hızla dirence gidiyor
Printable View
hızla dirence gidiyor
15.65 vurdu çekti.
Çaykur, çaya ortalama yüzde 43,71 zam yaptı:oleyo:
https://mobile.twitter.com/ForeksTur...53784094777344
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Burdan sonra 18.sonraki hedefte sonu sekizle biten sayılar [emoji39]
15.66 vurdu çekti.
15.67 vurdu çekti.
Levyeli dayak
15,6131
Düştü düştü
https://pbs.twimg.com/media/FS4VL76X...pg&name=medium
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
liralaşmaya devam denmiş..yabancı malı boşaltınca böyle bir formul buldular sanırım..Alıntı:
Originally Posted by B9
kendin çal kendin oyna piyasasına döndü iş iyice..tabii nereye kadar...
çok liralaştık ama bu kadarı fazla diyen yok tabii :)
hortum formasyonu çalışırsa 16,31 :drunk:
sonrasında şemsiye formasyonunun çalışmasını beklerim onun içinde hedefi zamanı gelince paylaşırım :evil:
tabi bunların sonucunda akaryakıtta da pompala behçet formasyonu çalışır
teknik analizim yatırım tavsiyesi değildir :kahkah: kaynağımın üstünde oturuyorum bunu da anlamayan dipten luna alsın dicem ciddiye falan alır diye korkuyorum.
Kerim Rota
@kerimrota
KKM'ye ödenen 4.5 Milyar TL sonrasında Nisan bütçe açığı 50 Milyar TL.
Botaş'a son 1 yılda aktarılan kaynak 132 Milyar TL'ye ulaştı.
@Burumcekci
Bütçede ilk 3 ay TCMB kârı ile gelen yalancı bahar sona ermiş görünüyor.
Cari açık, bütçe açığı ve itibar açığı. Üçüz açık dönemi.
Tercümesi!!!!
Moratoryum çok yakındır.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Luna 10 dolardan fazla alınmaz,zaten en azı 10 dolardan başlıyor,10 dolar diye düşünmeyin,çift sıfır olursa iyi getiri demek,1 dolar zaten hikaye 250.000 falan yapıyor:evil:,o değilde milyon dolar yatıranların halini düşünemiyorum varlıkları 100 doların altına inmiş,koreli 1 taş atmış ne vurmuş bilinmiyor,sıfır değerden bir sanal para nasıl 120 dolar üstüne atar,düşündürücü,algoritma sistemi bu olsa gerek,bende aldım 20 dolarlık,şu sıralar değeri 3 mislinde 4 sıfırken aldıydım:he:,2010 yıllarında derinwepe takılrken bir arkadaşın teşviğiyle bitcoin adıydık 9 dolarlık 0.68 cent,kafa bu ya 1.25 dolardan okutmuştuk:vk:
Defalarca önceden yazdık.!!
Bu moruk kadın yeni uyanmış.!!!:oleyo:
üncelleme: 16 Mayıs 2022 Pazartesi, 16:04
TARIM
Yellen'den gıda krizi açıklaması
ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Ukrayna'daki savaşın etkilerinin küresel olduğunu ve şu anda gerçek anlamıyla küresel bir kriz olduğuna dair ciddi endişelerinin olduğunu söyledi
https://m.bloomberght.com/yellen-den...lamasi-2306524
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
endişe fazına yeni girdiyse sorun yok... :he:
elleme: 16 Mayıs 2022 Pazartesi, 13:31
HABERLER
Türkiye'nin risk primi 14 yılın zirvesinde
Türk lirası, dolar karşısındaki kayıplarını sekizinci gününe taşırken yılın en düşük seviyesini gördü. Kredi temerrüt takasları yükselişini sürdürürken 2008’den bu yana en yüksek düzeyi test etti.:oleyo:
https://m.bloomberght.com/turkiye-ni...esinde-2306509
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Acuk aldık 20 dolarcık varsın yansın,zamanındaki 9 coinlerim dursaydı 270.000 dolar yapıyordu en az şimdiki fiatlarlan,50 üstünü es geçtim,bişey değil 4 milyon tl yapıyordu:Sad:,birazda korkudan sattık,elinde bulunduranlara hapis cezası falan verilecek demişlerdi kara para aklamada kullanıldığı için,zaten WikiLeaks belgeleri ortaya döküldüğü zaman işler karışmıştı,çünkü bu belgeler deepwepten çalıntıdır:he:
Bitfinex/Ardoino: Türkiye'de Bitcoin gibi güçlü ve temiz bir şekilde sunulan bir varlığa ihtiyaç var
Kısa bir süre önce Türkiye pazarına giriş yapan Bitcoin borsası Bitfinex'in CTO'su
Paolo Ardoino, merak edilenlerle ilgili Uzman Coin'in sorularını yanıtladı.
Bitfinex CTO'su Paolo Ardoino, youtube üzerinden katıldığı sohbette önemli konularda
açıklamalarda bulundu. Ardoino, 20212'den bu yana hizmet veren ilk Bitcoin
borsalarından biri olan Bitfinex'in, Türkiye'yi ve Türk yatırımcısını çok önemsediğini
söyleyerek başladığı sohbette, borsaların genellikle Avrupa ve ABD'ye
odaklandıklarını, Bitfinex olarak Türk yatırımcısının demokratik finansal servislere
olan ihtiyaçlarının farkında olduklarını, bu nedenle Türkiye pazarına girdiklerini
ifade etti.
Paolo Ardoino: "Türkiye'de Bitcoin gibi güçlü ve temiz bir şekilde sunulan bir varlığa
ihtiyaç var."
Bitfinex CTO'su Paolo Ardoino, Bitfinex olarak Bitcoin dışında farklı altcoin işlemlerine
izin vermekle birlikte Bitcoin'in verdiği güven hissinin diğerlerinde
olmadığını ifade etti. Tam da bu nedenle, spot piyasa hizmeti, Bitfinex ödeme
platformu ve sofistike işlem araçlarıyla Türkiye pazarına girdiklerine işaret eden
Ardoino, birçok karmaşık emir ripleri dahil şeffaflık ve en iyi performans
sunan işlem hizmetleri sağladıklarının altını çizdi. Diğer bir önemli platformun
Bitfinex Menkul Kıymetler Platformu olduğunu anlatan Ardoino, bu platformun küçük
şirketler için kurulduğunu belirtti. Ardoino, bu hizmeti Bitcoin'in kuruluş
amacına sadık kalmak amacıyla verdiklerini hatırlatarak, küçük şirketlere, büyük
şirketlerin sahip olduğu finansal özgürlüğü ve demokratik araçları sağlamak
istediklerini vurguladı. Bitfinex'e Türk lirası yatırılabileceğini ve bir süre
sonra Türk Lirası -Bitcoin paritesini de başlatacaklarını sözlerine ekledi.
-iDeal Haber Merkezi-
- twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
Uğur Gürses
@ugurses
·
4 Std.
TL'nin konvertibilitesini 'masa altı yöntemlerle' kısıtlarsanız endişe ve daha fazla değer kaybı yaratırsınız.
Şirketlere telefon açıp 'döviz satın' telkini yaparsanız daha da fazla...
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Marketlerde çay alımı hat saffada bende 1 kg aldım.