geleceği yokmuş niye.teknoloji firmalarının geleceği var tamam ama gıdanında geleceği var işini doğru yapıyor patronu dürüstse gıda sektörünün geleceği vardır her zaman.
Printable View
geleceği yokmuş niye.teknoloji firmalarının geleceği var tamam ama gıdanında geleceği var işini doğru yapıyor patronu dürüstse gıda sektörünün geleceği vardır her zaman.
Şirketinizi halka arz etmişsiniz, 4.5 milyonu %25 ve üzerinden satarım demişsiniz eyvallah kimse kaçtan sattığınıza da karışamaz ama gidipte 10 tavan bekleyip en yukardan malı boşaltmak fırsatçılıktır. Bu işin de bir rajonu vardır. Sizin hissenizi yatırıma değer görüp arza katılan insanlara bunu yapmamalısınız. Eğer yapıyorsanız sizin için yatırımcıdan ziyade cebinizdeki para değerlidir. Ben 4.5 milyon lotun satışı az daha bekletilirse bu şirketin patronunun kötü huylu olduğunu hafızama kazıyıp bundan 5 sene sonra %500 yükselecek bile olsa 1 kuruş yatırım yapmayacağım ve bu hisseye girilir mi, nasıl diyen herkese de patronunun fırsatçı olduğundan, bıraktığı kötü izlenimden bahsedeceğim.
hangi aracı kurumlar iyi,bilgisi olan yazabilir mi?
Kurutulmuş domates ve fide satıyor. AVM si var bir tane pandemi nedeniyle patlamis. Gelen para borç ödemesinde kullanılacak.
Sayın huzeyfe bahsetmiş. Patron %25 artarsa hisse satacağım demiş. Satmamis. Bu bile patronun niyetini belli eder. Yeni yatırımı var. Hayvan işine girmiş ama tutar, bilgi yok.
Ben bir hikaye gormuyorum şimdilik.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron satışı yapmış arkadaşlar.. İnfodan kustu şu an
Bunu yazdıktan sonra patron satış yaptı. Halen daha yazdıklarımın arkasındayım. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patrom 3500 milyon lotu sattı
Bizim laf söylememizi mi bekliyordun be adam. 27 milyon var şuan tavanda.
sabah açılışta vermesi daha iyi olurdu sanki.tavanda 27 milyon alıcı kaldı
Sanki 4.500k lotu sattı. 1.000k lot infoda kaldı gibi gördüm.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patron hepsini sattı,A1 capital malın çoğunu götürdü, İnfo da 1,2 milyon bu satıştan kapmış gözüküyor nette -3.3 ekside gözüktüğüne göre. alabileniniz var mı?
kaldı 1 milyon
bana gelmedi yaw
Seans başlamadan Global, Vakıfbank ve Akbanktan üçünden de alış girdim, hiçbirinden de gelmedi, el altından mı pazarlıyorlar mübarek..
Alimin tek elde toplanmamasi iyi oldu tabi alanlar aynı kişi değilse:)
Şimdi kafamızda iki soru var A1 capital ve info bu malları kaçtan çakar.Bu ek satışın erken olmasıyla ben en geç pazartesi tavanın bozulacağını ve rahat alım fırsatı vereceğinidüşünüyorum. YTD.
Bu hissenin dolaşımda lotu fiyatına bakarsak bayağı az uzun süre tutulacak bı pay 167, tavan/taban oyunları başlarsa lot arttırma için al sat yaparım brute girene kadar
Her gün 18.15 de alış giriyorum tık yok bi lot bile gelmemiş
en fazla kaç hesap tan giren oldu 30 olan var mı?
Kaç tavan hangi fiyat liste burada :))
Tavanının sayısını belirle fiyata bak geçmiş yılların zararını çıkarıyorsa ver gitsin :))https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1440b90ac9.jpg
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş. (FADE) payının piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle FADE payında 13/08/2020 tarihinden itibaren 1 ay süreyle, mevcut "Açığa Satış Yasağı"na ilave olarak "Kredili İşlem Yasağı", "Emir Toplama Aşamalarında Denge Bilgisi Yayınının Kısıtlanması" ve FADE pay piyasasında emir iptalinin, emir miktar azaltımının ve emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması önleyici tedbirleri uygulanacaktır. (Tedbir kapsamında ilgili sıralarda açılış, kapanış ve tüm diğer tek fiyat bölümlerinde emir toplama süresi boyunca denge seviyesine ilişkin fiyat, miktar ve kalan miktar değerleri yayımlanmayacaktır. İlgili sıralarda geçerli olacak seans akışı ve seans durumlarına ilişkin bilgi 09/08/2019 tarih ve 2019/55 sayılı Borsamız duyurusunda yer almaktadır).
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erken müdahale gelmiş. Ben cuma günü bekliyordum. Ama brüt takas falan yok. Sadece uyarı gibi. Yarın alım fırsatı verecek mi bakalım.
SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk müdahalesini yaptı. Müdahale kötü gibi gözüküyor ama küçük yatırımcıyı korumak üzerine yapılmış bir hamle.
1-Açığa satış yasağı ile ellerinde olmayan mal ile hisseyi aşağı basamayacaklar.
2-Kredili işlem yasağı ile yine sahip olmadıkları para ile işlem yapamayacaklar
3-Emir toplamada denge fiyat bilgisi ile sabahtan emir girip çok alış gösterip tekrardan silemeyecekler.
4-Emir iptali, kötüleştirmesi ve azaltımı yasağıyla da seans boyunca verilen emirler sil-tekrardan emir ver sil-tekrardan emir ver gibi sahte hareketleri engellemiş olacak.
bugünde 50 bin lot alış girdim yine gelmemiş patron satışında oldu cuma gününe kadar kovaliyacagim geldin geldin gelmedin daha ugrasmiyacam daha böyle halka arz olmaz kağıt almak için paramızla rezil oluyoruz yaw
Spk'nin aldığı tedbir olumsuz değil tam tersine olumlu bir tedbir. Aynı kararı Rtalb hissesinde aldıktan sonra kağıt ikiye katladı. Bunda da öyle olacak demiyorum tabi ki. Bir de burada patron erken sattı diyenler bayrk hissesinde patron üçüncü gün mal satmıştı burada beşinci gün satış yaptı. Bayr hissesi patron satışı sonrasında neredyse üç kat daha gitti o yüzden patron bugün bugün sattı yarın düşer demek mantıklı değil.
spk kendi halka arzına 5 gün önce izin verdiği şirkete elinde olan tüm cezaları bir arada vererek guinnes dünya rekorları kitabına kapak olmayı hak etmiş bir kurumdur.
tavanda kaç lot var?
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emir silmek yasak olduğundan sabah 15.6M ile tavan açan hissede şuan tavanda 17M lot bekliyor.
Sabahtan alabilen oldu mu?
Bu tedbirler olumsuz değil olumlu bence.Brüt takas gelmedi ama gelse bile Bayrak 7. gun akşamı brüt takasa girdikten sonra dahi 5 tavan daha gitti ondan sonra döndü. Toplu alanlar satmadıkça tavandan alabilen zor olur robotlar haricinde. 167 ler satılıyor yine toplu bi satış yok A1 ve info toplu aldıklarını zaten buraların çok üstünde verecektir bence. YTD.