatırlamadığım bir bayan gayet ilgiliydi ve cevap verilecek tüm sorularımı yanıtladı. (pazar değişikliği yeni değerlemeyi falan sormuştum). Yarın sizede yadığım numaralardan bende arıyacağım sizde benim verdiğim numaralardan deneyin. Web sitelerindede bunlar var zaten. gün içinde kuruma ulaştığımda buraya da yazarım.
Sanırım borsada acı tecrübeler edinilmeden öğrenilmiyor. Yukarıda verdiğiniz örnekte büyük bir tecrübe. Burada YESİL 'in kurumsal eli yüzü düzgün yatırımcı ilişkileri elemanlarına ulaşsanız bitecek mi dertler bence hayır. Güven ortamı sağlanmalı sağlam şirketse burası sağlam adımlar attığını göstermeli.