20-21₺
Ytd yazinca be oluyor anlamis degilim ama hadi dediginiz gibi olsun. YTD...
Printable View
Bana 104 lot vemis halka irzda...
askerligide 19.5 ay yaptik neden boyle oldu bilemedim 14.000 lot alanlari bilemem ama 18 -21 arasi bir yerde veririm ben eldeki hisselerimi ytd ....
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki farklı hesaptan emir verip, alan oldumu?
GM1910 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş bankasında hesabı olanlara lot geln varmı
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş Bankasından talep giren hiç kimseye henüz gelmedi herhalde.
Petkim'in halka arzına katılmıştım. 1993 müydü, 94'mü neydi... Galiba 175 adet vermişlerdi. Bankada sıraya girdik, halis munis hisse senetlerini elimize tutuşturdular. Götürüp Eczacıbaşı Yatırım'a yatırdık. Uzun süre beklediğimi ve hiç kazanamadığımı hatırlıyorum.
Şu an baktım.Daha gelen lot yok İş Bankasından.
Şimdi baktım 105. adet gelmiş yupppiiiiii
Esenin Anası Naten güzel çıkmış ama 1 yıl da. Tabiki zamanlama da denk gelmiş martta diplemiş sonra vın. 5.8 den 38 lira.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c7d773f9b7.jpg
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Natenhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...012be6322c.jpg
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
250 bin yatırımcı, 6.5 kat talep. Ek satış var mıydı hatırlamıyorum ama yoksa rahat 5-6 tavan gidebiliriz. Hissemiz direkt yıldız pazarda işlem göreceğinden alt ve üst limit %20 olacak fakat tedbir gereği en son karar alınmış ama hala %10 marj uygulanıyor diye biliyorum. Eğer hisse aktif işlem görene kadar marj oranı güncellenirse direkt %20 ile başlayabiliriz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Dnısı 32 lotla yaklaşık (110 TL) 8 tavan çekmişti bakalım bu ne yapacak
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Farklı kurumdan olmasına gerek yok, ayni kurumdan bile 2 yada daha fazla emir girdiyseniz sadece ilkini işleme alıp diğerlerini iptal ettiler.
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 47 adet talimat vermiştim. 47 adet gelmiş
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş Bankasına da nihayet hesaplara geçmiş. Sürpriz yok, 105 adet.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende isbanktan talep girmiştim SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş Bankasından 620 adet talep etmiştim.Bana da 104 adet vermişler.Hepimize hayırlı olsun.
Açılışta marj ne olacak %10mu
Genel takası yok mu acaba...hangi kurum ne kadar almis
CPH2009 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ESEN hisseleri pazartesi borsada işlem görmeye başlayacak mı? Bilen var mı ?
Vakıfbanktan ilk gün talep girdim .bist tarafından iptal edildi gözüküyor.müşteri hizmetlerini aradım, geçerli bi cevap alamadım.aynı sorunla karşılaşan varmı acaba
Esit verdiler herkese. 104 ya da 105
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komik birsey oldu. Dün 105 adet gelmişti. Şu an 210 görünüyor. Akbankda oldu bu iş. Akbank olanlar kontrol etsin bence .
Haftasonu olduğu icin..hesapalr da net rakamlar çıkmaz..p.trsi düzelir hepsi
Şimdi şöyle bi hesap yaptım...Esen de gedik den alan 596 bin lot alınmış...596.000/105 =5676 yatırımcı emir göndermiş oradan....
Aynısını aynı yaririmci kontrolmatik...3.500.000 adet hiise dağıtılacak ...yine aynı gedik den emir gonderseler .../ 5686 desek ..616 lot düşer gibi...eğer sadece gedik den emir gonderikirse
Vakıfbank da ıptal gözüküyor bende anlamadım