Bugün pazartesi tahminlerim doğru yönde son gördüğü rakam 2.44...40 üstünde kalırsa ver elini önümüzdeki günlerde 50 üstü !!!...ytd.
Printable View
Soluğu 47'ye anca yetti,neyse bunada şükür Kar_Adam gibi hepten 30 seviyelerinden vermedimya... bugün 3 hissem hareketli,kent tavan,bu gitti,nibas gitti,diğerlerinde beklemedeyim.
Kağıdın takozu benmişim, Demekki.;-))
Bereketinden cüzdanın dolsun..Senin adına sevindim.. Umarım ,daha iyi olur..
Benim durum farklı biraz...
Hesaplarım ,Hisseler çok dağınık ve kredili taşıdığım kol gibi zararda olan kağıtlar var.. Onları toplamam ,krediyi kapatmam gerekiyor..
+ Babamda sağlık sorunları var,tedavisiyle uğraşıyorum... Çoğu zaman,Borsa aklımda bile olmuyor..
1lot=1 simit parası idi. Şimdi o da etmiyor. Titre ve kendine gel.
2.98 ortlama ile portföyün yarısını anel de tutuyorum.2 3X olmadan satmam. ama çok sinir bozan sinir yıpratan bir hisse.Allah sabır versin herkese
en son yarım kalan iş için y.i. mesaj attım cevap yarım saate geldi
Sayın Anel Elektrik Yatırımcısı;
Söz konusu tarih teki KAP bildirimi; Şirketimizinde içe risinde yer aldığı ABT MEP V.O.F. (Anel - Ball ast Nedam - T AV İnşaat) iş ortaklığı olarak yürütülen ve Hollanda'nın Amsterdam kentinde yer alan Sch iphol Havalimanı Yeni İskele İnşaatı nın (Pier) Elektrik ve Mekanik işleri projesinde meydana gelen gelişmeyle ilgilidir.
2018 yarı yılında sözleşmenin imzalanması akabinde başlanan proje; Projenin ana müteahhidi Ballast Nedam Nv / TAV İnşaat JV nin projenin işvereni Schiphol Grup ile olan sözleşmesinin, Schiphol Grup tarafından iptal edilmesi nedeniyle durma noktasına gelmiştir. Bu nedenle devam etmekte olan işlerin teslimi ve nihai hesap çalışmalarına başlanmıştır.
Bahsettiğiniz hususlar nihai hesaplar çerçevesinde netleşecek ve varsa bakiye alacak rakamı hesaplanacaktır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
Yatırımcı İlişkileri
Üzülme,toplasın ki topluyor minik minik.Olumsuz haberler biter,iş alınma ilanları başlar.
Bu hisse olumsuz haberde yükselir(alımdadır) iyi haberde düşer(düşer satımdadır)
7.50 yi 1 doları gören kağıt 20 cent olur mu? Adamın elinden alırlar anahtarı. İmtiyazlı hisselere güvenmesinler. Bu da Rıdonun embesillerine küpe olsun.
Ha ben mi çok ekmeklerini yedim,inkar yok.Elde kalanlar çerez torbasının dibi. Paketi buruşturup çöpe atsamda olur.
Bu duruma sabırla geldim. Bu hisseye girecek olan ilk önce sabır etmeyi öğrenmeli şu uygun giriş döneminde al unut.
Tuvalet kağıdı bile daha değerli. SİLİYOR ATIYORSUN.
2.55 üzeri güzel 2.47 altı üzer.. göstergeleri limon gibi sıkmışlar.. çorba için az daha bekleyebilir..
Size cevap yazmak için seans bitimini bekledim. Aman diyim burada yazılan çizilenle işlem yapmayın. Hisse netin en önemli kuralı kimse size para kazandırmaya çalışmaz. Siz ne yapacaksanız kendi kafanıza göre yapın. Haspel kader hissenin bu gün pirim yapması benim bir şey bildiğimi göstermez.
Her kim ne kazanırsa iyi günlerinde harcasın. Sahtekarların artık neresinden çıkarsa çıksın.
Öncelikle,Sn Refaba, Çaykara,nikrece arkadaşlara, Babamın sağlığı ile ilgili şifa temennileri için teşekkür ederim..Allah kimseyi hastanelere düşürmesin.. Bedeninizi ve Ruhunuzu koruyun..,
Bugün Anelin 2.73 TL ye kadar çıktığını şimdi gördüm.Elinde hisse olan Eski-Yeni arkadaşlara bereketli kazançlar olsun..Sizler adına sevindim..Bu kağıt bende yok..Bu fiyatlardan,+ Bedelli ile ortağını yolan şirketlere bulaşmam...Başka tahtalardan yonga didiklemeye çalışırım... Umarım,6.50 lerden bu kağıda girenler var ise, onlarda zararını telafi eder...Herkese saygılar sunarım..
Bakalım yarın bu kazanç korunacak mı
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anele yaptığı işleri için sözleşme yapıp malzeme işçilik sermayeden harcayarak iş tesliminde ödeme şeklinde çalıştığını düşünüyorum. Bu nedenle teslimatlar bittikçe kasaya para girecektir. İş teslimine kadar yapılan harcamalar gider olarak yazılıp bilançoyu zarar gösterir. Tabi burada patron faktörü çok önemli art niyet yatırımcıyı ters köşe vs niyeti varsa her şey mümkün. Neticede onun sözü geçiyor. Geliri KY ile paylaşırım da diyebilir zarar gösterip cebe de atatbilir.
Bu be böyle endeks rekorlar kırarken, neyin eksisi neyin baskısı bu ellemeseler gidicek zaten.
Dolar borcu varmı bunun bilançosuna bakarmısınız
Ulen Rıdo bedelli paralarını ne yaptında 2.03 hisseyi tabana yapıştırdın ?,zaten senin gibiler çok borsada tam bu hava sizin havanız sat gitsin nasıl olsa hava puslu koy versin gitsin dimiya,zaten soranda yok.
Bu Amele neye karşı direniyor bugün ?
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Evet (Yes)
Bildirim İçeriği
Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği
Müşteri (Customer)
Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı
Trojan General Contracting LLC.
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı
-
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı
-
İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih
27/12/2021
Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları
-
Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi
-
Açıklamalar
24.05.2021 tarihli KAP bildiriminde Birleşik Arap Emirlikleri'nde kurulu bağlı ortaklığımız Anel Emirates General Contracting LLC nin üstlenmiş olduğu Abu Dhabi Uluslararası Havalimanı Elektrik işleri ile alakalı projemiz işvereni TAV-CCC-Arabtec JV (TCA JV) projenin ana işvereni Abu Dhabi Havalimanı idaresi (ADAC) ile olan sözleşmelerinin ADAC tarafından feshedildiği duyurulmuştu.
Devamında Abu Dhabi Uluslararası Havalimanı projesi ile alakalı olarak proje ana işvereni ADAC, geride kalan işlemlerin tamamlanıp havalimanının hizmete açılması için müteahhit olarak Trojan General Contracting LLC, "Trojan" firmasını görevlendirmiştir. Trojan projenin en büyük altyüklenicilerinden olan Birleşik Arap Emirlikleri'nde mukim bağlı ortaklıklığımız Anel Emirates General Contracting L.L.C. ile iletişime geçerek öngördükleri elektrik işlerinin tamamlanması kapsamında teklifimizi istemiştir.
Trojan ile yapılan müzakereler sonunda, teklif kapsamı elektrik işlerinin tamamlanmasına yönelik olarak 94.590.428,80 AED (yaklaşık 25.773.958,80 USD) tutarında verilen teklifimiz kabul görmüş olup, projenin şirketimiz tarafından üstlenildiğine dair sözleşme Trojan tarafından da imzalanarak 27/12/2021 tarihinde tarafımıza iletilmiştir.
Projenin sözleşme kapsamındaki işlerinin 2022 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanmaktadır.
Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla bildiririz.
Demek ki zoru buymuş...
Gecen sene 7 lerdeydi...
Anele bist'e hedge gibi davranıyor. fiyatlaması komik.galiba patronu ve tahtacıyı fiyatlıyor.zira elinde iş var ,çalışıyor değer üretiyor ama
Çok güçlü duruyor çoookk !🤪
Baskı biterse 5 e doğru bir hareket başlamalı..
Tabi artık bilançonun artı gelmesi şart....ihale çok ama hep eksi bilanço...
Denizbank, hiçbir haber vermeden tüm kredileri çağırıp 15 milyonluk ihtiyati haciz başlatmış...
Anel'in iktisadi bütünlüğü ve faaliyetlerini tehlikeye sokabilecek, Bist'te de pazar degisikligini gündeme getirebilecek bir konu...
Niyeyse siradan-normal bir habermis gibi davraniliyor. İlginç..
Denizbank'ın niye haciz uygulayıp kredileri çağırdığına ilişkin hiçbir bilgi yok.
Hiçbir banka durduk yere milyonlarca dolarlık kredi verdiği firmasına haciz baslatmaz.
Saklanan bilgi var..
BIST yönetiminin hem denizbank'tan hem anel yonetiminden bilgi isteyip yatırımcılara duyurmasi lazım.
Danışıklı olabilir mi?
Akla gelen ilk soru. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.