https://s20.directupload.net/images/210211/7uu4h6q5.jpg
Printable View
1 ay bitti pazartesi günü alcar brütten çıkıyor. Bu 1 aylık brüt takas sürecinde ne formasyonlar yaşandı acep bakalım,
Önceleri testere formasyonu
Sonra aniden piston aşağı indi formasyonu
Takiben uzunca bir süre gene testere formasyonu
Tabiki gelene ve gidene sil süpür formasyonunu da unutmayalım. Bu gün ve yarın testereye devam edecek gibi görünüyor ama cuma günü brüt takasın son günü güzel bir sürpriz de yapabilir. Spek, açıkcıların, hemen zengin olayım diyenlerin, kısacıların ve kredi ile buralarda işlem yapanların lotlarını bu süreçte rahat rahat topladı. Ha bu arada buralarda kızanlar veya 3000-5000 lot alırım diye sallayan ama bunun için para lazım olduğunu öğrenince susanlar oldu. Pazartesi günü bürütten çıkıyor Alcarımız bu süreçte rahat nakit ve vakdin ne demek olduğu anlaşılmıştır inşallah. Aman ha kendi paranız değilse dikkat edin. Neyse bugünlük bu kadar yeter. Biz gene şu bremen mızıkacıları ve yancıları gelmeden keyif kahvemizle çalı arkasında rahat nakit ve vakdimizle festival gününü sabırla beklemeye devam edelim. Ha bu arada sizin ne yapacağınız sizi bağlar ona göre sonra kimse kimseyi suçlamasın hakaret, iftira ve küfüre başvurmasın Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tamamıyla kendi görüşümüzdür dikkate almayınız. 😂😂😂😂😂😂
Bilmek çok zor. Bunu bilmek için spek ile bir ilginiz olmalı. Bryat brütte %200 yaptı. Alcar 1 ay yattı.
Önemli olan şirketten gelecek genel kurul gündemi. Kayıtlı sermaye tavanı nı güncellemeliler. Yapmazlarsa ard niyet olur.(bence) Hisselerinde spekülasyona alet olurlar. Sözde! Piyasadaki rakibi Daikin sermayesi bir milyar yüzmilyon. Alcar ın on milyon sekizyüz bin... Yüzde biri bile değil. Kendilerine yakıştırıyorlar ise böyle devam ederler. Hiç olmazsa!!!! Yarısı olmalılar!!!! (şimdilik) 2016 daki çirkeflik unutulmadı, unutulmayacak!!! AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Yukarıdaki uzun yatan gereksizine yazmaktan bıktım, o aynı kelimeleri yazmaktan bıkmadı. Ti ye alıyoruz, direk yazıyoruz ama nafile. Hergün festival yaşıyor kafasında!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bu gün merak ettik ve bir atasözünün be anlama geldiğini sizlerle paylaşalım dedik
Bozacının Şahidi Şıracı Atasözünün Anlamı Ne Demek
Bozacının şahidi şıracı atasözü, toplumda uygun olmayan işleri yapan kişilerin kendilerini haklı çıkartmak için haklılıklarını savunmak adına benzer kişileri şahit göstermesi anlamına gelir. Bu atasözü sözüne güvenilmeyen kişilerin kendisi gibi olan kişileri kendilerini haklı çıkarmak için şahit göstermesini ifade eder. Nerden aklımıza geldiyse 😂😂😂😂😂😂
Yoruldummmmm.... Byyyyyy......
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Anlık
bryat 501.20
Alcar 509.50
Acaba neden????[emoji1][emoji1][emoji1] Bir yorumunuz vardır sayın uzun yatan... Bryat ın Alcar dan biraz daha fazla düşeceğini mi ima etmek istediniz. Arkası yarın mı???[emoji854][emoji854][emoji854]AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Alcar : 509
Bryat : 498 acaba neden? 😂😂😂😂😂😂 Arkası yarın ...😅😅😅😅😅😅
Fiyatları bile doğru değil sebebi Şubat olmasın 😂😂😂😂😁😁
Ooo yeni yancıları gelmiş bremen mızıkacıları çoğalıyor aklımıza nerden geldiyse bir deyim geldi paylaşalım bakalım..
Bozacının şahidi şıracı (olur) atasözünün anlamı nedir?
Bir kişi kötü davranışta bulunsa bile bir başkası tarafından savunulup, korunabilir. Dünyaya gelişiyle yaratılış yönünden birbirine yakın ve benzer özellikler taşıyan insanlar her durumda genellikle birbirini destekler. 😂😂😂😂😂😂 Ha bu arada artık buraları bremen mızıkacıları ve yancılarına bırakıp Mayıs 2021 ayına kadar yokuz. Aman bizi unutmayın saldırmaya devam edin. Neyse biz gene rahat nakit ve vakdimizle tek bir lot Alcar satmadan sabırla çalı arkasında festival gününü beklemeye devam edelim. Görüşmek üzere....😂😂😂😂😂😂 Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tamamıyla kendi görüşümüzdür dikkate almayınız. 😎😂😁😎😁😎😂😁
Doğruyu söyleyince yancı mı olunuyor. Hayatım boyunca doğrudan şaşmadım. Yalancı olacağıma yancı olmayı tercih ederim! Mayıs 2021 e kadar yokuz sözü!!! Birden ne oldu da bu karar verildi. Kaçtan satalım, yerine kaçtan koyalım!!!! Kağıt aşağı gelirse direkt şüphelisin, peşini bırakmam..
Her yorumumuza acımasızca saldırılar varken değişik komplo teorileri üretilerek suçlanırken hayal dünyasında yaşayan insanların kafasında kurguladığı saçma sapan fikirlere muhatap olurken cevap bile vermekten hicap duyduğumuz küfür, hakaret ve iftira dolu hakkımızda yorumlar yapılırken ne yapmamızı önerirsin sayın g-u-y bak sen bile nerenden anlıyorsun gene asılsız suçlamalar ne diyelim bilemedik işte bu yüzden ara veriyoruz hepsi bu burası artık sizin rahat rahat yazın inşallah derdimiz anlaşılmıştır... Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Lütfen yanlış anlamayın tüm yazılarınızı okudum, yorumdan kastınız müthiş, testere, piston vs.mi?Yararlı tek bir paylaşımınızı göremedim. (Teknik-Temel) Piston muhabbetini teknik (sanayiden) sayıyorsanız bilemem.
Üşenmedim akşamdan beri geçmiş forumlar dahil yüzlerce sayfa okudum. Burada yazan hiçbir kimse direkt size küfür, hakaret vs.etmemiş. O söylediklerinizi yazanlar 10+ yıldır kendilerine azap çektiren spek ve adamlarına ithaf etmişler. Bunu üzerinize alınma sebebinizi açıklamadığınız sürece sizde zan altında kalırsınız. Speğe küfür ve hakaret yüzünden birçok kişiyi forum yönetimine şikayet ederek attırdığınız da gün gibi aşikar.
Hissenin çıkış ve düşüşlerini gün gün inceleğimde arkadaşların tespitlerinin doğru olduğu kanaati oluştu bende. Rakamlar yalan söylemez!!! Hisse düşüşe geçmeden önce kaybolup, çıkışa geçtiğinde piyasaya çıkmışsınız. İçeriden bilgi almadan bu zamanlamayı kimse yapamaz...
Eğer bugün buradan gidiyorum, mayıs 2021 de döneceğim dedikten sonra hisse fiyatı aşağı sarar ise, bunun altında herkes başka şey arar. Önceki yazılarınızdan etkilenip (yolumuz uzun, festival,4 şerit vs.) yüksek maliyetlenenlerden korkmalısınız...Burada hisse pazarladığınız netleşir ve sonu mokoko olur!
Aklın yolu bir. Nokta atış tespit...
Ağzına sağlık ne güzel bir özet olmuş.
Al demem, sat demem tavsiye etmem
Hırsız speğin gözü bryat ta. Şu sıralar jants a takılmıyor. İşine gelmiyor .tnelerin. Jantsn100 TL fark koydu!!! Alarko alcar ile gurur duyuyor...
Cibiliyetsizlikte sınır tanımıyorlar. Uzun yatan boşuna kaybolmadı!
523 üzeri kapanış lazım yoaksa buralarda oynar durur
Ara sıra ALCAR'ın hareketlerine katılıyorum. Son yazdığım mesajın hemen sonrası beklediğim hareket gerçekleşti ve ben elimdeki 3-5 hisseyi devrettim. O zamandan beri gün içi hareketleri takip edenlere az da olsa para bıraktı. Hareketleri izlemeye değer. Özellikle de bu dönem bir süre daha, eğer beklenen bedelsiz bölünmeyi yapacaksa bir prim bırakır. 500'ün altına küçük bir hamle ile STOCK'un geri tepki vermesi gerekir gibi görüyorum. Ne kadar yukarı gitme potansiyeli var hala, ben kısıtlı tecrübemle bilemiyorum. Aşağı sarkma hareketinin tepkisini beklemeye değer. Yatırım tavsiyesi vermek bana düşmez. Haddim olmayarak görüşümü paylaştım. Umarım herkesin gönlünce olur. Saygılar.
11 şubatta tiyoyu vermiş. Mayıs 2021! Bundan önceki günlerde sürekli gazlama pohpohlama. Acaba neden? Bryat ında aşağı salacağını biliyordu! gruptan yada içeriden bilgi alıyor. Bunun başka izahı yok. Bu teknik ile temel ile açıkkanamaz, görevini yaptı, kayboldu. Yıllardır millete mal taşıttığı gibi. Mayıs 2021 de ne olur bilinmez. Buralarda mı kalır, aşağımı belli değil. Çok karektersiz bir tahtacısı var. 1500-1600 TL de islem gören kağıtlar bile %1-2 eskilerde. Bu kansız, karekteri sorunlu yaratık -6.. Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. .tne operasyon çocuğu...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
KAP geldi ;
Yıllık kar : 81.105.059,74 TL.
Slm sizce bugün kap geleceğini bilmelerine rağmen bu dususun sebebi neydi.yoksa borsada ki altın kural gerçekleşip beklenti satın alınıp gerçekler satıldı mı yanı eve dönüş zamanı mı...
Karlılık düzenli olarak artıyor, 1.dönem 3 aylık 5 milyon, 2. Dönem 3 aylık kar 11. Milyon kar, 3.dönem 3 aylık kar 28 milyon TL 4.dönem 3 aylık kar 36 milyon TL.. 2020 toplam 81 milyon...Kar sürekli artıyor. Bedelsiz kapasitesi de!!! Genel kurul gündemi bugün yarın gelir. 2016 daki rezilliği unuttur artık Alarko yönetimi! Kayıtlı sermaye tavanını DAİKIN ın sermayesi olarak belirle ki vizyonunu görelim...Tabi umurunuzda ise ve varsa!!! Hisseni bu spek ş.sizine peşkeş çekmeyi bırak artık!
Kastım yıl sonu biloncoydu 81 mn kar eden eden bi şirket.beklentilerden biride nihayetinde buydu.
Ama bu kagit bilancoya gore beklenti olurtrmadi yada hareket etmedi bnm takip ettigim.Hatta rekor bilanco açıkladığı zaman taban taban gitti
O Sullivan adli arkadasin yazdiklari neyse aynen yaşandı ....Mızıkaci ilan edilecegiz ama doğruysa dogru...
Bist 50 de açığa satış kalktı, bofa piyasanın içine etmeye başladı. Tipik Amerikan hırsızlığı... Kaldıracan açığa satışı...
Uzun abi noldu böyle ,Bu At hırsızları ne temele bakar ne tekniğe şimdiki kâr 81 olmuş 9 yıl ne süper bilançolar geldi hikaye brüt takastan çıksa ne yazar brüt olsa nolur Şirket sahipleri bedelsiz mi sermaye artırımı açıklaması yakında genel kurul kararı kağıdı kurtarır.yoksa bu At hırsızları elinde bı 9 sene daha oyuncak olur.
Hadi bryat sen bari düzel. Bu çapsızlar takılacak başka kuyruk bulur ama, yine de bir ümit sensin.
Spek sultan Ahmet te mendil açmış, bizde destek olalım, alcar yaz 5667 e gönder, speğe 20 TL destek. Alarko yönetimiiiii, sizde destek atın, 2016 da attığınız gibi!
Hocam sizce genel kurul toplantisi bu ay yapilir mi? Bu arada genel kurul gundeminde sadece sermaye ile alakali gorusulmesine dair bir maddenin kapta yayinlanmasi sizcede pozitif tavan serisi yaptirmaya yetmez mi? Bu arada bugun gedik guzel hareket yapti ve trade yaparak para kazandi ve karsiliginda hisseyi 10₺ yukarida tuttu. Gedik almadan once 470-471 bandinda seyreden alcarimiz gedik trade sonrasi 480 kapanis yapti Buna da sukur diyorum, ytd saygilarimla.