artı 1 üstelik ben ALGYO yatırımcısı olmadığım halde okumaktan gına geldi...
Printable View
Aynen bende bunaldim. Subliminal mesaj vermek istiyor arkadaş sanirim. Satın düşsün de bedavadan alayım hisseleri.
Ne ızdırabı kardeşim, maliyetim 9,17 hedefim 28-32 arası, ne bilirsin ki. Ne bilirsin ki geçmişimiz hakkında saçma sapan konuşup durursun,sanane ? Senin yaptıklarından da bize ne ? Yeter bıktık artık diyoruz hâlâ yazıyor,senin ızdırabını ........ duymak zorunda değiliz. Engelledim gitti,harbiden meczup adam.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Catacaginiz kişi ben değilim sanada aynısını diyorum kimse yazma diyemez görmek istemiyorsan adamlar ne güzel engelle butonu koymuş yapman gereken sadece engellemek sadece bir tuş olay basit.ayrica satın düşsün muhabbeti çok yanlış yıllardır bu yaftayla kendinizi avutur durursun borsanın düşeceği kabak ortadaydı.7 yaşındaki çocuk bile ABD secimleri öncesi borsanın düşeceğini bilir tedbir alir
Arayip kufur etsem yukselicek mi buna inanan var mi [emoji23]
Kardesim kelepir kagidiniz var elinizde , gidip cok yukarlara cikip oradan da kitlenmedi kimse usul usul ucacagi gunleri bekliyor, sinir strese gerek yok , Sabir hatta Ekran kapatan en az yuzde 50 koyar zaten cebine , Sirket Sizin yerinize dolara koymus , Dolar uzerinden degerlemis oteli , artio iste dolar kagit guvenli liman su anda zaten , Ee Tabi bezdirecekler senin Benim kagidimi almaya kolay mi oyle 3-5 e katlamak bi yerde , senelerdir gitmemis, zamani gelecek temele inanin
#algyo hissesi sahibi ol,sonra yaz.biz burada isyankar yazabiliriz ama dışardan akıla ihtiyacımız yok,o kadar...
Butona bas engelle demek işin kolayına kaçmak birader. O zaman herkes abuk sabuk yazsın senin gibi. Ne de olsa engelle butonu var dimi. Burası bilgi paylaşım platformu. Tamam egonu tatmin ettin. Tamam küfrettin yönetime. Tamam çok paran var kağıdı tavan yaptın. Tamam öngörülerin muhteşem hep bizi uyardın. En büyük sensin. Artık herkes bunu anladı. Senin takipcilerin olarak bundan sonra yazmamani rica ediyoruz. Bırak forum biraz nefes alsın yahu.
hasbinallah...
Yok uzman kardeş harbiden hakli. Bir delimiz eksikti o da geldi tamam olduk. 🤣😂
Siz sirketi arayip bi rica etseniz SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tskb deki gibi birii lazim buraya
Bizim çorbacı gelmiş yine
Tamam armada kardeş. Bir deneyelim bakalim. Dediğin kadar güçlüysen bakalim nasıl hoplatiyorsun tahtayı. Bir saat verelim orada geç bakalim alıma. Dediğin gibiyse ben dahil herkes sana inanır. Ama bence kolpa yapıp duruyorsun.
Ya armada ben bile yeniyim su sayfada ayar ettin ,alacagin zaman gelirsin yazarsin kafa utuleme bas git isine . Biraz empati yap , zaten gergin millet sinir bozma . Alacagin zaman yazarsin gorusunu hadi
Ya bak nasıl yan çizdi. Al sat yapsan en kötü 5, 6 kademe zarar edersin. Dediğin gibi güçlüysen o kadarcık zarar etki yapmaz. Ama burada boş çene yapmak sana daha çekici geliyor. Yok bidon yok bilmem ne. Kardeşim buradaki herkesin bi kulağının arkası kalmış opulmedik bu kâğıtta. Bırakacaksın bu isleri.
Senin demenle niye alayım ben bu senette 5 yıl geçirdim acemi değilim nerden alınır nerden satilir biliyoruz artık kendimce stratejim var ve beni düşüşlerde koruyor bak geride ne yazdım trumpin seçildiği gün bu grup tavandi ozellikle Alarko holding Trump seçilsin alicam secilmezse bulasmam borsa bundan ibaret değil
Haftaya görürsünmüş. Senin hesabina gore biden secilecek kagit dusecek sen de alttan alacan hemi? Biden napicak? Alarko grubu bizim düşmanımız saldırın seferoğulları mi diyecek? Ya bu kadar saçma şey görmedim ben. Borsa bu iner de çıkar da ama hayali dostlar düşmanlar yaratıp ona gore yatırım yapmak. Düşündürücü... Iyisi mi sen bir hava al gel.
Ayrıca birçok senet düştüğü yerden tepiyor bu tepemiyor büyük hissedarın yıllardır yaptığını yapmaya çalışıyorum dalga trade ediyor hakim ortak bende ona ayak uydurmaya çalışıyorum olay bu
Bidon gelince Alarko grubuna amargo uygulayacak mış yandık
Bende içerim kardeş sıkıntı yok
Daha once söylemiştim 16.6 lar destek olmalı. Ben Algyo portföyünü fulledim. Saatlikte Rsi çok düşükte stochastic de alttan kesiyor. Borsada 1100 seviyesi taban oluşumu dersek buralar senedin dibi olmalı.
Abinin biri 16.70 260 000 lot satış koydu sonrada sildi dalga geçiyor herhalde
Saatlikte macd de trigger ı kesmeye gidiyor. Kapanışa doğru 16.9 a doğru hareketlenmesi beklentim.
İzmir de çok şiddetli deprem.Geçmiş olsun İzmir.Allah kolaylıklar versin.