baskılar..durumundan belli zaten..
Printable View
Sadece virmanmış, borsada satılmayacak sadece kote edilecekmiş.
Herşeyimiz tamdı, bi ortak satışımız eksikti...
Şimdi soru şu:
Ümidi kesti de mi satıyor, yoksa kısa süre içinde zıplama yapacak, zıplamayla birlikte elden mi çıkaracak...?
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıca varsa vereyim dedi, paldür güldür tezgah çöktü...
Biden bugünkü açıklaması:
Rusya ekonomisini yıktık borsalarını açamıyorlar...
Ortak satışı değil lütfen kötü yorumlamayalım. Virman sadece Bu enflasyon ortamında bundan iiyisi nerde niye satsın
Yapılan işlem ortak satışı değil MKK sistemine kaydetme başvurusu...
MKK'ya kaydedilen mal takasa girer aracı kurumdan tık diye satılabilir hale gelir.
Ama bazen amaç bu olmayabilir. Malın sahibi malı rehin vermek istiyor olabilir mesela. Ya da bilemediğimiz başka sebebi de olabilir.
Takasa kaydolan her mal tahtaya iner diye bir durum yok. Ama ihtimal midir, evet...
Sizce aşağı mı kıracak yoksa kanal içi harekete devam mı edecek ?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17 gün sonra Ramazan geliyor. Her ramazan'da bu senet artar her nedense :)
ölme eşeğim ölme yaza yonca bitecek
Mersin’de rafta olmayan 48 ton toz şeker, depodan çıktı
Bir zincir marketin deposunda yapılan denetimde, satışa hazır halde stoklanmış 48 ton toz şeker ele geçirildi. Market hakkında stokçuluk ve haksız kazançtan dolayı tutanak tutuldu.
https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/m...-depodan-cikti
Bim yine aynı kafa inşallah 1 milyar daha ceza yer[emoji52] param batsın sorun değil bunlar millete düşman olmuş...
Tüm zincir marketler kapatılıp cefakar bakkal düzenine geçilmeli ivedi.
yahu sabahtan beri 76.65 76.85 arasında duruyor.. ya git satalım ya düş alalım bu nedir arkadaş..
şok getir işi yatmış. 3ün 5in hesabı yapıldığı bu devirde, bu ek maliyetler getirecek girişim zaten başarılı olmazdı. bimde bu işe girmediyse vazgeçsin daha başta.
yıldız holdingten uzak duracaksın güzel kardeşim. bimi o yüzden seviyorum, inanın bana Türkiyede en profesyonel yönetilen şirket.
Dikkat ediyormusunuz bilmem günlük takaslarda ne zaman diğer taraf fazla olsa hisse eksi oluyor.
Aklımda bin türlü komplo teorisi , sallıyorum, deli saçması dikkate almayın:
Delik büyük , para lazım değil mi. Göz göre göre zabıta irfanlar sahada dolaşırken , stokçuluk yapacak olan bile yapmaz. Ama diyorum burda bir danışıklı dövüş olmasın. Biz sözde stok yapıyormuş gibi gözükelim siz baskınlar yapıp bize cezaları kesin nasıl olsa halka açık ve ağırlık yabancıların elinde. bir taşla 4-5 kuş. hem bütçe açığına faydamız olsun, hem halkın gözünde kahraman olun, hem küfür edip satıp gidecek yabancının mallara çökün.
Nasıl?
Tamamen sallıyorum muz cumhuriyetinden(Türkiyeden, kişi ve kurumlar asla değil)
günlük takaslara dikkat... istiyorsanız verelim diyorlar yoksa çekilin ayağımızın altından diyorlar net olarak... Umarım artık istemezler...
5,30 usd ye geldi yine. Usd bazlı teknik bakıp yorumlayabilecek bir arkadaş var mı?
Geçen hafta da paylaştığım grafiktir. Kanal destek olarak çalıştı.
Kanal destek ve dirençlerine göre herkes kendi yatırım kararını verebilir.
https://i.hizliresim.com/oimcv3y.png
Teşekkürler Emre bey..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yola girmiş bu..tutuyorlar eksi piyasa da olsa..biraz erken sattık..neyse bakalım kaza bela düşerse alırım geri.
Aferin, good boy artık 78 lerin altına inmek yok, çok bile beklettin
Elimde şu an yok. Ama güzel duruyor.
Bol kazançlar..
Karanlık seansta bana sunulan fiyat beni ikna etti çıktım. Pazartesi tekrar bakarız.
Oralara gelmez diye yazmamıştım, iyi yerden verdin
Endeksi yukarı almak-tutmak için uzun süre sonra ilk defa kullanıldı, takasta ilginç.
Karanlık odadaki işlem hacmi anlamlımı. Olumlu diyeblirmiyiz.
İyi yapmışsınız. P.tesi, salı 78 - 79 gibi kouarsınız yerine..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir gün ona bir gün şuna yapıyorlar, sıradakini bilsek iyi para kazanılır aslında.
yanlış oldu
Bizimkisi gitmemek için çok direniyor, ama şu piyasada da eksi kapatmaya utanıyor herhalde. .
vadeli ile spot arasında son çaktıkları zaman ki gibi bir makas oluştu yine, dikkat.