https://i.hizliresim.com/jfeG7j.jpg
Benim aklıma yattı...
Printable View
https://i.hizliresim.com/jfeG7j.jpg
Benim aklıma yattı...
Yıldız Gemisi Atılgan Kaptanı Sebastian'ın seyir defterine ek.
1290 fibo %61.8den çevirirse: bademler hakkaten ellerindeki malı koruyor diycem.
1270 fibo %50sinde tutundum gibi gösterip, 1250 fibo %38.2den çevirirlerse: baharda seçim rallisi diycem
1220 fibo son kale. Bunun altı mega düşenin %61.8i 1080
https://i.hizliresim.com/6FLlKI.png
Takvimlerden 2017 Kasım grafiklerine dikkatinizi çekmek isterim.
Bu arada takvim çaılırken o zamanki Vob24 arşivine baktım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...50#post1245250
KBW, HALKBANK İÇİN FİYAT HEDEFİNİ 24.1 TL'DEN 26.3 TL'YE YÜKSELTTİ
diye bir haber gözüme çarptı 2017 Kasım ortasında Zarrap'ın itirafçı olduğu zamanda...
Arada tarih de çalışın, hep gelecek, yarın ne olacak? olmaz
2017 Kasım dolar dönüşünü işaretlediğim grafiği de şuraya koyayım.
Dünkü ve akşamki dolar hareketlerinden şunu anladım.
Saraydaki hala kendini 2017 Kasımda sanıyor.
Benim yılsonu dolar tahminim 9.5-10TL, 19-20 Kasım da mini zirveden zorla döndürülüp 9 altından sekmeli. Grafikte pattern olarak bugüne denk düşen noktayı yeşil okla işaretledim.
"Bütün bunlar geçmişte de oldu. Gelecekte yine olacak" (BSG)
https://i.hizliresim.com/y8MHOx.png
Eskiden olsa ki çok eski değil 1 2 sene önce bu değişiklik kesin negatif olarak algılanır ve bist satış yerdi ancak şu aralar her şey acaip; örneğin hani Biden gelince çökecektik? Tam tersi mini bir ralli yaptık... O yüzden kimse hayal kurmasın
Pazartesi hem dolar hem borsa artar...
12.ay (42 TL prim ödeyerek) 1260. call opsiyon almıştım..30.10 tarihinde..
bugün 390.TL Kâr gösteriyor...
Anlayan varsa yazarsa memnun olurum.. Hesap doğru mu?
Merkez Bankası başkanlığına milli güreşçimiz Hamza Yerlikaya düşünülüyodu, Naci Ağbalı olumsuz görebilir piyasa...
Çok detaylandırmayalım onlar zaten detaylandırmıştır biz basit düşünelim
Gece 12 den sonra neden açıklanıyor piyasa kapansın dolar fırlamasın diye
Bu birrrr
Herkes yolun sonuna geldiğinin farkında döviz biden halkbank ekonomi pandemi vs.
Taze kan değişim vs.
Yok herkes hafta sonu matbaada görev yapacak basabildiğiniz kadar ağaç kesin
Pazartesiyi az bir hasar ile atlatmak için
Buda ikiiii
Sonuç
Sağlık eğitim hukuk bitti bitecek
Kaos ile vurgun yada paça kurtarma peşindeler
2021'e çok sansasyonel bir giriş yapacağız gözüken o
Benim penceremden
Uğur Gürses cevaplamış sanırım sorunuzu.
https://ugurses.net/2020/11/07/bu-de...an-gonderildi/
hayırlı olsun siyasi başkan...
işte böyle, görsün dış güçler neyle muhtab olduklarını..
bağımsız falan.. kapak.. oxford harvard meğzunları böyle ipe dizilir..
ekonomi yerine daha düşük profilli başka bir kelime kullanılırsa iyi olur..:oleyo:
dış güçlerin parası
işgalcilerin parası flien satış getirebilir. :he:
espirisi bir tarafa...
saving private betoncu :he: filminde tvf kuvvetleri kesmedi demek...
yakında saving private tvf ile bölüm 2 çekilir. :kahkah:
faiz maiz de artmaz.. en fazla yatay, çok muhtemelen aşağı iner..
+3 bile gelse ayakta 1 tane betoncu kalmaz.
arttırsa da işe yaramaz.. o yabancı kapıdan geçmez artık.
almanya bile veri sakladınız diye nota çekerkene. muhtemelen de yukarı ince perdendir o nota.
hangi veri doğrudur derim..
yunanlılar açıklıyordu 3 birim batık var derkene 100 birim çıktı..
neyse..
belki hatırlayan olur
yıllar önce faizler 6 iken
ukraynanın ne kadar yüksek ve harika faiz verdiğinden bahsedilirdi.
tl de durmayın ukraynaya gelin filen.
arkadaşlardan var parayı basan.
sonrası malum
Çin artık
Almanya İngiltere Rusya hindistan Bangladeş Fransa İtalya ülkelerinden sadece kendi vatandaşlarını kabul ediyormuş pandemi dolayısıyla
Virüsü yayan millet pis iğrenç dersiniz ama
Bizimkisi gibi yalanla saklayarak yasak koymayarak aslında kimin pis iğrenç olduğu apaçık ortada
Leş borsamız gibi leş hükümetimiz varmış beee
Mb başkanlarının görevden alındığı tarihlerde borsamız ne olmuş bir bakın
Gece yarısı almak ne demek ya terör örgütümü bu yatağından mı alıyorsun
Okey bekleniyor iş çoktan bitmiş
o tarihte aldığın opsiyon 420 tl olmalı.. çarpanı 10..hesap ekstreni kontrol edersen viop hesabından muhtemelen 420 tl düşmüş olmalı ödediğin için..
bu o zamanki durum.. şimdi bunu satmak istesen 420 tl den yukarı fiyata satarsan total işlemde kar edersin.. 126 kullanım fiyatı olduğuna göre muhtemelen şu anki fiyatı 800 tl mertebesinde olmalı, içsel değer ve zaman değeri beraber.. o nedenle evet şu anda kardasın..
ama vade sonuna kadar satmazsan ve bu seviyelerin aşağısına gelirse zarar edersin.. veya bu seviyelerde kalırsa (130 bin) zaman değeri sıfırlanır elinde 400 tl mertebesinde içsel değeri olan opsiyon kalır.. uzlaşmada 400 tl alırsın..başlangıçta 420 verdiğinden zarara geçersin 20 tl..
teb aralık vadede longta kimse düşecek diye hayal kurmasın...bakın ekim vadede shorttaydı nerden kapadı..
tahminim ana senetler yine sürünürken yan tahtalarla endeksi yukarı sürebileceği..fakat ptesi ilk açılış olumsuz olabilir.yatırım tavsiyesi değildir...
aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar bekliyoruz hatayı ve çözümleri kişilere endeksliyoruz oysa ihtiyacımız olan oturmuş bir sistem :oleyo::oleyo:
04/11/2015 de göreve geldiği zaman 2,84 den devraldığı kuru 10/07/2018 de 4,70 den devreden Naci Albay döneminde kur en yüksek 4,92 yi görmüştür. Kurun atağa geçmesinde piyasanın damadın maliye Bakanlığına atanmasının büyük etkisi olduğu söylendi durdu. Yalnız tekniğin yukarı doğru büyük kırılma için hazırlık yapty dönem Naci Albay maliye bakanlığı yapmıştı. Albay , Şimşek ve Zeybekci 10/07/2018 de başarısız oldukları makamlarına veda etmişlerdi. Ne hikmetse Albay, Jöleli ve Zeybek yine çok önemli mevkilere tekrar getirildi. Perşembe günü yaptığım yorumda bir cisim yaklaşıyor demiştim. Cuma günü 8,52 deki direnç geçilip tekrar direnç noktasına geri geldi. Ama artık yukarıdaki direnç yok oldu. Altta destek yerinde duruyor . Kur ne yapar nereye kadar sürer oradan ele verirler bunu öngörmek güç. Lakin 2017 de 9 ay 2018 /2020 döneminde18 ay yatırımcının saçını başını yolduran dolar bir sonraki dönemlde 36 ay yada daha uzun bir süre yatırımcısını üzebilir. YTD.
Bu olumlu retweet olayı, eylül ve ekim ayı toplantılarında piyasa terste kalmıştı beklenti-gerçekleşme uymamıştı ikitoplantıda , bundan sonraki toplantılarda piyasada işlem yapanlar için özellikle stres vs. heyecan yapmaya gerek kalmadı.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben şöyle düşünüyorum
Madem faiz artacak Yeni başkanla yapılsın diye düşünülmüş olabilir
Yeni başkan faiz artıracak, öngörülebilir ve piyasa dostu olacak mb nin kredibilitesi artırılacak
En mantıklı ve akla uygun olanı bu
Faizde artırsa işler şeye sardı.
Bu ekonomik büyümede.
İhracata yönelik büyüme modelinde hammadde dışarıdan alınıyor.
Bu hammaddenin yarısı iç piyasa için harcanıyor.ihracat için sürekli dolara ihtiyacınız var.
Yan geliriniz yani turızm ve dışarıdan ucuz dövüz bulamıyorsanız dövüzi faizle tutamazsınız. Sonuçta attığınız taş ürküttüğünüz tospaya değmez. İçerde enflasyonu körüklersiniz. Halkı fakirliğe, işsizliğe mecbur edersiniz.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 agustos 2018 2.78
6 kasim 2020 534676
dostum benim :)
bilirler bilirler :)
https://eksisozluk.com/naci-agbal--2141599?p=2
ptesi,eksi gap var mı?
Yorum yaparken tarafsız davranamıyoruz long cular yok efendim önceki baskan iyi değildi. Sortcular gece vakti mb başkanı mi değiştirilir. Diyor. Pazartesi temiz gapli eksi açar mb tarafsız gorunsede tarafsiz değildi. Yeni gelen ise önceki bakanimiz. reis ne derse onu yapacak pazartesi açılış ekşi bi de abd seçimlerinde belirsizlik uzar yada bidin seçilirse siz o zaman 106. 000 e kadar haftaya gideriz zaten bir haftada yüzde 5 prim yaptı. Düzeltmesi güzel olur ytd.
twiterda forumda yeni gelen mb bşkanı faiz artırır diyorlar ya gülmekten karnıma ağrı giriyor..neyse en azından fenerbahçe iyi gidiıorr boşverin....buarda bence mb başkanını zaman kazanmak,gündem değiştrmek için görevden aldılar ama yemezler artık kimsede güven kalmadı...
Damat dolar 10 olduğu zaman bakar bana göre dolara.
artık düşürelim der
bidenin seçildiğini duyurmaya başladılar
Aynen
Sputnik haber geçti
Olay bitti de kabullenme evresinde
https://tr.sputniknews.com/us-electi...de-sona-dogru/
beyler adam kazandı neden bahsediyorsunuz..pensilvanya bitmiş dıyorlar 284 oldu bidon....dow futuresler yukarı bi atak yaptı sonra verdiler..bakalım dolartl kaç olcak pazartesi..