Tavana götürüp birilerinin mal boşaltmasa olanak mı sağladılar patron hissesi işte
Printable View
Tavana götürüp birilerinin mal boşaltmasa olanak mı sağladılar patron hissesi işte
Yine garibani söğüşlediler.. Yemeye doymuyor namussuzlar
Her ufak Bi denemesinde bile kafasına vurup oturtuyorlar tam Bi tuzak
Akşama kesin Bi kap gönderir yarın daha iyi gömebilmek için
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1129759
Aynı kapı Bi daha mı göndermiş demekki bugün istedikleri gibi geçmedi
O değil Tavandan alanlara yazık oldu
Bi ceza yer gibime geliyor
Bu azimut 500 milyon parayı gazoz kapağı olarak mı ödümiş almış bu lotları önceden aldığı da var toplamda 600milyon gazoz kapağı iyi bekletiyorlar gazoz kapağı da olsa maliyeti var ha bekletirken biraz daha gazoz kapağı verip toplarız diyorlarsa başka ama yinede Bi maliyeti var bekledikçe bu maliyet artıyor beklesin bakalım
Sanırım emeklilik fonlarındaki lotlar herşey engel
Herşey olacağına varır diyelim ve bekliyelim sabırla
Yalnız anlamadığım şey şe bu azimut 10. Ayda Bi kap atmış 62 bin lot satışını bildirmiş bakıyorum bakıyorum yanlış görmüyorsa gözlerim biraz bozuk ama görüyor ginede neyse 3.8 milyondan 3.7 küsüre düştü diyor iyide bu son alımında 13.75 milyonu aldığında önceki sahip olunan miktara 2.2 milyon diyor bu aradaki 1.6 milyona ne olmuş çünkü bu zaman zarfında alış satış haberi düşmemiş kapa azimut için + bu maşalar 1.575 er milyon lot satmışlar kurumsal satıyoruz diye bu sattıkları azimut değil belli ki ama kim borsada işlem gören tipte lotlar mış bunlar galiba çünkü toplam takas lotların da değişim olmamış neyse bu lotlar gedikteymiş oradan satılmış ama bu esnada yatırım fonları dada 2 milyona yakın lot çıkıyor ardından 2.5 milyon civarında mal giriyor 2 gün arayla Bişeyler çevirmişler spk da alım satım sisteminde tedbirler getirmiş iyide Bişeyler döndüyse cezalarını verse ya böyle mi korumuşlar 11. Ayın işlemlerini Bi gözden geçirin isterseniz
35~36 arasına geri çekilecek gibi
https://i.ibb.co/JKQrPVb/Screenshot-20230505-153738.jpg
Dahada mı düşürecen buyur düşür
Bence 20 lere kadar geri getirmelisin ufak oynama
Sığ sularda yüzüyorsun Bi anda sudan çıkarırlar dikkat et
Hisse - 4 5 yapmış enazından satış tarafına 3er 5er bin lotla besle düşüş sağlamlaşsın
Bence satış tarafına 100 bin lot koy kimse cesaret edip hisseye dokunamasın
fi tarihinde 11 tl fiyatla JANTSA halka arz olmuştu..yaptığı iş ve sektöründeki konumu zaten çok iyi idi..ayrıca iş dalında imkb ye kote tek şirketdi..epeyce durdu o fiyatlarla..fakat gelen ve hep üstüne koyan bilançolarla ilk hedef olarak benim hedefim olan 100...150 tl lik fiyatlara oradan koparak 1000 li fiyatlardan bölündü...DOCO ha keza...BRSAN borı-u ha keza ve şu an aklıma gelmeyen bir kaç şirket daha seve seve ederine geldi...resmi olarak deklare ettiği 710 milyon tl lik iş antlaşması var çoğu dolar bazlı..ihracat bağlantıları yurt dişında tanınan bir marka olması..dünyadaki yeni trend ges ve ısı yalıtım vs..kazakistandaki fabrika...13.700 ksatışakonu ettiği malla bence takoz ve baskı aracı...6 aylık bilanço ile birlikte sert hareketler beliyorum..her ne kadar kendileirine 5 vakit de sövsemde gerçekler bunlar... SS gitmeli gidecek...
hüner enerjide 54 milyon lot mal koymuştu satışa..fiyat 2,95 .....3,15 idi..16 tl ye gitti gram mal satılmadı...takas ve haberler her zaman bizleri yanıltmak için kullanılmıştır...panelsanda beklediğim bilançolar gelir teyzemin sakalları çıkar ona dayı dersem öngördüğüm fiyatlar 150.....200..250..bakalım bana nasipiolacakmı...ahahhahahahhahahah
Panelsan senin sirketgibi aaeaycak emi...
Ceo bey kazakistan daki polatlidaki yatirimlarinin finansalngeri donusumlerinin 2024 de olacagini soylemis bloomberg de..ama resmi olarak aralik 2022 ve haziran 2023 arasi aldiklari 710 milyon eski parayla 710 trilyon islerin ne zaman bilanço rasyolarina yansiyacagini soylemeyi unutmus..ben soyleyeyim..6 aylik 2023 bilanco ve sonraki bilancolarda...bunlar alemi saf kendilerini kurnqz saniyorlar...
Merhaba. Şirket tüm satışlarını dolara endeksli mi ayarlıyordur acaba? Dolardaki artış ciroya bire bir yansır mı?
Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamalar dikkate alındığında satışlarının çoğunun dolar bazlı olduğu gözükmekte. Yine yatırımcı ilişkilerinin vermiş olduğu bilgilere göre şirket satışlarını peşin olarak yapmakta ve tam kapasite çalışmakta.
Rakamlar yaklaşık olmak üzere, 01 Ocak 2023 tarihinden bu yana;
24.750.000 USD ve 124.000.000 TL ihale aldı. Bu da güncel dolar kuru üzerinden (24.xx) yaklaşık 720 000.000TL'ye denk gelmekte. Bilgisayara uzak olduğum için rakamları net olarak veremedim. Umarım sorunuza cevap olmuştur.
Bu arada Twitter hesabımda eski kur değeri ile hazırlamış olduğum şöyle bir tablo vardı, onu da ekleyelim.
(O dönem 1 USD: 23.5 civarıydı)
https://www.hizliresim.com/bt6qevy
https://i.hizliresim.com/bt6qevy.jpg
Teşekkür ederim sn MIHNANA. 2024 te kapasite Ankara yatırımı sonrası %50-60 artacak dedi ceo. Kazakistan yatırımı sonrası da şimdiki kapasitemizin %50-60 ı kadar daha bir artış olacak dedi ama Kazakistan fabrikanın tamamından bahsetti sanırım. Bize düşen %50 paya göre hesap edersek kapasitemiz 2024 ikinci yarı sonrasında %75-80 civarı artacak diye hesapladım.
Faizlerin arttığı bir zamanda net nakitte olan ve işleri bozulmayacak şirketlerden birisi. Biraz alım yaparak takip ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bol kazançlar.
birisinin hatırı için azıcık aldım.. :plc:
Arakdaslar selam,
Sirketin ilk ceyrek bilancosunu baktigimida ypp pozisyonunda buyuk bir artis gozukuyor. Bunun sebebini bilen ve bu ceyrekte dolar ve euroanun artisidnan etkilenecegini nasil yorumlarsiniz?
Syglr
https://prnt.sc/gjh54KDjheuu
sacma bir soru olabilir ama sirketin yaptigi ilk ceyrek sunumunda ekte ki resimde goruldugu gibi 2022 satislari 694.4 milyon tl gozukuyor. Fakat finansal tablo da sirketin hasilati 1.176.616.894 olarak gozukuzor. sunumda gosterilen net satislar hakkinda bilgisi olan var mi ?
Herkese iyi bayramlar
Pek sayın Maşlak ailesi ölümlü dünya ölümlü ha 80 olsan ha 100 olsan oteye bir sey goturemiyorsunuz..depremde konut yapiyorsunuz prefabrik panel ve gunes enerji sistemlerine aparat uretiyorsunuz..ettiginiz ve edeceginiz kârlari.sıkmayin paydaşlarinizida düşunun sayin Mehmet Şimşek'in guzel bir.sözü vardi..sermayenin tabana yayilmasi oncelikli hedefimiz diye..yayin sermayenizi comertce deprem ve ölüm sizide yere yaymadan once..dost acı söylermiş
"Bir buçuk milyar verdiler vermedim, çünkü bir buçukluk eşek değil, boyu kısa olabilir, daha sıpa" diyen fenomen çobanın eşeği gibi sen de benim gözümde öyle bir eşeksin işte.
Mal satmak için haber yapmışlar görüntü o
güzel bir şirketin var..25 ülkeye ihracat yapıyorsun..tüm dünyada up trend olan yalıtım ve hafif yapı (çatı ve duvar panel)sistemleri revaçta..iş ve ihracat bağlantılarını devamlı yükselişte olan dolar ve euro ile yapıyorsun..şirketinin %97 si toplu ve direk yada dolaylı senin elinde...ve sen hala ve hala SPK dan habersiz borsada saış yapıp küçük hesaplar peşindesin..ne diyebilirizki..yazıklar olsun çapsız doymak bilmeyen midenize ve nefsinize..
1700 lü yılların sonunda kurulmuş SİEMENS şirketi..ve siemens ailesinin tüm dünyadaki şirketlerinin içindeki pay oranının % 7 olduğunu hatırlatır..yüce allahın bizim anadolu kaplanları şirketlerinin sahiplerine hidayet etmesini ummaktan başka bir dua gelmiyor elimizden ve dilmizden..
yiyin sayın maşlak ailesi yiyin afiyet olsun...paydaşlarınız sizlere minnettardır...
800 milyon tl lik eski para ile 800 trilyonluk dolar bazlı iş anlaşmaların eğer kolpadan değilse...ve eğer hepsini tek başına yiyeceksen başka bir şey derim..yok eğer öyle değilde bizede bir pay düşerse...sikke sikke, duka duka, çil çil, gideceksin..gel naz etme 80 ol...100 ol...150 ol...adam ol adam...:))
yabancı para cinsinden kasası dolu şirketlere tl ye dönüşlerde kurumlar vergisinden muaf tutulma gibi bir gelişme var..al buyur iyimi kötümü..bence hem iyi hem kötü..bakalım patronlar ve piyasa bu duruma neresiyle gülecek ve biz fakirlerin yüzleri gülecekmi...ahhahahahaahhaha
ben bu panelsanı 2012 lerde ki LOGO yazılımın durumuna benzetiyorum..orda biraz denişikti gerçi durumla ama..ordada yabancı her kademeden mal alıyordu ama tık yoktu hissede..vee sonraa 4,80 lerden 100 lere gitmişdi LOGO...burdada 910 milyon tl iş aldı halada alıyor..hemide dolars bazında..ehh hepsini kıçına sokacak hali yok ya bizim deliklerde boş boş yatıyor...ahahahhahahahha
Kurun bir ayda %35 civarında artmasına rağmen döviz açık pozisyondan etkilenmemiş. Şirket iyi yönetiliyor diye düşünüyorum. Döviz kurunun yavaş arttığı bir ortamda 3. ve 4. çeyrekler daha iyi gelecektir.
Yatırım tavsiyesi değildir.