[QUOTE=sindoma53;5241608]Bıst de 1538 altı günlük kapanışlarda 1515 salınım devam eder.
Sonrasını söylemeye gerek yok 3. dip mi olur diye konuşulmaya başlanacak.:)[/ımza gelecek mı bakalım...144...2k yukarı geldı.....146
Printable View
[QUOTE=sindoma53;5241608]Bıst de 1538 altı günlük kapanışlarda 1515 salınım devam eder.
Sonrasını söylemeye gerek yok 3. dip mi olur diye konuşulmaya başlanacak.:)[/ımza gelecek mı bakalım...144...2k yukarı geldı.....146
faizin %19 olduğu yerde akıllı para borsadan kaçar tepede elmas formasyonu var 1250-1300 olabilir 1-3 ay kenara çekilmek lazım ytd.
İki kere denedi baktı olmuyor yayıldı meraya
https://i.hizliresim.com/UvKUEE.png
Islatıp ıslatıp dövüyor emenike :wu:
İki baba ho kesişmesi önce terse fiyat hareketi, oradan ikinci hareket. Sert zigzaglar devam devamke
https://i.hizliresim.com/xMXJ3x.png
158.000-158.500 arasında 1/10 lonk emirlerime az kaldı...stop şimdilik belirlemedim...
selo 61.8 e geldi 16.
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/vkJdPQ.png
GARAN_ bu 8.86 yı kim koyduysa oraya. tesadüftür başka ne olacak sanki... beline kuvvet 8.86.
valla kağıt takaslar müthiş gram gevşeme yok.. puahahah kağıt %3 düştü nerdeyse şaka gibi..
Yabancı satışı var bi haber mi var desem dolar herseye rağmen faiz kırbacı da olsa tepki verirdi. Yabancı yüklü satıyor bakalim bugun devre kesen xu30 olacak mi? ytd
kuşta kırptılar...
bülent ersoya bağlamadan kaçtım...
-12,000 zarar...
ama dünkü shortlar duruyor bakalım onla mahsuplaşıcaz...
şimdilik böyle...
https://i.hizliresim.com/ADaOvI.jpg
157 bini bu gün mü gösterecek yoksa pazartesi mi acaba???
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tuhaf bir şekilde gazeteciler short için çalışıyor :) hep tuzak
saçma sapan sorular. Politikacılarda içine düşüyor. Sanki 2 grup
var. Biri düşüşe biri çıkışa ikiside güçlü ama. Adamlar medya da
çok güçlü saçma sapan konuşmalar...
endexin dolar düşerken düşmesi dolar yukselirken düşmesinden daha kötü bence.....kasım ayında başlayan yükseliştede bunun tersi olmuştu..başlanfıçta hem dolar hem endex yukselmişti ,sonra dolar düştmeye endex daha sert yükselmeye başladıydı....
Günlük obo var göstere göstere.teknik haber getirir.
Merkez bence fazla faiz arttırdı. Dengeyi bozdu gibi geliyor dun alan yabancı bugun satışta ama hersey icin daha erken. Kapanışa bakmak lazım..
61,8 i az aşşa geçti.. tutmazsa 76.4 e iner .. buda yüzde 1 daha gömmesi emmesi demek..
a1 capital tcelde aşşaları zorluyor emme bunun eline verecek bir vatan evladı araniyor..
16.40 a zabanan çizerlerken şuan 15.94 lerde aşşa zorlayan bir tip var kafayı yemiş yav bunlar
Bir cisim mi yaklaşıyor ne ?
yapı kredi deki robot tcell son özet
4.319.386 lot alım 16,201 orti
4,386,030 lot satım 16,186 orti
dayı bunun izahı yok yav... badem madem demeyin aklımızla oynamayın hergün böyle dayi.
Dünyada, aşılama da yavaşlama ve aşı üretiminde sıkıntı var.
Bizde de vaka rakamları epey arttı
Dünyada yine kapanmalar başladı..
Aşı, ilaç tedirginliği var..
Globalde piyasa bozulmasının genel nedeni bu..
Kapanmalar yüzünden
Çip, mikroçip üretimi aksıyor..
Araba fabrikaları, Elektronik cihaz üretiminde sıkıntı var...
Dünya insanları olarak;
Aşı ve ilaca ek olarak şimdi de
Çip, mikroçip sorunumuz oldu)))
Mahallenin iki ağır abisi kapışırken biz araya giriyoruz ve arada dayağı biz yiyoruz. Bırak ne hâlleri varsa görsünler. Yarın öbür gün sen ne karışıyon diye bize dalarlar gibi.. tabii kaale alınırsak:oleyo:
Dünyada, aşılama da yavaşlama ve aşı üretiminde sıkıntı var.
Bizde de vaka sayıları epey arttı
Dünyada yine kapanmalar başladı..
Aşı, ilaç tedirginliği var..
Sağlık, Gıda, otomotiv gibi spesifik 2-3 sektör hariç
Şirket ciro ve kar larında düşüşler öngörülüyor
Globalde piyasa bozulmasının genel nedeni bu..
Kapanmalar yüzünden
Çip, mikroçip üretimi aksıyor..
Araba fabrikaları, Elektronik cihaz üretiminde sıkıntı var...
Dünya insanları olarak;
Aşı ve ilaca ek olarak şimdi de
Çip, mikroçip sorunumuz oldu)))
Rakamlara bakıyorum ve gene gördüğüm, bu piyasa tam bir shortçu piyasası.
Long olup da 10 kazanırken short olan 100 kazanıyor.
Bir kağıt 2 çıkıyor 5 düşüyor hep.... Ve BIST'te sabırlı bir ayı olmak sabırlı bir boğazdan daha çok para kazandırıyor. Bakınca tek gördüğüm tablo bu
Belki yanlış bir tespit yapıyorum, bilmiyorum ama görüntü o.
Uzun vade oynamada tabi ki boğa olmak hep karlı, ama uzun vade başka bir şey
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesin muhteviyatı bilinmeyen bir cisim yaklaşıyor . Kokusu çıkar bu akşam yada hafta sonu