Yotubede finans sohbet kanalinda aydem incelendi. İzlemenizi tavsiye ederim. Selcuk beyi sever sayariz. Param olursa portfoye biraz Aydem enerjiyi eklemek istiyorum
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yotubede finans sohbet kanalinda aydem incelendi. İzlemenizi tavsiye ederim. Selcuk beyi sever sayariz. Param olursa portfoye biraz Aydem enerjiyi eklemek istiyorum
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekleyin ekleyin...
Daha da cok sevin , o da sizi daha cok sevsin..........
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar bildiğin dolandırıcı Allah yüklü girene yardım etsin %40 zarar ş... Siz 1 krş yükselmeden verdiler kucağa maymunları
Cikaranin da cikarttiranin da halkin irzina goz dikenlerin de[emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959]
Böyle halka arzı mı olur, her gün düzenli olarak düşüyor, bu kadar düştüğüne göre şirket BATIK !!!
Eğer öyle ise halka arz için izin verildi anlamıyorum :(
O kadar çok ah aldınız ki, Allah sizi bildiği gibi yapsın...
Ülkenin tek yetistirdigi sey var
Ückağıtcilar
Hepinizin !!!!!!!!
Cimer'e yazdim ciktigi andan itibaren bir kagit neden düşer...alanlar zarar etmek icin mi aldilar....cikis fiyatinin altindan alan var mi diye...
Neredeyse 1 ay oldu cevap yok
--Son iki yılda borsa istanbula genç ve bu çıyanlarla nasıl baş edeceğini bilmeyen yatırımcı kardeşimiz çekildi ve örümcek misali şimdi de ağlar örülüyor...
Yatırdığımız paralar yarıya indi. Bu kadar da olmaz.
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekkeyi bekledim çorbayı içmek nasip oluyor sıkıntı yok maşaALLAH
%36 kar güzel
Dün akşamki Cumhurbaşkanının açıklamalarında bu yılki yapılan halka arzların cokluğundan ve ilgiden bahsetti.ama galiba son arzların milleti soyduğundan haberi yok,arz fiyatının yarısına geldi paramız yarıyarıya eridi, cimere şikayetlerimizi yazdık ama cumhurbaşkanına yansıtmamışlar anlaşılan burdanda cimerin hikaye olduğu belli oluyor, demekki cimere değil cumhurbaşkanının danışmanlarına yazmak lazımmış.
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepsi hikaye....
Düzen soygun düzeni....
Bu forumları okuyup kahkahayla gülüyorlardır......
Irza gecmeye devam[emoji2959][emoji2959][emoji2959]
Haydi aydem....
Sifirlayacak misin
Tahtan mi kapanacak
Gozaltina mi gideceksin
Ne yapacaksan yap bizi suruncemede birakma!!!!!
Bu lağım çukuru hissesinden sonra enerji hisselerine korkudan giremez oldum
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
28.07.2021 14:39:15 aydem enerji/küpeli: Hissemizin gerçek değerine ulaşması için yabancı yatırımcı gelmeli - bloomberght
28.07.2021 14:38:42 aydem enerji/küpeli: Kapasitemizi yatırımlarla %70 artıracağız -
28.07.2021 14:38:12 aydem enerji/küpeli: Hisse geri alımı yaparsak niyetimizin kötü olduğu düşünülecek -
28.07.2021 14:37:40 aydem enerji/küpeli: Türkiye'nin en büyük yenilenebilir enerji şirketi olmayı hedefliyoruz -
28.07.2021 14:36:42 aydem enerji/küpeli: Ihraç sonrasında borçlarımızın tamamını kapatıyoruz -
28.07.2021 14:36:09 aydem enerji/küpeli: Türk bankalarına olan 620 milyon dolar borcun tamamını kapatıyoruz -
28.07.2021 14:35:32 aydem enerji/küpeli: Yatırımcılarımızın çoğu halka arzda bireysel yatırımcıdan oluştu -
28.07.2021 14:30:59 aydem enerji/küpeli: Yenilenebilir enerjide faizler hakettiğimiz seviyeler değil -
28.07.2021 14.28:43 aydem enerji/küpeli: Bölgemizdeki en büyük 3.yeşil bono ihracı oldu -
28.07.2021 14:39:15 aydem enerji/küpeli: Hissemizin gerçek değerine ulaşması için yabancı yatırımcı gelmeli - bloomberght
AYDEM günlük, Unlu Yatırım geldi işte! gerçek değeri dediği halka ırz fiyatı olan 9.90 tl olmalı! şu anki fiyatı 7.00 tl, %40 prim!
https://megaimg.net/i/i/6NEVmg.png
Gel vatandaş geeeellll
Her türlü alevera, dalevera...
Manipülasyon, spekülasyon....
Abrakadabra, hokkabazlik, cambazlık..
Bu kaatta..
Geeeel geeeelllll.....para lazim geeelllll
750 milyon dolar borçlanmış, ciddi bir rakam faizi ne kadar oldu acaba?
Vay be bir sıra 8'lere kadar gelmiş . ikinci çeyrek sonuçları ne zaman açıklanıyor bir bilgisi olan var mı?
Durum umitsiz değil bence. DEUTSCHE BANK AŞ (YABANCI) Haftalık, Aylık ve 3 aylık'ta takası artırmış. İş Yatırım'da yüksek tutarda satış, Yapı Kredi Yatırım, Yatırım Fonları ve Citibank Aylık ve 3 aylık takaslarda artış var.
https://i.hizliresim.com/1iuapf4.jpg
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Bir cacık olmaz bu hisseden ki zaten olsaydı şu anda böyle olmazdı...
Bloomberg HT
Haberler
HABERLER
Aydem: İstanbul Portföy işlemine karşı hukuki süreç başlatacağız
Aydem Yenilenebilir, İstanbul Portföy'ün açığa satış işlemi ile ilgili hukuki yollara başvuracaklarını açıkladı.
Aydem Yenilenebilir tarafından yapılan açıklamada “İstanbul Portföy’ün halka arzın ilk gününde yaptığı usulsüz açığa satış işlemi hakkında hukuki yollara başvuracağız†denildi.
Aydem açıklamasında SPK tarafından İstanbul Portföy’e 1,92 milyon TL idari para cezası verildiği hatırlatıldı.
Şirketin KAP açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: Söz konusu şirket, mevzuata aykırı olmasına rağmen Aydem Yenilenebilir Enerji’nin halka arzının ilk gününde usulsüz açığa satış yaparak, şirket hisselerinin olağan fiyat akışına müdahale etmiş, ilk işlem gününde hisse fiyatında yanlış ve yanıltıcı izlenimler uyandırmış, bu şekilde hissemizin değeri ile şirketimizin itibarını olumsuz etkilemiş, şirketimizi ve yatırımcılarımızı zarara uğratmış ve mağdur etmiştir.
Bugün yatırım danışmanıma Aydem almak istiyorum,dedim. Borçları döviz,barajlar da su kuraklık nedeniyle sıkıntı .sakin bulaşma dedi. döviz borcu nekadar ,bilgisi olan varmı , arkadaşlar.ben yine de Alaçam.
Bu lanet bilanço açıklamadı mı?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok sahipsiz bir hisse bakalım ne olacak...
Bakalım bilanço nasıl gelecek borç ödemeleri sonrası..Ek 27918
Bu adi şirket Bilanço açıklanmayacak mı? SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Q3 için Bilanço açıkladı kaptan bulunabilir. Artık Q4 bilançosu bekleniyor o da yeni yıldan sonra anca...
Borsa böyle rekorlar kırarken bu hissede hiç bir hareket yoksa hatta zor dayaniyorsa düşünce vay halimize... Yatırım tavsiyesi değil ama gelecek bilanço ak ve kara gözü gösterecek...
Artık 8 TL üstü ne atması lazım...
9.90 dan aldığımdan beri bekliyorum belki 9 ları görür dedim ama bi caaık olmayacağını teyit etti aylardır. Sağlam bi spek ihtiyacı var bu hissenin başka bişey lazım değil
İnsanların paraları çöp oldu resmen... Burada yaptığın yatirimin düştüğüne mi yanarsin yoksa piyasanın ucmasiyla kaçan fırsatlara mi yanarsın... Burası ağlama duvarına dönerdi normalde acaba satan da alan da kendisimiydi... O yüzden mi rahatlar böyle... Arada benim sizin gibi üç beş yatırımcı mi soguslendi... Ytd.
Büyük soygun...
Filmden mi bahsettiniz?
https://www.haberturk.com/buyuk-soyg...842407-magazin
Hissenin en buyuk problemi kuraklik sorunu. Su olmayinca uretim kapasitesi dusuk kaliyor. Aralik - Mayis donemi yagislari onemli. Yuksek yagislarin cok hissenin karliligina cok buyuk katkisi olur. Yanilmiyorsam FAVOK marjı yuzde doksanlara yaklasiyor tam kapasite calisildiginda. Hedge muhasebesine gectikleri icin borclarindan dolayi kur zarari yazmayacak. Ote yandan halka arz miktari buyuk montanli ve arz fiyati yuksekti. Bu da halka arz kazandiriyor diye atlayan bir cok kucuk yatirimcinin magduriyetine yol acti. Kuralik bu sene de devam edince mali tablo performansi oldukca zayif kaldi. Neticede bugunku resim ortaya cikti
Onumuzdeki donemde sirket icin en onemli unsur yagislarin basta Denizli ve Seyhan bolgesi olmak uzere yogun olmasi, hibrid yatirimlarina baslamasi olacak. Halka arz fiyati 1.10 dolar civarindaydi. Simdi 0.50- 0.52 cent civarinda. Halka arzdan beri endeks rekatif getiri de eksi yuzde elli civarinda.Hisse endekse paralel hareket etseydi bugun kabaca 14 TL den islem goruyor olmaliydi.