çok enteresan hareketler. bizi ateşe itip çekiyolar yüzümüze biraz üfleyip tekrar itiyorlar. bakalım sonumuz ne olacak...
Printable View
çok enteresan hareketler. bizi ateşe itip çekiyolar yüzümüze biraz üfleyip tekrar itiyorlar. bakalım sonumuz ne olacak...
Sefiller 100 kötü 10 farklı aracı kurumdan alıyorlar.Zannedersinki hisse 1500 TL alt tarafı 5 TL utanın ayıp ayıp .ytd
Dün alıcı olan kurumlar bu gün satıcı rolünü üstlenmiş çevir kazı yanmasın.ytd
Bu hafta sonuna doğru bir hareket bekliyorum.Asagimi? YUKARİMİ ? göreceğiz.ytd
Bu 1 haftadır yeterince baskiladilar kağıdı.ytd
500 lotu 8 aracı kurum aldı.Bunlar bizimle dalga geçiyor herhalde.Satan satmış kalanla idare et şu dönemde mal kaptirmaktan başka bir işe yaramaz ayak oyunların.ytd
bugün hiç çalıştırmadılar tahtayı. işlem hacmi son 1 yılın en düşüğünde.
Borsa %3 primliyken kağıt yukarı bakmaz ama %1 düşünce endeks boğa görmüş gibi hemen kırmızıyı yakıyor at hırsızı zubukler.ytd
Sizi inaninki Toprak kabul etmeyecek.ytd
Aşağı düşünce de kardayız nakiti basarız diyordunuz bekleyin düşsün alırsınız, yoksa satmadın mı, tatile çıkma olayı gibi mi ertesi gün dönmüştün. Alemsiniz.
Kaçırdığın bu kar satışları olabilir, Bayram öncesi son satışları bizde onlarda bekliyorduk zaten(Tufan dediğim bu- Oyunları tutmadı, kaçamadılar) Bu hafta 2-3 gündür gel gel yapıp mal çıkmaya çalışıyorlardı 66 dan 68 den verdim ellerine şark kurnazlarının. şimdi yerine koyma zamanı, yarın alış talimatlarımı döşüyorum inşallah. Zira yabancılarda azar azar topluyor (Bıyıklı yabancı değilse)
Bence bu adamların Bilanço dışında bir beklentisi var ama biz bilmiyoruz. Bekleyip görelim o halde...
Yukarıda
23/07 ve 28/07 tarihlerin dede yazığım gibi; Bu Kırım Kongo kenelerinin derdi Borsa 120 de de olsa 100 Binde olsa Gel gel yapıp mal çıkmak. Bayram öncesinde pek beceremediler hevesleri kursaklarında kaldı.Kaldıkları yerden oyuna devam: Bu arada 4,29 u göstermedi geçen hafta lakin 4,45-4,49-4,59 4,65-4,70 4,75 den alıp yukardan ellerine vermek çok keyif veriyor.
Niyetim: bu kakalak lara, kasaba kurnazlarına itelediklerimi 4,50 altından geri almak ve inşallah bir aksilik olmaz ise 23 Ağustos sonrasındaki geleneksel olarak volatil geçecek birkaç günü bekliyor olmak.. (Kötü bir makro gelişme olursa malda beklemeyi göze alarak tabi. Ne derler: Kötü komşu insanı mal sahibi yapar...) Daha bundan açık ne yazılabilir suratlarına tükürdüklerim???
(Son cümlem grup yapıp al-ver yapan çete bozuntularına dır)
YTD...
Sana kötü bir haberim var full mallandim son maliyet ortalamam bu fiyatlar alabiliyorlarsa alsınlar.Ben 6 civarı malları verip 5 civarında alacaktım.Ama 2 günde 5 e indiyse ben ne yapayım.Rahat bırakmadı sonra tekfaz korkutunca 5.50 den yarısını verdim 4 50 maliyetle tekrar full mala geçtim.Simdi hedef fiyatı bekliyorum.ytd
Ama bir gerçek var tahtayı yapanın dengesi bozulmuş yukarı yalandan çekiyor o daha malı vermeden eline veriyorlar.Asagi basıyor korkutmak için elindeki malı kaptırıyor.Son zamanlardaki e acemi hareket leri yapıyor.Simdi 4.82 ye 55 bin 4,85 e 110 bin satışa lot yazmış.ytd
Bu hareketleri devamlı büyük çıkışlar öncesi yapıyor endeks gidiyor bekliyor demekki bilanço ve genel kuruldan iyi haberler gelecek.Son dakikaya kadar kasacak.ytd
Dün halk kaçtan aldiki bu gün satıcı komik hareketler.Yarinda alıcı pozisyon una geçer.ytd
Tekniğini çok bozdu, 5 e doğru hacimli bir hareket yapmazsa,4.73 altında her kapanış tekniği iyice bozacak. mide bulandırdılar.
Biri 4.70 e ufak alış yazmış biri 4,79 a satış yazmış arada 10-5-3-31 lot işlem yaparak saat dolduruyor.ytd
Değişen bir şey yok kafayı gösterdiğinde cakiyorlar ama yüklü alislarada mal vermiyorlar.ytd
5,08 e kadar çizmesi güzel oldu. 73 altına düşmediği sürece sorun yok gibi görünüyo. 5,20 üzerinde işlem yapmaya başladığında yeni yükseliş trend başlar. tabii endeksinde 1118 i geçmesi gerek.
Aşağı dusunce kaldığı yerde bekliyor ama yukarı çekince 2 dakika bekliyor.ytd
Bu tahtayı 1 kişi yaptığı belli aynı adet lotlarla farkli aracı kurumlardan satış alış yapılıyor bizde tiyatro izliyoruz.ytd
At hırsızlarının dün niye birden çektiği belli oldu kısa vadede 3_5 lot satma peşindeydi.ytd
İyice saçmaladı bu ne subuk soyu yine yeşil de da sözlük yapıp kırmızıda hemen 3 kat aşağı basma modasına gecmissiniz.ytd
para hesapta konsolos köpeği gibi boş boş yatıyor mümkünse Biraz daha salabilirlerse 50 altından alalım muhteremcim . Bir gözüm yabancı oranında problem değil, Bankada yatacağına arsan da yatsın .sonrası çıkış inşallah..
Ulen kasasında 100 milyon TL nakit olsun her sene 50 milyon temettü gelsin piyasa değerinin 1/4 üne işlem yap utanmadan sıkılmadan baskila kağıdı bunu ancak zubukler yapar.Tam 12 ay daha burdayım en az birebir yapmadan hiçbir yere gitmiyorum.ytd
bu kapanış çok kötü oldu. iki gün daha 73 altında kapatırsa bayağı bir bekleriz toparlanmasını. tabii endeks sert yukarı yapmazsa. hisseyi yukarılara çekecek bir bilançoda beklemiyorum.geçen senenin altında kalmasın yeter. zafer sabreden ve inananlarındır. herkese iyi hafta sonları.
Korkarim 4.10 hatta 4 lere kadar salabilir. tabi gelecek kotu soft bir bilanconun akabinde. Bundan sonraki senaryoyu yazayim istersen??? Cunku son uc senenin ayni senaryosu. Ayni onurdan yoksun gurubu ayni fetbaz ve unursamaz sirket yonetimi mevcut. Ama a
onumuzdeki hafta bilanconun ardindan bizim cinsibozuk grubunda tazyiki ve tesviki ile birkisim sabirsiz ve tahamulsuz saftirik yatirimci ve kurum satisa gececek kagidimiz 4 lere varan salinimlar gerceklestirdiginde burada senin bu al gulum ver gulum grubunla beraber biz de devreye giriyoruz 1 yada 2 gunluk alimlarla hem maliyetleri asagi cekiyoruz hem de portfoy cogaltiyoruz. Taki kisa bir sure sonra aciklanacak konsolide kara kadar... Konsolidenin aciklandigi gun ve ertesi gun tabi gelecek karin iyi yada kotu gelmesi burada belirleyici olacaktir. Zannimca iyi gelecek kar sonrasi senin bahasettigin oncelikli olarak 5.20 ve uzeri soz konusu olmalidir. Sayet 2.partta konsolide kotu gelirse Eylul ayinida kaybettik demektir Bu durumda dususlerde Eylul ayi boyunca alimlara kademe kademe devam..
daha ne diyeyim bu cigersizlerin gunde kac defa wc ye gittiginimi yazayim.Milletin o kadar ahini aliyorlar carpilmiyorlarda efsunlumu okunmusmu bunlar nedir??? YTD.