garanti bankası bir gün seninde anahtarların alınacak. :) az sabır et 1 hafta kaldı.
Printable View
garanti bankası bir gün seninde anahtarların alınacak. :) az sabır et 1 hafta kaldı.
Ben bugün rüçhanlarımı hisseye çevirdim. Maliyetim düşmüş oldu. Artık nasip deyip devam ediyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şeker r den 4.11 ile 11.11 arasında 30 milyon lot yabancı alışı görünüyor. Rüchana ilgi bedelliyi açıkta bırakmaz. Para veren yada para vermeyi kabul eden olması güzel bir şey.
Evet bugünde başladık hayırlısı ile, zaman vermek lazım, sermaye önemli bir vaka. Rüchan ilk 3 gün sabit tutuldu, şimdi değerleniyor, ilk günler para işi ile uğraşmayanlar sattı, şimdi ilgi görmesi güzel bir olay. Rüchanların açıkta kalma korkusu olmamalı.
5-10 dk lık grafikler güzel. endeks sorun çıkarmazsa bir hareket çekebilir, dünkü gibi feyk mi olacak, onu da kapanış da göreceğiz.
ufaktan bir yabancı girişi var. teb yabancı için mal alır.
Bizim patron, diger bankalar dan para toplamaya gitti galiba..
Şeker de yaprak kımıldamıyor.:notr:
arkadaşlar bu rüçhanları hemen asıl hisseye çevire biliyormuyuz yoksa günü var mı misal 32 den 1000 lot rüçhan aldık bunun asıl hisse maliyeti ne oluyor cevaplar için şimdiden teşekkürler hissede olanlara bol kazançlar
Bütün bankalar uçtu
Bir tek bu yerinde sayıyor
Daha önce forumda birisi sebebini yazmıştı
Çünkü Şekerbank banka değil
Kar_Adam sizde mi yanlışlık var ben de mi sizin demenize göre şu an 0,32 TL den R alan 1 TL de lot başı ödediğinde 1,32 TL ye 1 lot mu geliyor kimse ozaman ana hisseye 1,5 TL veripde almaz 1,5 den E yi satar 0,32den R alır 1 TL öder ve günü gelince 1,52 ilk E ile birleşir. Ben mi yanlış biliyorum bilemedim şu an toplam R sayısı E ye eşit değil çünkü bedelli oranı 0.6062 , öyle olunca da her bir R yi hisseye çevirmek için 0,6062 TL ödenip 0,6062 hisse ye sahip olunacak yani 1000 R si olan 606,2 TL ödeyip 606,2 E hissesi olacak
YTD.
Sorrros sizin dediğiniz doğru hesap
Ytd.
bugünde yatırım finans 1.49 5 milyon lot aldı 10 milyon 1.49 a alış yazdı. 1.50 den 5 milyonl otu satınca 10 milyon alışı sildi. Bu hissede herkes 1 kuruşa mı oynar kardeşim....???
Kuvetliler den ses seda yok. Hiç olmassa süriyeli yatırımcılar bu bankaya müşteri olsunda beklenti oluşsun.
Birisi,Bu Şeker Kazanının ya altına odun atsın,Ya da başındaki heriflere sağlam bir sopa atsın...!!.:rtfm:
Bu ne yaa.1.49-50...Sanki zeytinden yağ çıkarıyorlar.:seyt:
Hisse 1.88 tl de iken,Tavana 7.Milyon lot alış girenler, şimdi 1.80 tl ye hisse beğenmiyor...
20-30 milyona alıştık ama alış kademesine toplam 65 milyon alış yazmak ne demek acaba.
2 haftalık düzeltmeden sonra yeni mayosu ile tekrar podyuma (taramalara) çıktı.. günlükler 1.38 ve 1.40 kadar senin kahrını çekerim derken,haftalıklar 1.34 altında yüzüne bakmam diyor.. günlüklerde adam olacak çocuk 1.56 da.. son gösterisinde ben 1.86 2.06 aralığını bekliyordum.. 1.79 direncini, 1.77 ile sonlandırdı.. yeni bir hareket için haftalıkların biraz daha olgunlaşmasına ıhtıyaç var 1.62 üzeri haftalık kapanışta yukarıdaki yorumlar çöp olur
2019 ağustos ayı, yani yaklaşık 1,5 sene önce bir araba bakmıştım, 30-40 bin lira hasar kaydı vardı, 2,0 cc dizel jaguar, arac sanırım 2016 model di. Yeni kasa. 150 bin lira istedi, ben 120 verdim, anlaşamadık. Arabanın normali 2016 modeli şuan 840 bin lira, hasar kaydı olanda 750 falan. Senet alacağıma jaguar alsaydım 3-4 katı kar elde ederdim. İllaki 750 olmasada o arabaya çok rahat 650-700 verip alan olacak. yazının özeti şu, değerleme çok zaman sadece yaşatılan algı ile mümkün olur. senet 1,34 liraya gelir satmak için sıra bulamazsın, senet 3 liraya gelir almak için sıra bulamazsın. Fiyat önemli ama arac örneğindeki gibi zamanlama daha önemli.
bugün neyin sonu, sanki 17 kasım rüchan almak için mi son gün dü. yoksa başka bir şey mi.
SKBNK.R (Kaydi Pay, Kapanış tarihi: 17/11/2020)
KLGYO.R (Kaydi Pay, Kapanış tarihi: 19/11/2020)
Şirketler, Bedelli furyası başlattı.İnsanlar oradan oraya,daldan dala ,gerek Rüçhan gerekse Normal hisse peşinde koştu.Kimisi verdiği paranın karşılığını aldı,kimisi (başta ihlas-iblis gurubu ve Katmer ) bizim şeker gibi sürünmekle kaldı..Nihayetinde bir doyuma ulaşıldı..Sanırım artık kimse bedelli yapan hisselere bulaşmıyor....
Şekerbank,Buradaki bedelli sürecini bitirmeden,Diger şirketi Şeker Finansal Kiralamada da % 62 oranında bedelli artış kararı almış..
Virüs bahanesi ile,İyice işin suyunu çıkardılar...
ihlas ve karmerde rüçhana katılanları biçtiler çok agresif harektler oldu insanlar yakın örnekte olduğu gibi hareketlerden korkup temkinli yaklaşıyor olabilir
TEKNİK İZİN VERİRSE, akbank üçgeni kırdı, bank of ise kırılan üçgeni 1-2 kademe ile pul back yaptı. Ne günlere kaldık, toplu şekilde değil kurum bazında formasyon yapıyorlar.
Hisse de varlık fonuna devirden tutda, nasaya satışa kadar olumlu olumsuz bir sürü beklenti var. Ama şu net, speği istemeden hiç bir şey olmaz. Nasaya devir olsak senet 1 liraya düşer ve izlersin. Halkbank akbankın 10 kademe önündeydi, akbank 90 kademe öne gecti, çünkü halkbank da küçük yatırımcı fazla. Bizde de zaman zaman küçük yatırımcı olayın dışana çıkmak zorunda, yoksa senet gitmez.
Rüçhanda büyük bir aksiyon olmadı, aynı zamanda büyük bir kurum değişimi de olmadı, ilk gün rüchanı kim aldı ise %90 oranında aynı elde duruyor. Bedelliye katılmak için paralarını da ayarlamışlardır. Stabil olarak izlemeye devam. Acelemiz yok. 8,60 dan dolar alıp hükümete sövecek bir durum olmaması önemli. Keza borsadan çok anlamayan fakat 7,5-8,5 arası dolar çok alan insan var. Hele gram altın söylemiyorum. Covit gibi harita da kırmızı dalga görünüyor ya, hele birde gram altın bazında evlere ısı sensörü uygulasalar, çok evde gram altın görünür. 460 dan 535 liraya kadar gram altın resmen kilitlendi. Gram altında 400 lira gelecek gibi duruyor. Perşembe günü önemli. Faiz artışı için değil, merkezi kayıt kuruluşunda görünecek yabancı tablosu için önemli. Hafta kapanmadan göremeyiz, ama muhtemelen 8,6 dolarda 5 etiketinin koyulduğu yer olacak. Şayet bu doğru olursa dolar yıl sonunu 6,5 lirada kapatır.
Buralarda treyd etmek çok doğru olmaz. Bir senet üzerinde beklemek gerekir. Aşırılıklar olacaktır. Hızlı düzeltmeler ve hızlı geri çekmeler gibi. Hükümetin ekonomik istikrar düşüncesi önemli. Bunu okumak lazım. Pandemi korkusu ile aşırı değersizleşen tl varlıklar değerlenmeli. Değerlemeyi yapacak kişi pandeminin ne zaman biteceğini biliyordur. Zten pandemi bittiğinde değerlenen varlıklara satış gelir. Örneğin sıfır arac şuan 300 bin lira ise, pandemi bittiğinde 220 bin liraya alınabilir.
İpe girmek deyimi vardır, daldan dala atlayan ipe girmez. Evet biz pandemide borsada yakalandık, ama serseri mayın gibi başka yerlere geçmedik. Çünkü bir dolar bir borsa kafa karıştırır. Mayıs sonrası gayet güzel geçti. Şimdi borsa değerleniyor. Aşırılık için 140 bin endeks görülebilir. Sonra 125 bin sonra 150 binde final olur.
yeter be kardeşim. Bir hisseyle hergün 1 kuruşa oynanırmı ???? Diğer bankalar % 20 % 30 yaptı bu 1 kuruş artarmı artmazmı onun hesabıbının peşinde. YUh artık.
Galericiler ele geçirmiş bu formu.admin e bir önerim var. hisse yorumu yapmaktansa 2.el oto ilanlarını bu foruma verelim.
55 yandı uzun zaman sonra, bir hareket var ama bakalim izliyoruz
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın 1.60 a döğruyu bir atak bekliyorum. Kaynak 6.Hiss.
Varlık Fonu ,Şekerbank'a kadar el koyacağı çok şey bulur..Buna ihtiyaç duymaz... Halkbank da, yüksek maliyetle batağa saplanmış küçük büyük birçok kişi var... Mahkeme süreci bitmeden de ,Fiyat olarak kolay kolay Akbank a yetişemez... Şekerbank da bence tahta yapıcı dan başka pek kimse yok.. Küçük yatırımcılar ,Tavan Tavan gidip gelen tahtalarda at koşturuyor... Böyle yerinde sayan kağıtlarda olmaz onlar.. Bugün hisse 1.56-51 hareketi yaptı,forumda yazan çizen bile sınırlı,3-5 kişi..
17 Kasım'da (yarın) Rüçhan tahtası için son gün..Bir hareketlenme olursa, belki dikkat çeker..Fiyat da arzu edilen yöne ilerler..
valsi severim.. Dmitri Shostakovich Waltz No. 2 yi ise tek geçerim.. saksafon trombon ve tropetlerin bu kadar uyumlu olduğu bir valsi şimdiye kadar dinlemedim..
https://www.youtube.com/watch?v=fd16sNr9T2Q
grafikte kırmız ile sarının bir araya geldikten sonra yaptıkları vals çok uyumlu.. kırmızı yatayda müzik yok sarı dip arıyor. vals yok.. ŞİMDİLİK....
https://i.hizliresim.com/oRoEHH.png
doğru söylüyorsunuz üstat çevremde yok denecek kadar az şekere giren bekleyip göreceğiz
umut fakirin ekmeği.
adamlara bak ne güzel eğlenmesini biliyorlar.. bizdeki malum yasakçı zihniyet olsa "işte chp zihniyeti bu, bunlar kadınlı erkekli uygunsuz bir Türkiye arzusu peşindeler :) derdi
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha önce hiç bedelliye katılmadım şimdi rüçhan tahtası kapandı mı elimde 5000 adet var hesapta karşılığı tl var bunlar ne zaman asıl hisseye dönecek birde arkadaşlar rüçhanların hepsini satabildi mi banka yani ne kadar kişi bedelliye katıldı onu görebiliyormuyuz
4-5 gün içinde kapanan rüchanlar hesaptan para ile normal senede dönüşecek sanırım 22 Kasım olmalı. Rüchanlara para ayarlayan almış katılmak istemeyen şimdiye kadar sarmıştır. Yeni sermaye bu paranın yatırılması ile mevcut hisseler ile birleşecek. Tek senet olacak.