lidfa tekniği iyi
Printable View
taramada cok hisse cıksada sağlamlarını beklentisi olan kazandıracak hisseleri yazmaya çalışıyorum
Medical park tekniği tepkili
Oyak,catısı altında olan altta yazılı cimentoları birleştirme kararı almiş,ortaya guclu bir sermaye yapısı aktor cıkaracak,bu lider hangisi olur temelde sermaye yapılarına ve pd/dd bakılarak tahmin edilebilir,teknik olarakta u.v. de pirimlenmemiş içinde fazla ky.olmayan oncelikli
Aslan ...Unyec ...Adana ..Isdmr ...Eregl ..Adbgr ...Boluc ..Mrdin ...Oyayo ...Hektas:cool:
hangisinde az ky olabilir ? görüşlerinizi alayım arkadaşlar
Aslan da ky olmamalı
Unyec..Eregl..boluc... bunların arasında tercih ve tahmin etmeye çalışıyorum
polho desem endeks pek ayak uyduramadı.
Bu hafta takip listem
1-atlas 1.41
2-snkrn 3.02
3-nibas 6,20
4-bagfs 13,60
5-mpark 14,85
6-hdfgs 2.03
Polho ve lidfa yazılmış idi.
Hocam 15 e çıkmazda belki 6.xx gidebilir.
Denizkiraz hocamın bir çalışması var https://resmim.net/f/6oTh4x.png
Saygılar
Hocam EREGL olabilir son düşüşte herkesi kaçırdilar şimdide herkes korkuyordur girmeye,en güçlüsü ve PD/DD si en düşük(1.05) olan.
Saygılar
Goody ve Alkım 2020 için bist 100' e dahil edilmiş. Çok güzel bir haber . Yarın bu iki kağıt için çok kuvvetli hareketsizlik bekliyorum [emoji4][emoji4][emoji4]...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Goodyear fabrika tatilde ama sıkıntı olmasın
Forum boş kalmış. Paylaşılan hisselerden vaz mi geçildi ? Derin bir sessizlik hakim . Borsada fırsatlar bitti mi yada kağıtlardan vaz mi geçildi??
hiçbir şey bitmedi hisselere devam ediyoruz lakin bu aralar işlerim var realde hayat devam ediyor ..
bntas 2.53 sistem al verdi takibe başladım goody devam krgyo devam
tborg listeme aldım güzel bir cıkış bekliyorum ytd ma:drunk:lum
GOODY için kap'a düşen haber on numara beş yıldız. Kasasına 200 milyon ekstra giriş olmuş. Üretimlerini artırmış karlılığı artacak . Hisse fiyatı diplerde . Bu kadar haber bile kuvvetle hicbir hareket ettirmeyebilir.
Hayırlı cumalar arkadaşlar
Hayırlı cumalar. Hayırlı işler...
Klnma haftanın kazandıranı olacak
Merhaba hocam Anele yi flaş hisse olarak yazmışsınız beklentiniz nedir acaba?
Prkab dan iyi para kazandık,sağolun.prkab devammı? 2.50 nin üstünde her fiyat görülebilir diyor teknikçi bir abi(denizkiraz).
bntas ın topiginde şöyle bir grafik cizmiz arkadas https://i.hizliresim.com/AOj5O0.png
en son 2.70 den döndü, cuma günüde 2.58 den.
Saygılar
Hocam Tborg derinizde, daha iyi durumda olan avrupanın altıncı, dünyanın onaltıncı büyük şirketi ve karlılığı iyi . Bedelsiz beklentisi olan ve fiyatları dört yıl önceki durumda olan Anadoluefes için ne dersiniz . Sırası gelmedimi? Birde Alkım bu süper balina için ne düşünüyorsunuz???
bu arada ostim ve sanko tekrar gaza basmak için hazırlanıyor göstergeleri soğudu bilginize YTD
petkm artık radarımda tüm göstergeler al veriyor artık uzun bir yolculuğa hazırlık var hissede... alan kazanır orta ve uzun vadede
2020 galip hisseleri mepet...1.89 ve vangd...1.42 ufak ufak biriktirilmeli ytd
nthol tüm göstergeler al posizyonunda yenizirvelere doğru yönelebilir ytd