yok mu cortlayan tarihi zirvede? 2029 dan 2 lot short açtım anısı olsun diye.
Printable View
yok mu cortlayan tarihi zirvede? 2029 dan 2 lot short açtım anısı olsun diye.
Bozkurt,
Buralardaysan yonca için 11.74 üzerinde günlükte kalma isteği mevcut şuanda oraya hareket sağlayacak makina lazım.Gelirse dolar aşağı yonca yukarı kısa vade bir hareket olabilir .
şeye nasıl furdum levyeyi bi anda tepetaklak oldu 12,93 ayı bey diyecek şey :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Dolarda 13 bandı sıktı ama olmazki nerdeyse 2 gün olacak 13 leri deviremedik.
Reise güven canını sıkma arada yataylar olsun biz de para kazanalım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bae şeysi şeyleri yüklenmiş geliyo şimdi şey düşünsün :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Ne hale getirdiler ülkeyi yazıklar olsun beni en çok üzen halen bunları savunan beyinsizlerin bi hayli fazla oluşu
11.74 yonca girişi yaptım stoplosslu.
11.85 kısa vade hedefim.
reisim konusuyor...
reis bin zayedden mafyacıyı ister mi acaba :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Konuştukça batıyorsun( batıyoruz) sözünün hakkını veren adam
XAUTRYG vadeli tahtalari da kafayi yedi. Usd yukseliyor gram düşüyor. Usd geri geliyor gram artıyor. Komedi
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pegasus/nane: Yurtiçi satışlarımız değişmiyor.ama kurdaki değişimle bugün 45 milyon euro daha az gelir elde ediyoruz.önümüzdeki 6 aylık süreç kurdaki gelişmeler nedeniyle çok zor geçecek- uludağ ekonomi zirvesi/capital
Akkök holding icra kurulu başkanı ahmet dördüncü: 2022 yılı belirsizlik içeren bir yıl olacak. Lojistik, hammadde ve enerji fiyatları nedeniyle zor olacak - uludağ ekonomi zirvesi/capital
Şirketler bıdırdanmaya başladı.
2025 seviyesinden 1980 hedefli kısa pozisyon aldım.
Bu sayfayı sürekli izliyorum.
Görüşlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Pozisyonumun sebebi usd 10y 1.70 üzerine olası hareketi.
Gerçekleşirse , pozisyon realizasyonları ile devam edeceğim.
iblisin pili bitmek üzere beter ol iblis şeyy :oleyo::oleyo:
Havacılara basacaklar mı , bakalım..
zabah zabah şeyi şortlayan var mı iyisiniz gene :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Dolar aşağı geldimi ihracatçı şirketlerin tahtalarına aşağı basıyorlar .
yonca 11.85 üzeri saatlik barda 11.98 2. istasyon.
kozaa petkm bastılar net gördüklerim...
Bu hareketler aşağıda gaplere hareket, hacim,sirkeleme ,tahtalar arası geçiş bunların hepsine hakimler.Eskiden yabancının yaptığı hareketleri bademcukler yapıyor , bu yüzden ne dedik bir ellerinde dolar bir ellerinde borsa :kahkah:
dolar dünkü dönüşün dibinde 12,40
ufaktan şorta başlayalım ilerde lazım olur..
Dolar için soru şu; 8.50-8.80 bandında %19 faize razı olan adam 12.50'lere kadar %50'ye yakın kazanç yapmışken %16 veya %14 olsun faize neden razı olmasın. Sonuçta faiz sabit kalsa Ekim ve Kasım'da bir şey olmayacaktı
Vob saatlik kamayı yukarı kırdı iptal etti. Gözü 2008-2013 zirvesine dikmiş gibi. Kabaca yüzde 10 dan biraz daha fazla gideri daha var.YTD.
https://i.hizliresim.com/d28btcu.png