vay be arkadas hakikaten insafsiz bu ether....
Printable View
vay be arkadas hakikaten insafsiz bu ether....
ilk hedef 1000 dolar, bu hizla 2-3 ayda oraya varir..Ama genede dikkatli olmak lazim.. dusmeye baslarsada %50-60 kadar deger kayp edebilir..Bitcoinde oldugu gibi, hatta ve hatta 4-5 sene gibi ayni yerindede sayabilir..
Coinbase mi coktü??
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cokmus
Vayy
https://www.coinbase.com/503.html
BTC almak icin iyi bir firsat verdi bugun yaklasik %20 dusus yasadi.. Bende coinbaseye uyeyim ama degistirmeyi dusunuyorum cok dusuyor cok stabil bi site degil..mesale bu duususde alamadik? Bitstamp var orasi nasil acaba?
Arkadaşlar bir iki gündür bitcoinle ilglenmeye basladım ( cok geç kalmış olsamda ) bu gun paribu ya nakit tranferimi yaptım.. BU işlemden sonra pasif alım emrimi verdim 10bin 9 bin 8bin liralardan vermiş oldugum emirlerin hiç biri gerçekleşmedi.. Yurt dışı piyasalardaki fiyatı tl bazında bu akşam bildiğiniz üzere 8300 e kadar düşmüş olmasına rağmen paribu da 10 bin altına neredeyse hiç düşmedi.. dolayısıyla alım gercekleşmedi.. Çok saçma ve şaşırtıcı buldum.. Bunu aşabilmek için yapılması gerekenler nelerdir bilgili arkadasların tavsiyelerini okumak isterim. Şimdiden teşekkürler..
Paribu acilirken sermaye koydu.
Ve kolay alim satim olsun diye
Kendi bit coinleri var.
Masayi kuran oynatan ve oynayanda firma.
Bu dusus 2 3 gun surerse
Dayanamaz duser
O zaman alislarinizi yazin.
8000 8500 araligina.
Cunki hersey yeni
Hersey kuralsiz.
Ve denetimsiz.
Daha once yelken acilmamis sulardayiz.
Hepimiz.
Poloneix'te verification level 2'ye gecen oldu mu ? Basvurunun onaylanmasi ne kadar suruyor ?
Suan icin en iyi bitcoin alim, satim ve trade yerleri..
https://www.bestbitcoinexchange.io/
Coinbase dun 14 saat kapandi.
Millet öldü.
;))
ethereum beni kahrimdan oldurdu....ah su acelecilik yokmu...ama bereket ki stratis ve factom larim bugun saglam gidiyorlar...
Stratis de ayni mantik ve farkli basei kullandigi icin sectim incelemenizi tavsiye ederim.... factomda apayri bi dunya ilerde cok kullanilacagini dusunuyorum....arap atlarim bunlar...bakalim yanilacakmiyiz?
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Factom INC has the advantage to be a legal and fully functional company. The company works for governments and important organizations as it can be used by bussiness and it will and even for individualities. Data will become paperless and imutable without a risk to be corrupted. If you don't see nothing here you are absolutely blind. Working with people to secure data is too expensive in money and time. People also defend their interests and do a lot of crimes. Remember this post when FCT crash the barrier of 100 USD.
https://www.youtube.com/watch?v=Zi4O3ZOTPg4
factom neymis harika bi sekilde anlatmis...siddetle tavsiye ederim...
Şuan poloniexde 1 btc 2385 dolar dan işlem görüyor try olarak 8320 lira yapıyor ama Paribu ve Btctürk de 10bin liradan işlem görüyor??
Eğer geriden gelmiyorsa gerçekten fiyat farkı 1500 lira civarındaysa yerel borsadan btc almak pek akıl karı değil
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef sıkıntı orda...Yerel borsalar dışında başka bir alternatif yok. Aslında sadece btc veya ltc biriktirecekler için sorun yok sonuçta yurtdışına göre yüksek fiyattan alıp yine yüksek fiyattan satabiliyorsun yani değişen birşey olmuyor. Diğer taraftan benim gibi alt coinlerden almak isteyenler için daha yolun başında 1500 lira eksiyle başlamak can sıkıcı...
bende ılk basta o şekilde dusundum yalnız 1500 tl dusuk mıktarlara altcoin topladığınızda onları tekrar btc yapıp btcturk de bozdurdugunuzda yuksekten bozduruluyor.Onemlı olan yatırım yapılan altcoınlerın btc ye karsı degerlenmesı daha muhım sankı, bende arayıştayım fakat bır alternatıf uretemedım.
Türkiyeden üyeliği kabul eden borsalar var mı varsa dolar gönderim ücretleri ne kadar biliyormusunuz?
Bitcoin fiyatında sert düşüş
Wall Street'te teknoloji hisselerinde yaşanan satışlar dijital para Bitcoin'i olumsuz etkiledi.
Pazar günü 3.000 dolar seviyesini gören Bitcoin fiyatı son 3 günde keskin bir düşüş gösterdi. Teknoloji hisselerindeki değer kaybına paralel olarak Bitcoin fiyatı da işlem gördüğü platformlarda son 3 günde 500 dolar düştü.
Coindesk.com'a göre dün Bitcoin fiyatı, bu sabah düne göre yüzde 1,02 artışla 2519,84 dolar seviyesinden işlem görüyor.
Bit ve ether asker bavulu gibi dusuyor.
Seyredelim.
Paribu da sakin
Paribu da dusmuyor.
Dusse alacagiz.
Obur taraftan iyide elimizdeki cok dusmuyor.
Aslinda yakalarsak
Ether almak icin firsat olabilir.
Coinbase gene cöktü.
Paribu once dayandi
9900 lerde
Simdi
9000 tl de bit.
Basta 2 3 kisi arbitaj yapti.
2200 dolara dustu ama psribu da 9900 du;))
9900 de satip dolar alip yurt disindaki sitelerden bit coin aldilar.
Ben ugrasamam
Ama bu cekilmeyi biraz alim icin degerlendirecegim.
Boga tuzagi degilse.
7000 7500 olacak mi??
http://uzmancoin.com/
Turkce bir sayfa.
1 gunde duzeltti ether.
Bizim 0.35 hala ehtrade gitmedi.
Kulananlar dikkat.
0.1
0.15 dan fazla gondermeyin.
Az cok birsekilde cozulur.
Ama caniniz sikilmasin
lite ne gitti be ...
litecoinide verdik oda uctu...ben stratis ve factom u tutmada karaliyim bakalim ne olacak
Bizim ethrade giden 0.35 bit i buldular.
Daha hesaba gecmedi.
Bir yer gosterdiler.
Kasa gibi
1600 gonderilen bit coin var.
0.1 0.2
0.3423
2.7
Gibi
1600 gonderim.
Bizim ki
0.35
Evet bu bizim kii.
Kayip esya deposu gibi.
200 300 bit coin vardir.
Bakalim.
Gececek mi hesaba 15 gun oldu.??
Siz siz olun.
0.1 gibi gonderin.
Ben poloniexe 15 tane ethereum gondermistim... 30 dkkada gecti... neden boyle problem cikardilar anlamsiz....
Ethrade bu faizci titan ;)
Bildiginiz ejderha ile rodeo.
Ama faiz geliri iyi.
Etc ye dikkat o hazirlaniyor gibi kosuya.
Birikimlerimin yarısından fazlası ile btc, eth, ltc, xrp ve strat aldım ama bunları güvenli bir şekilde nasıl saklayacağım konusunda kararsızım. Uzun vadeli tutmayı ve mümkünse işlem yapmamayı düşünüyorum. Sizce coinleri nerde tutmalıyım?
Bence becerebilirseniz bilgisayarinizda saklayin zamani gelince cikarirainiz piyasaya...