Originally Posted by
Atakan5234
sn.webmaster, emeğinize sağlık. güzel bir bilgilendirme olmuş. tahtacı sabırlı ama şunu da iyi biliyor; artık ayes, daha geniş bir borsa yatırımcısı tarafından bilinen tanınan bir şirket oldu. özellikle 2020 yılında borsaya yeni giren yüzbinlerce yatırımcıyı da düşünürsek, daha fazla fiyatını tutabileceğine inan ihtimal vermiyorum. birkaç ay içinde , bir yatırımcı grubu, ayes hisselerini bir güzel toplarsa, yönetime de aday olma niyetine girerse o zaman kayış kopacak işte.
ayrıca, bakın izfaş 10 dönüm yer almış izmir OSB de, 2 tavan yaptı. oysa ayesin orada 20 dönüm yeri var. bakalım oraya ne yatırım yapılacak. öyle boş boş yıllarca duracak hali yok ya, çevre yolları falan bitirilmek üzere gördüğüm kadarıyla, yeri olan firmalar fabrikaları kurmayı hızlandırmış durumdalar son zamanlarda. ayes genel merkezi arayarak yada genel müdürünü arayarak bilgi alabiliriz. ben yatırımcı ilişkilerini aradım ama bilgi vermediler.
2020 yılsonu ciro beklentim 600.000.000 tl, kar beklentim ise rekor olacak ama rakam yazmayacağım şimdi. hersene katlana katlana büyümesini umuyorum ayesin, çit ve mesnet sehpası alanlarında özellikle. haliyle temettüler de hersene çoğalacaktır. uzun vade içim rahat şekilde ben bekleyeceğim. gidip en tepelerden konya, karton, egeen, mrshl vs yüzlerce hisse almaktansa şuan piyasa değeri sadece 160.000.000 tl yani yıllık hasılatının çeyreği kadar olan, henüz fiyatı hernekadar 2 tl den geliyor olsa da bence daha yolun başında olan bir AYES, diğerlerinden daha çok kazandıracaktır. ne zaman olacağını ise Allah bilir.