thy haftalık...
son hareket 50 ve 100 haftalık ortalamalar bölgesine kadar oldu.
11,73 100 haftalık ağırlıklı ortalama yeri...
üstünde ise 100 haftalık ema mevcut ,değeri ise :12.00
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...b9d0dc89d3.png
Printable View
thy haftalık...
son hareket 50 ve 100 haftalık ortalamalar bölgesine kadar oldu.
11,73 100 haftalık ağırlıklı ortalama yeri...
üstünde ise 100 haftalık ema mevcut ,değeri ise :12.00
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...b9d0dc89d3.png
her telden atıyorum dostum :)...mesela son thy uzun dönemli bakanlar için,neden yükseliş hız kesti ? görülsün istiyorum.haftalık ortalamalar önemlidir.ilerisi için bir fikir verir.
önceki grafiklerde thy için ve diğerleri için 50-200 kesişmesine de değindim.
onlar orta-uzun dönemli düşünenler için.
Tamam anladim. Bizler yuzunden zorunluluk altinda hissetme idi demek istedigim.
Babasi %3 Lufthansa %4 yukarda.
Galinse abi nasil izliyor gordun mu muhahahaha
O olayi tam anlayamadim aslinda Investec miydi degil miydi? Herifler banka gibi. Rapor cikariyor musterisi aliyor. Ama her kurumda da musterisi var: Meri, Ak, Credit, HSBC, Citi... hepsinden alip satmislardi.
Herif 2 aydir ortada yoktu. Ben "30 milyon lotunun tursusunu mu kuracaksin, biraz destek at 1.60 dolarda kagit" dedim. 1 hafta sonra aldi.
Ayni sey sirket icin de gecerlidir. 3 aydir geri alim yapmiyordu. Ben "iyi yapiyorsunuz kesmekle alimlari, ama biraz alin da piyasa hayatta oldugunuzu gorsun" diye yazistiktan 1 hafta sonra aldi.
Bir alakasi var mi yok mu tabi ki bilemem. Ama olabilir de.
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]mrtk sen beni özlemişsin anlaşilan
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben taze kuru almiştim şu an havai adalarinda 666 nin içtigi şaraptan içiyorum yanimada ibrahim hocayi aldim siz durmayin deve'ye binin muahahahahaaaa
Taze kuruyu 4.64 den almiştim. 1034 den sattim. Tek rakibim 666[emoji16][emoji16][emoji16]
Korona korkusundan internete bile baglanmiyorsun ordan gecer diye!
Oyak'in aldigi mallar Emeklilk Fonlarina gitmis. 15.80'den 1 milyon lot satan o degil demek.
Bir dalga daha geldi ,hayırdır inşallah?
America'nin eline verdiler yine. Herif her gun basiyor sonra asagi dusurmeye ugrasiyor.
666 sen normal nezle grip oluyormusun. Ben bu yaşima kadar hiç nezle grip olmadim. Bana korona gelmez gelsede ben onu haklarim[emoji16][emoji16][emoji16]
18.45 de soluklanacak bu tamamen dötümden atıyorum...
Hem Amerika'nin hem Yapi Kredi'nin eline verdiler. 17.50'den ver de ver indirmek icin.
Sizi gidi tatli su robotlari.
https://i.imgyukle.com/2020/11/16/TxQn96.jpg
Morugun ayagi ugurlu geldi yanliz. Tam bir konduktordur kendisi.
Bu arada enigma'nin diregi de iyi tuttu, tesekkurler.
Babasi ile Lufthansa %7.
Dinleniyor artçılar gelecek şimdi vur olm 18.45e artık
Amerika double-down yapti, verdikce verdi. Ona verdiklerini geri aldirirlarsa atraksyon olabilir. Ama tek basina Kene Tombikte, Ak da Karada yeterli olmaz. Baska babalarin da gelmesi lazim.
Moderna says its vaccine is 94.5% effective in preventing COVID-19
Nov 16 (Reuters) - Moderna Inc said on Monday its experimental vaccine was 94.5% effective in preventing COVID-19 based on interim data from a late-stage clinical trial, becoming the second U.S. company in a week to report results that far exceed expectations.
A key advantage of Moderna's vaccine is that it does not need ultra-cold storage like Pfizer's, making it easier to distribute. Moderna expects it to be stable at standard refrigerator temperatures of 2 to 8 degrees Celsius (36 to 48°F) for 30 days and it can be stored for up to 6 months at -20 degrees Celsius.
Pfizer’s vaccine must be shipped and stored at minus 70 degrees Celsius, the sort of temperature typical of an Antarctic winter
Moderna'ninki de %95 etkili.
Cakma virus bitti.
Bundan sonraki haberlerin onemi olmaz artik asi ile ilgli. O da akillarda bulunsun.
mrtk datalar kesiliyor mu?
666
Çakma virüs olduğunu sanmıyorum.
Bu kadar çok sağlık çalışanı ve doktorun öldüğü bir virüs hatırlamıyorum.
Dost çevremde, 3 kayıp var.
Kayınpeder ve kayınvalidem 1 aydır yoğun bakımda yatıyor.
Ben riskli gruptayım, görmedim ama eşim, yoğun bakımın felaket olduğunu söylüyor.
Doğal mı, suni mi bilmem ama gerçek bir virüs.
Aşı haberleri, şimdilik sadece borsalara yarıyor, başka kimseye faydası yok.
Doktorlar da, toplumların gazını alıyorlar diyor.
Dedigin dogru Sanofi hakkinda ama ayni seyi 10 kere satin alacak hali yok ki piyasanin.