Ayrıca Sn Pardesse twitter da paylaşım yapmış 8,03 üzerinde kaldığı sürece odaş hissesinde sıkıntı yok. Hatta odaş hisseden günlükçüleri döktüyse bence yarın yükselişe devam etmesi gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca yarın cuma haftalık kapanış önemli.
Printable View
Ayrıca Sn Pardesse twitter da paylaşım yapmış 8,03 üzerinde kaldığı sürece odaş hissesinde sıkıntı yok. Hatta odaş hisseden günlükçüleri döktüyse bence yarın yükselişe devam etmesi gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca yarın cuma haftalık kapanış önemli.
haydi izabelya....
endeks uygunya....
3.ç gelecekya....
sonra 4. olacakya....
Bir sonraki endeks degişiminde odaşı bist30 a alabilirler şimödilik dökmeye oyalamaya devam ediyor
Odaş un 20 de biri kar eden enerji şirketleri fizana çıkarılıyor patron üçün beşin peşine düşsün huner 4 milyar değeri var ettiği kar 12 aylıkta 300 milyon komedi conse karye vs yuh sana patron zamansız düzeltme sakat oldu
Taşınan Açıklar da genelde artış var, kayda değer olarak AKBNK EREGL YKBNK ODAS TKFEN de taşıma olmuş, TKFEN de ilk ez 1 mlyn ODAS da 3.5 mlyn lot taşınan açık görüyorum,
https://i.hizliresim.com/5dlw5se.PNG
Galata wint 7 pd 14 fk aksen 14 fk 4 pd ayen vs hepsi yüksek çarpanlar bir tek odaş ı şımartmıyorlar fosil oldugu için. Yenilenebilir Ler daha fazla fiyatlanıyor darısı odaşa çarpanlar arasında uçurum var odaş şu an bunlara göre 12 den aşağı olmaması lazım
Belki enerjide yeni bişey yapar, belli olmaz. Yat İlş. ile son görüşmemde sektör belirtmedi ama hadi yeni bişeyler olmalı Aksen gibi zıplayın Kazakistana dediğimde değerlendirilen şeyler var demişti ama sektör vs bilgi vermiyor tabi. Olur olmaz bilemem ben hesabımı eldeki faaliyetlere göre yaparım, olursa bonus.
Çan Ekim üretimi
https://twitter.com/LRDR_ekofut/stat...78704009371648
Siz hızlı yükselen hisseyi sevmiyorsunuz haklı sebepleriniz olur fakat ben seviyorum bam bam yapanı :) en kötü bence odaş hissesi 7 civarları diptir kendi düşüncemdir. Maliyeti düşük olanlar açısından sıkıntı yoktur. Ayrıca ben foruma ilk yazımda 2023 Eylül ayı için 20 civarları başarı demiştim yazımın arkasındayım. He dolar bazında para kazandırır mı bence kazandırır.
artık yeter bu kadar kırmızı....
durduruldu....
Viop tarafında birileri pozisyn kapatıyor bu haftaböyle
Aksen i tebrik ediyorum tahtasında bile kurumsallık tan ödün vermiyor odaşta kigibi 3 5 kumarbaz tahtacı ya izin vermiyor odaş ne böyle çıkış nede düşüş olabilir tam alavere dalavere
Abartacak. bence ... :)
ODAS'ta bugün müthiş bir işlem hacmi var. An itibariyle 1.203.402.689,40TL. Bist30'daki AKSEN bunun ancak 1/4'i kadar işlem hacmine sahip. Birileri KY'yi korkutup hisse topluyor olabilir mi ?
Garanti ile Bofa karşılıklı işlem yapan iki aracı kurum olarak düşünülürse son 7 işlem günü için haftalık takas ve son iki gün akd’ye bakıldığında yatırım fonlarının sağlam mal çıkışı ve Bofa’nın günlük sert alış satışları dışında bir şey yok. Yatırım fonlarının sattığını Garanti ve küçük yatırımcı karşılamış gibi.
Daha önce yazmıştım en kötü 7 civarları diptir diye yazımın arkasındayım bugün bende kar satışı yaptım sonuç olarak 1 ay iyi ralli yaşadık yapmak lazımdı yaptım. Umarım piyasa düzeltmeyi bitirmiştir. Odaş yarın gerekeni yapar hak ettiği fiyat çift hanelere yükseliş yaşar umarım spekülatörler döktünüz hisseden beni izlemeye devam.
Son bir hafta takasta yatırım fonları,citi ve deutsche yarıya yakın oranda çıkmışlar,anlaşılan o ki düzeltmeyi fonlar blok kar satışıyla başlatmış,sonra birileri -hadi ya başladınız mı, e peki biz de geliyoz-deyip yardırmışlar satışı, maliyetler öyle düşük ki satış trenine nerden binerse binsin herkes realize edebilmiş. Bugün değdiği yer herhangi bir yer olmadığı ve ho 21-22 olduğu için ve pasta da günlerdir ilk defa (üstelik son 15 dakikada hızlı bir hareketle) düzeldiği için düzeltme bitmiştir dedirtiyor.. Ve fakaaat belki de işte bunu düşündürüp bir gel gel daha yaparlar mı? Sanmıyor olsam da temkinli olmakta yarar var. (Viop tarafı için) ��
Her gün tarihi değiştirerek açığa satış bilgilerine bakılabilir. Cante bilançosunun açıklanması gibi bir tetikleyici ile açıkçı sıkıştırma tarzı bir şey olursa çok iyi olur.
https://arastirma.isyatirim.com.tr/w...u_24102022.pdf
Enerji hisseleri neden bugün satış yedi arkadaşlar olumsuzluk neydi? düşüncesi olan var mı?
Ekipman üreticileri aşırı pahalandı, o tarafta enterasan işler olabilir. Elektrik üreticileri ise yüksek kar etmekle kalmayıp güzel nakit üreten ender sektörlerden. Mevcut şartlarda muhtemelen en garanti sektörlerden elektrik üretim sektörü. Özellikle Odas gibi yerli kaynakla üreten ve yurt dışından garanti geliri olan şirket gibisi pek yok. Bir çok sektör hissesinde kar satışı var, ucuz olmalarına rağmen primli hisseler olduğu için bu durum aslında normal.
Bu çeyrek beklenen gibi 600 üzeri kar yazarsa prospektif fk şu haliyle 6.2 civarı na denk geliyor pd si..2.1. Civarı yani tahtacı iskontolu malı dagıtıyor şu an sene sonu şu halde kalsa fk 4 patron ve tahtacı hisseyi bu kadar ucuza neden tutuyor anlamk güç bu ralarda fazla tutamaz kanatindeym aksi halde (bu çeyrek ya zarar yazacak yada bilmediğimiz ters birşey var) parantez içi hiç kimsenin istemediği şey daha aşağı verip orada tutarsa şüphe etmek gerekir çünkü bu iskontoya bu karlılıkta enerji hissesi yok ytd
altından, başka bi şey çıkmasa da....
Odaş kurumsalıktan uazak böyle düşüş ve çıkış şekli olmaz aksen e galatawint in yanından bile geçemez kurumsalıkta şirketi ucuza pazarlıyor şayet bilanço zarar gelmicekse çok yazık
bilancoya kadar düzeltmesini yapsın bakalım
ha şöyle.....kendine gel....