5 milyon fiili dolaşım ama kademeler çok fazla penta bryat gibi tahtalarda fiili dolaşım az kademeler zayıf bu tahtadan birşey anlamadım anladığım şey şu ky çok
Printable View
5 milyon fiili dolaşım ama kademeler çok fazla penta bryat gibi tahtalarda fiili dolaşım az kademeler zayıf bu tahtadan birşey anlamadım anladığım şey şu ky çok
Hep aynı terane şeker A1 bugün Al yarın sat istikrarlı yükseliş için al tut gerekli
Olmaz bu tahta hastalığı var lot sayısı az ama gitmez yanılttı beni al satçı dolu bu tahta şeker A1 iş yatırım ilk günler taşıdı 35 ten 100 ama o da yok artık
Şeker ve A1 e ders verecek adam gerekli
A1 şeker Alnus bofa büyün olumsuz kurumlar satış tarafında
Bırak dostum kendı aralarında top çevirsinler .son çeyrek gelsın görecez kım haklı çıkacak .
Şirket güzel işler yapıyor önemli olan bu ben buna bakarım .
Ky çokmuş falan filan hiç önemli değil önümüzdeki yıl 150 mılyon ve üzeri kar ufukta görünsün bakalım ne yapacak bu at hırsızları.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/986973
Ben sadece bunları takip edıyorum.
Yeo nun başı kelmi:) göreceğiz .
Bilakıs düşsede alsam diyorum .
Son durum nedir hocam
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Şirket 99.90 zirvesini yaptığında 11 dolar mertebesine kadar ulaşmış.
şuan şirket 4 dolardan fiyatlanıyor..
Olur olmaz bilinmez ama
• Milli Enerji ve Maden Politikamıza uygun olarak, 2027 yılı sonuna kadar her yıl 1000 MW RES,
GES sağlayacak şekilde çalışmalar yürütülecektir.
Ayrıca Paris iklim antlaşması kapsamında 3 milyar 157 milyon dolarlık finansmanın enerji, tarım, ulaşım, çevre, şehircilik alanları başta olmak üzere Yeşil Kalkınmayı destekleyen tüm sektörlerde kullanılacak. Bu destek yeni verildi.
Bu sektörlerin hepsi Yeotekle ilgili.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HER MASADA YEO TEKNOLOJİ
Dünyayı daha yeşil ve daha mavi tutmak ve karbondan arındırmak için projeler üretiyoruz.
Gelecek stratejilerimizi Avrupa Yeşil Mutabakatı, Endüstri 4.0 ve Toplum 5.0 gibi insanlığı, sosyal hayatı ve iş dünyasını tamamen değiştirecek vizyonların ortaya çıkardığı en önemli 3 kavram olan Dijitalizasyon, Dekarbonizasyon ve Decentralizasyon üzerine kuruyoruz.
Acaba yukarda bahsedilen konularda masada mıyız? Yazılanlarla yapılanlarla uyuşuyor mu?
1. Mühendislik Çözümleri
2. Otomasyon Çözümleri ve Endüstriyel Yazılım- Kontrol Sistemleri
3. Elektrifikasyon Çözümleri
4. Dijitalizasyon, IoT ve Haberleşme Çözümleri
5. Güç Sistemleri Çözümleri
6. Elektrik, Kontrol ve Otomasyon Panolarının Üretimi
7. Enerji ve Proses Endüstrilerine Teknolojik Ürün Satışı
8. Güneş Enerjisi Santralleri Yapımı
ve bu naddelerin hepsinde ama az ama çok proje üreten bir şirket var ve 100 milyon dolardan düşük piyasa değerinde şuan..
Kontr belki daha yüksek fiyatlamayı hak edebilir ancak bu kadar da değil, arada dağlar oluştu çarpanlara bakınca, mal toplayalım derken mundar ettiler hisseyi!!!!
Kontr: F/K 39.02, PD/DD 16.06, FD/FAVÖK 42.72
Yeotk: F/K 21.34, PD/DD 7.05, FD/FAVÖK 17.89
Yatırım tavsiyesi değildir!
Sizlerin de dediği gibi Kontrolmatik şimdilik Yeo dan daha iyi bir şirket. Bu gayet kabul edilebilir bir durum.
Gerçi borsa da fiyatlamayı, şirketin iyi olup olmamasından ziyade spekin iyi olup olmaması daha çok belirliyor.
Başkan'ın 2 haftaki önceki mesajı aşağıdaki şekildeydi.
Yaşanacak elektrik kesintileri belki OSB şirketlerini iyice yenilenebilir enerjiye yönlendirebilir..
Bir süredir kur ve ham madde kaynaklı maliyet artışları sübvanse edilen elektrik fiyatları, beklendiği gibi, artış gösterdi. Tüm dünyada yaşanan bu artışları, ülkemizde de maalesef bekliyorduk. Bu krizi fırsata çevirmemiz için artık daha çok sebebimiz var.
1. Yeni elektrik fiyatları ile güneş enerjisi yatırımları sanayi ve meskenler için 3-4 yıl mertebesine düşmüş oldu.
2. Yeşil mutabakat ve sınırda karbon kapsamında güneş enerjisi yatırımlarıyla, karbon pozitif bir kurum olmak mümkün. Bunun ayrıca ticari karşılığı düşünüldüğünde, geri dönüş süreleri çok daha iyi bir noktaya geliyor.
3. Yukarıdaki nedenlerle, güneş enerjisi yatırımı, bir opsiyon olmaktan ziyade zorunlu bir ihtiyaca dönüştü. Ulusal ve uluslararası alanda rekabet için bu yatırımlar, ham madde ve makine kadar, elzem hale geldi.
Yatırımcılarımızın EPC ve EPC-F çözümlerimizle yanında olmaya devam edeceğiz.
Alnustan işlem yapan arkadaş ne istiyor bizden bilmiyorum..
Şuana kadar 280bin lotluk al sat yaptı.
19 bin lot alışta gözüküyor maliyeti 54.60..
250 bin dolarlık bir yatırım yapmışız. Küçük ama güzel olabilcek bir adım.
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 24 Ocak 2022 tarihli toplantısında, Pil teknolojisi alanında faaliyet gösteren N icat Batarya Teknolojileri Kimyasalları Üretim Yapay Zeka Yazılım Bilişim Arge Sanayi Ve Ticaret A.Ş . firmasına yatırım yapma kararı alınmış olup, bugün pay edinim sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşmeye göre Nicat Batarya Teknolojileri Kimyasalları Üretim Yapay Zeka Yazılım Bilişim Arge Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin 55.774 TL olan sermayesi %10 oranında artırılacak ve artan sermayeye %10 oranında Şirketimiz iştirak edecektir.
YEO ve Nicat aynı zamanda pil üretimi ve ortak Ar-Ge konusunda da iş birliği yapacaklardır. Bataryalar için yapay zeka destekli, yeni nesil nikel-bazlı katot üretimi ve Ar-Ge çalışmaları yapan Nicat ile ortaklık anlaşması yapılması sonrasında şirketimiz bu yatırım ile Türkiye'de ve dünyada önemli bir pozisyona ulaşmayı hedeflemektedir.
Tavanda 215 bin lot var..
Şimdiye kadar alicilar
İs yatırım 106bin lot
Ata yatırım 48 bin lot
Tacirler 24bin lot
Alnus 18 bin lot
Satıcılar
Ziraat 42 bin lot
Oyak 37 bin lot
Garanti 36 bin lot
İnfo 25 bin lot
Ve henüz 110 milyon dolarlık bir firmayız.
Şirketimiz ile Enerjisa Enerji Üretim A.Ş. arasında bugün (26.01.2022) Tufanbeyli Termik Santrali, Bandırma Enerji Üssü, Çanakkale Rüzgar Enerji Santrali’nde ve opsiyonel olarak Balıkesir Rüzgar Enerji Santrali’nde (BARES projesi) arazi üstü Güneş Enerjisi Santrali (GES) tesis edilerek tüm elektrik, inşaat ve mekanik işleri dahil olmak üzere anahtar teslim olarak kurulması (panel tedariği hariç) amacıyla sözleşme bedeli 7.750.000 USD + KDV (1.702.990 USD + KDV tutarındaki BARES projesi dahil) olan sözleşme imzalanmıştır.*
Sözleşme kapsamındaki güneş enerji santrallerinin toplam kurulu gücü BARES projesi dahil 27.6 MWp/22.9 MWe olacaktır.
7.75 M Usdlik(7.75*13.58=105 M TL'lik) iş anlasmasi..
Bizim 9 aylık ciromuz 317Mdu. Nerdeyse 3 aylık ciromuz kadar iş anlaşması.
Güzel bir KAP tam da tavan kapattığı güne denk gelmiş, tesadüf işte, tesadüfler borsası.
Hedef 10 bin lot yeoydu 50 TL cıvarından ama olmadı ,
Belkıde olur kım bilebılırkı :halay:
Eks aşkım vazgeçılmezım
Gelecek yeo da !!!!
Tavan olurken biraz zorlanıyor mu?
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Batarya üretimi üzerine:
Farasis kimdir?
Planlarımız doğrultusunda adım adım ilerliyoruz. Dünyanın önde gelen Li-Ion batarya üreticilerinden #Farasis ile yaptığımız anlaşmaya göre batarya modülü ve paketini Türkiye’de üreteceğiz.
İnsan okumayınca Batarya üretim sektörünü inanılmaz karlı sanabilir ben de öyle sanıyordum. İsmi güzel popüler falan..
Yeo burda bir şirkete ortak olarak çok akıllı bir hamle yapmis oldu. Tek başına üreteceğim deseydi hem bilmediği sektör, hem ciddi bilgi birikimi ve kimya bilgisi isteyen bir sektör hem de ciddi yatırım isteyen bir sektör..
Düşünün dünyadaki büyük ureticilerden biri Farasis zarardan kurtulamadı..
#Farasis zarardan kurtulamadı, hatta durumu ağırlaştı.
Çinli batarya üreticisi 2021 için 800 milyon ila 1.1 milyar yuan zarar öngördü.
Önceki sene zararını katlamış olabilir.
Rekabet kıyasıya; teknoloji, ölçek, yeni kapasite ve pazar payı yarışında giderek geride kalıyor.
Zarar eden bir sektör tabiki değil.. zaten yapılan yatırım büyük de değil.
Tabii ki kar eden edebilecek bir sektör.. ama hemen karın gelmeyeceği bir sektöre cuzzi bir miktar yatirim yaparak ortak oldu. Buradaki potansiyeli görürse payini arttırabilir..
Benim demek istediğim,
İlk etapta Tüm varlığıyla yatırım yapmaması akılı bir hamle olmuş..şirketi finansal olarak yoracak bir işe girmemeleri iyi olmuş .
netice de hemen kar gelmeyecek ve rekabetçi bir sektör..
- ve kurulus amacı pil üretimi olan bir firma bile ciddi zarar ediyorsa burda oyuna hemen dahil olmayarak akıllı bir hamle yapmis oldu.
Enerjisa ile YEOTK İşbirliği
https://parafesor.net/enerjisa-ile-y...igi-29-01-2022
Art niyetli küçük yatırımcı düşmanı bir hisse . Umarım iflas eder
Dostum dur bakalım !!!
Toplamaya devam!!!
Daha yenı başlıyoruz ,,,
Artık kısada para kazanmak zor borsada !!!
2020 ve 21 deki gıbi para kazanacağımızı düşünürsek yanılırız .
Artık ıyı şirketlerı toplama zamanı topla ve vadeni belırle !!
Ben yeo yu 60 TL altından her fıyattan alırım !!
Şuan 23 fk dan işlem görüyor son çeyrekle beraber çok daha düşecektir bu oran .!!
15 fk civarına gelırse tadından yenmez !!!
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır !!!
Hedef 10 bın yeo bırıktirmek:ok:
Tavan hayırlı olsun.63.35.
Dediğiniz firmaya Escomun bir iştiraki de yatırım yaptı..
Ben de başta bu tip yatırımdan yanayım. Yeonun tam anlamıyla hakim olmadığı bir sektör ve onlarda akıllıca davranıp sadece yatırım yaptıklar.. ilerde bakarlar iş karliysa zaten kendi bünyesinde de böyle bir hamle yapabilir.
Dostum dönem elektrıkli otomobıl dönemi .Yeo da bu otomobıllerdeki batarya işine gırmeye çalışıyor.Bu gayet güzel ve ilerisi için olukça parlak bır yatırım.
Yerli otomobıldede bu bataryalara fazlasıyla ihtıyaç olacak nicat ında yerlı otomobilde böyle bir çalışması var bıldığim kadarıyla .
Piyasa değeri açısından kontrolle aramızda inanılmaz bir fark oldu.
5milyar kontr
1.5milyar yeo
Bir yerden sonra bu farkın azalacağına inanıyorum.kontr elbette şuan bizden daha iyi bir firma MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıdın kontrolmatikten eksiği yok fazlası var Kağıdı 69 dan 61 getir tuhaf baskı var hissede eninde sonunda kontrol Matik fiyatına ulaşır al sat tut tavsiyesi degil
sabır, sabır, sabır...
maviliklere yelkenleri açmak için 66,50 üzeri haftalık kapanış şart...