Arkadaşlar biraz da YONGA topiğini canlandırayım şöyle.....!!!
Eşleşme şu an 1500 de..8 lotla ....26 lot da satışta satıcı var.....!!!!!!
Printable View
Arkadaşlar biraz da YONGA topiğini canlandırayım şöyle.....!!!
Eşleşme şu an 1500 de..8 lotla ....26 lot da satışta satıcı var.....!!!!!!
Viking kardeşim itiraf et.....Sen bu yongayı ya hiç satmadın veya bir miktar bıraktın....!!!!
Bugün ARSAN aldım,tavan kapattı.....!!!!
Niçin ARSAN?
Eskilerin AGA yı AGA yapan kağıtlardan .....Hayırlısı bakalım.......!!!!
Sanırım bir yanlış anlama olmuş.Tahtanın sığ oluşu,bir kişi yada gurubun elinde olmayışı ve sahipsiz oluşundan dolayı gitmediğini diyer yazımda belirttim.Tek bir yazıyı baz almanız yanlış anlamaya yol açar.Benim nazarımda ne yapacağı brlli olmayan bir anda çok mutlu edip bir anda çok üzecek bir tahtadır.
Paçadan fena yakalandım:party: 20 lot vardı 285 maliyetli satış verdim biliyorsın 16 sı gitti 4 ü kaldı yanında yibitaş ta satmıştım.Abimin kredisi geldi 880 den 2 lot daha ekledim hemen yani 6 tane elimde kaldı.Allah biliyor ya yibitaş ve İşbir yükselmesin diyorum .Kızacaklar şimdi.Şu Yonga aza daha yükselsin işbirden elimde kala kala 125 maliyetli 5 tane kaldı azcık ondan azcık yibitaş alırım.Yni tamamen YONGA dan gelecek paraya bağlıyım.:yahoo:
1500 üstü kaparsa bugün yükseliş verir beni korkutan yibitaş 19 lot işlem oldu.
yongada eşleşme 1500 den 5 lot,29 lot satıcı var bekleyen......!!!
13:52......!!!
isbir 339.90 8 lot....!!!
Yibitaş bendede kalmadı o zamanlar 5 tane vardı 1998 ortala ile.Bekliyoruz yonga yı.Sen ce sahibi vardiyorsun tahtanın.Umarım babayiğit biridir.Bizde yolumuza güzelce bakarız.1500 deki alıcı ordamı hala.
1423 e düştü...!!!
1405 e düştü
yine 1500 oldu
13:55 seçim sonuşları:
Yonga 1500.......İşbir 330.....!!!
ÇUKURUMUZ BEYAZ 170.......!!!!!!
Eşleşme şu an yonga da 1405 ten 10 lot....!!!!
Arkadaşlar ben cemaşa dönüyorum....UNUTTUĞUM 2000 LOTUM var,20 tlli rakamlar için ayırdım onları....!!!
geleceği olan bir sektör
Eşleşme nedir
mobilya her devirde olacaktır..
Yonganın takasını atabilecek olan var mı
Koçum benim TUTARIM.....!!!
1500 den kapatmışız.....!!!!
yolculuğumuz devam ediyor nasipse.....!!!!
https://youtu.be/Olhvj4DDsjs
Arkadaşlar yapmayın böyle, bu riskli seviyelerden birde çok üzerinde hedef fiyatlar vererek ister istemez tecrübesiz insanları etkileye bilirsiniz. Belki gider belki gitmez ben onu bilemem ama bir kişi bile yüksek fiyatlardan alıp ta hisse geri düşerse ne olacak. Beni sakın yanlış anlamayın herkes düşüncelerini yazmakta hürdür ama bunu ben trol balıkçılarının av hırsına benzetiyorum. Herkese hayırlı kazançlar olsun.
Eşleşme nedir
Hayırdır bugün kimse yok
Teşekkürler cefaks
GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanış seansı yani karanlık odadan taban oldu 2328 (tabanı 2328)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
S45 teşekkür ederim öncelikle
147 lot kapanıştan alındı alanmı zekidir satan mı? Bence ALAN😉