Doğru gerçi bizim müşteri kitlesine hitap etmiyor. Yine de diğer konutların fiyatının artması Özak'ın projelerine yarar.
Printable View
Yarın bilanço da var ve uzun vadede gyo endeksine yenilmemiz bence çok zor. Hemen olmasa da zamanla doğrudan olmasa da dolaylı olarak bize yarar diyorum.
https://tr.tradingview.com/chart/?symbol=OZKGY%2FXGMYO
Gyo lar büyük gaplı açılış yaptı. Reis betona Fransız öpücüğü ile hayat verdi yine.:)
Dolar iki günde %2,5 arttı bu hırsızın bütün malı dolara endeksli elinde 3 milyar TL lik stok var, hisse yerinde sayıyor..!!!
Emeği gecen kim varsa Allah belasını versin..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!!
kağıt tarihi zirvesini yakalamış son günlerde, etrafında geziyor, millet enteresan. kynin kafa çok dumanlı bizde aldım hemen voliyi vurayım derdinde... özk bilanço hareketi bedelsiz hareketi yapmaz genelde. gezikmeli yapar
Ne tarihi zirvesi; dolar bazında hala geçen yılın %20 gerisinde, enfilasyona bile yetişemiyor daha..!!!
Kimse bir günde voleyi vurma peşinde değil, voleyi vuran tek kişi hırsız keltoş ve yalama takımı..!!!
Türkiye'nin zeka ortalamasını kimin düşürdüğü belli..;-)))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Lânet herif halâ bilancoyu bile göndermedi... ölemez bunlar...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
447 milyon kâr
Tahmine bakarmısınız...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Solo 482 mlyn
Isgyo torungyo bakınca vermeli ama akprahnaya güvenimiz öldü malesef fiyat illüzyondur takılmamak lazım matematik önem li SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
niye 500 gelmedi diye baslar küfüre :)
[emoji3478][emoji3478][emoji3478] Konuşulacak bir şey bırakmadı Ozkgy gerekenleri bilançoda söylemiş..
Çok şükür çok..
Bir dost
Sabah kırmızı açar [emoji3][emoji3][emoji3]
Bence de güzel bir yeşil..
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilanço hayırlı olsun.göktürk-1de büyük ölçüde bilançoya yansımış.kar daha yüksek olabilirdi.yinede çok güzel bilanço.
Bilanço gerçekten çok güzel maşallah. Geçen sene ilk çeyrek 91 milyon gelmişti, bu sene 447 milyon TL. Bu bilançonun hakkı yarın direk çizmesidir ama tahtadaki at hırsızı kimse yarın yine her türlü numarasını yapacaktır diye düşünüyorum.
Şirket iyi ve çok iyi yönetiliyor bu bir gerçek lakin tahtasını kim yönetiyorsa ve yapıyorsa tek kelime ile vicdansız biri. Bu hissede günlük alsatlar dışında uv yatırımcısının çok ciddi para kazanması çok zor diye düşünüyorum.
Şirkete bakınca borsanın gözbebeği bu şirket diyorum
Tahtasına bakınca her türlü alicengizin döndüğünü görüyorum
Şirketini çok güzel yönetenler tahtasını yönetemiyor özetle
Yatırımcı dostu olun biraz 5-10 kademe için 40 takla atmayın!!!
Bu ya(p)rak patron yarın yeni müşterilerine hoşgeldin yapar, stili bu malesef. sonra 6 ay süründürür, (kasım 2022) Bir kere de yanılt bizi gözünün yağını yediğiminin pirhanası. Demedi demeyin.[emoji846]
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Hiç kimse boş yere küfür etmez kardeş; niyeti milleti keriz yerine koyup malını çalmak olanlara da aferin diyecek halimiz de yok..!!!
Bu bilançonun yarıdan çoğu geçen yıldan kalma faturası kesilmeyen satışlar, ne çok iyi ne de çok kötü, tam denge noktasında hazırlanmış sadece..!!!
Yarın yukarı çıksın istiyorsa ona destek olur, yok bukadar yeter biraz geri basayım derse ona da bahane olur..!!!
Son ihale sonucu niyetini belli eder yakında anlarız..!!
Hayırlı olsun bilanço 4 4lük.
Gözden kaçmasın Dipnotlarda belirtmişler 1.çeyrek 30M kira gelirinini 9milyonu fişekhaneden. %30u güzel rakam..
Kira geliri (*) 30.077.204
(*) Kira gelirlerinin 9.317.169 TL’si Fişekhane kira gelirlerinden oluşmaktadır.
YTD
Fişekhane daha bilançoda stoklarda maliyet fiyatı ile yer almakta.
Müthiş bilanço hayırlı olsun ortaklar yüzümüzü gene kara çıkarmadı özak. Bir de allah aşkına bir yılda %150 primlenmiş (%80 reel getiri) hisseye biraz insaflı yorumda bulunun ben hisse performansından çok memnunum inşallah böyle devam eder.
Sn antepli başta olmak üzere bilançoya hakim ortaklara bazı sorularım var:
- Hasılatın kırılımının nasıl olduğunu düşünüyorsunuz? Sanırım Büyükyalı'dan 23 konut satılmıştı ilk çeyrekte. (EKGYO raporundaki 391 eksi EKGYO'dan alınan 368 bölüm). Burdan 250 milyon lira hasılat desek %38 özak payıyla 95 mn tl yapar. 814 milyonluk konut ve ofis satışının geri kalanı 2021'de faturası kesilmemiş ve ilk çeyrekte teslim edilen üniteler mi? Öyleyse yılın geri kalanında daha ne kadarlık teslim yapılabilir?
- Kira gelirlerinin maliyeti nasıl hesaplanıyor?
- 20mn kira geliri Fişekhane katkısına rağmen biraz düşük değil mi? Sanırım Elâ yaz ayları hariç hiç katkı vermiyor.
Sanırım oldukça fazla ertelenmiş gelir hasılata dönmüş ve ücreti alınmış teslime hazır pek fazla ünite kalmamış. Ek 28588
[emoji122] [emoji122] [emoji122] Güzel bilgilere, güzel tahminler de eklenmiş..
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah hocam illaki bir sıkıntı yasamissinizdir gecmiste,
Bence göm artik su savas baltalarını
Foncu gelip burda gelip övgüler yagdirip mal satinca bizde zarara girdik,
ama alttan toplamasini bildim sonuc bölünmüs sekilde elimde bir sürü hisse
Gördük anladik ki, Ahmet abi Sermaye Piyasasini icini sindirememis
Ama böyle karlar gönderdikce Ahmet abiyi seviyoruz birde temettü verse :)
Bol Kazanc
Kardeş; beniim savaşım haksızlık ve hıtsızkılla, Ahmet efendi bunlara son versin o gün gömerim baltamı..!!!
Ama önce onun son ana kadar bekletip milleti kanser etme huyunu bırakması şart, sermaye piyasasına girdiği günden beri milleti nasıl düdüklerim hesabı yapıyor, galip gibileri hisseye musallat eden de onun bu hazımsızlığı...!!!
Tam bu sefer adam olacak diyoruz, daha büyük kazık atıyor, savaşan aslında biz değiliz, adam Don Kişot gibi kendi hissesine saldırıyor haberi yok, aslında var da işine gelen bu..!!! Al sat yaparak çok daha fazla kazandığını düşünüyor, düşük fiyet ile az nakitle çok işlem hacmi oluşturup kısa vadecileri avlıyor, olay bu..!!!
Helasılkelam, bize savaş açan kendisi, hem hissemi alın diyor, hemde satalım diye elinden geleni yapıyor..!!!
Yok öyle üçkuruşa beşi bir yerde hisseyi satmak, gerekirse beş yıl daha bekler maliyetimi 10 kuruş yapar 40 TL ye satarım, bu iş kan davasına döndü çünkü..!!!
Bana göre, yazdıklarınızla hisseye çok zarar veriyorsunuz, yazılarınızı okurken geriliyorum, zaten çok fazla kazanmışsın bu hisseden, sat, sende kurtul bizde kurtulalım. Savaşmayı da seviyorsun, buradakinden çok daha fazla haksızlık ve hırsızlık olan yerler var o yerlerle uğraşmaya zamanın olur
Utanmasa eksi yakacak :)
Ve yaktı :)
+5 açar akşamda tavan olır diyenler buyrun size +5...!!!
Hırsız her zaman hırsızdır..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir...!!!