yaklaşık 1.24.5 e tekabul ediyor
Printable View
GÜN SONU BİR TAVAN ÇOK MU SÜPRİZ OLUR ben bekliyorum
Gün sonuna doğru artık rüçhan satacak çok az kişi kalacak kimse rüçhan satmak için son 1 saati beklemez o yüzden son 1 2 saat kala rüçhan ı yukarı sürebilir tabi ana hisseyide bedelli yanılmıyorsam salı bitecek demekki bedelli parası için satacaklar içinde son gün bence sert yukarı hareketlerin eli kulağında ben 2 tl ye kadar beklemeyi düşünüyorum
yatırım tavsiyesi değildir
BALDAYI burdaysa beklemek için yeterli bir sebep beni için tabiki
Dayı BMD 12,5 milyon satışa çıkmış rüçhanda. Gerçekten anlamak mümkün değil. Sen çıkanlar yeniden mal almaya başlarsa girmeyi düşünürüm diyorsun anladığım kadarıyla. Bu kadar göstere göstere bu saçma düşüş hiç mantıklı değil, herkes mi zararına satıyor yani olacak iş değil ki. Bankayı mı batıracaklar anlayamadık...
Cengiz 239M lota ulaşmış
https://www.hizliresim.com/onjh5py
ruçhan tahtası pastası günlük
https://i.hizliresim.com/hh8wzi3.png
ruçhan 27 sinden bu güne kadar olan pasta
https://i.hizliresim.com/2vol1t6.png
ana tahta ayın 27 sinden bu güne kadar olan pasta
Üstad neden sattın bedellinin sonuna geidik burdan sonrası keyifli olur belki yarında biraz baskı olur sonrası güzel olacak bence 1.30 gap de var bence risk oldukça düşük burdan mal almak için
bugün ruçhan tahtasının kapanışıydı , Cengizin aracı kurumlarından satış gelmedi
% 10 un altına inmek istememiş olabilir diye yorumluyorum
1.24 te alışım vardı geldi , bunu da yazayım
hepiniz birleşip bana çalışıyorsunuz resmen sevmeyin beni bu kadar :)
Cengiz bedelliye katılsaymış bedelliye katılmayan yok denecek kadar azmış
ruçhan a telep bile gelirmiş , yazık etti
Arkadaşlar aracı kurumun dediğine göre , mesela 100.000 r alsam 21.000 TL 0.85*100.000 = 85.000 yani toplam 106.000 TL ödeyerek 100.000 lotum oluyor , bu hesap yanlış mı ? Doğruysa hisse 1.25 iken neden Rüchanlara talep gelmedi ve Eski hisseye satış gelmedi !! Bir yerde bir yanlışlık mı var ?? Bilgi sahibi bir arkadaş bilgi verebilir mi lütfen
kap.gov.tr deki son sermaye 1.350.000.000 den 1.418.294.712,23 çıkmış yani yaklaşık 80 milyon lot rüçhan ana hisseye çevrilmiş. bunun 47 milyonu diğer kısmından 21 milyonu cengiz avcıdan. günlük takip etmek lazım
Arkadaşlar bu tahtada hisse toplayan büyük bir yatırımcı vardı , ne oldu acaba pes mi etti yoksa gücümü yetmedi acaba hisseyi buraya kadar salmaması lazımdı diye düşünüyorum. Cem Okullu kadar güçlü bir oyuncu değil herhalde !! Bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen
Şeytanın aklına gelmeyen dinbazın aklına gelir.
profesyonel bir ekip hem tahtada hem forumlarda ustaca kurgulanmış bir senaryoyu icra ediyor.
Ne dersiniz, inanmamızı istedikleri şey doğru mu??????
Yüzlerce milyonun sahibi gerçekten bu kadar salak olabilir mi?????
Yüzlerce milyonunuz olsa aylarca düşünüp böyle mi yapardınız???????
Yoksa her şey senaryonun parçası mı??????
Ne demişler bir şey bedava ise hedefleri sizsiniz.
Maşallah burada yatırımcılara bedava bilgi vermek için gece gündüz yırtınan tipler var. Üstelik mal da taşımıyorlar.
Dipten alıp tepeden satıyorlar.
Aklımızla dalga geçiyorlar.
Her zaman olduğu gibi son gülen iyi gülecek.
Çok yordular çok yıprattılar, ancak kendileri de çok yoruldu.
Bu şekilde devam etmeleri kendilerine telafisi çok zor zararlar verir.
Büyük para yakar kavurur.
Zamanın da maliyeti büyük.
Kaos yaratıp karlı çıkmaya bakıyorlar.
Yapay fiyatlamalara inanmayın.
Rasyonel davranış her zaman kazanır.
Bekleyip görelim.
Patron erittiği sermayesini en azından dolar bazında yerine koyana kadar ben buradayım.Başkaları ne yapar ne eder bilmem.Yarın bir gün yazmam da.Bu kadar saçmalanmasa yazmazdım da.Bu da böyle biline gerisinden anlamam.
Ama bu hissede yapılan terbiyesizliği de bir yatırımcı olarak asla unutmam.
Şirkete de bir tavsiyem var yaptığınız terbiyesizliğin zaten tarifi mümkün değil.R tahtası kapandı hiç olmazsa yani zahmet olmazsa yönetimi elinde bulunduranların hiç olmazsa bedelliye katılacaklarını bari denklere ediverin bir zahmet yani hiç olmazsa bunu yapın bari... de yatırımcı çok daha fazla size saydırmasın....
Düşürecez diye maldan olmak da var tabii. Kimsenin gözünün yaşına bakmazlar.
Bir ilave daha yapayım Baldayı belki kıymetimi daha iyi anlarısn iş aldığı 30 milyon bence Cengiz in sattığı rüçhanlardan gelen para ile alıyor sana hesabını yapmıştım olur mu hiç demiştin
Evet el altından Rüçhanlar nerdeymiş, bakalım.
Başka bir folluktaymış. Maşallah tavuk dolan yumurtaların üzerine kırılmasın diye daha yapmayıp başka folluğa yapmış. Tavuk aynı eeeee folluk farklı olsa ne yazar.
Lakin huylandığım bişey var. Bu hareket bu gün değil 10,15 gün sonra başlamalıydı.
???
Tavan kapayamaz ise tekrar 1.30 altına iner bence ama şu bir gerçek 1.25 altı zor artık
https://i.hizliresim.com/3cseiag.png
günlük pasta