Muğla , Aydın ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
Printable View
Muğla , Aydın ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
kedı asağı ınıyor.fotograf alttan yukarıya dogru çekilmiş. bır mımar veya ınsaat ıslerınden anlayan herkes bunu rahatca anlar..merdıven rıht ve basamaktan olusur. yukardan fotografı cekseydı basamak(taban) gorurdu..asagıdan cektıgı ıcin (rıht ) alın gorunuyor..fotografın dogrusunun ne olduğunu açıklanmamıs. ..dogru gören kişi içinde bu psikologların yaklasımı yanlış.
https://i.hizliresim.com/hy8rhaz.jfif
Afad : Akdeniz açıklarında meydana gelen ve Muğla'nın Seydikemer ilçesinde de hissedilen 5,4 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
3452839
Gördüm
Paralı kalemler borsanın artık zirvede olduğunu, düşüş beklendiğini yaza yaza borsadan tırsıtılar
Borsa 78 bin iken Halil rençber bu borsa 48 bine inecek o zamana kadar artık yorum yapmayacağım dedi, bende yorum yapmama karınız çok isabetli olmuş, destekliyorum sizi dedim. Bana nankör ky git şimdi diyerek engelledi ))) 48 bine inecek dediği borsa kısa zaman sonra 100 bine çıktı.
Ben almıyorum ama banka hisselerinin defter değeri 0.70 lerde
Sanayi şirketlerinde piyasa değerinin yarısı kadar nakit parası olanlar var
Dev yatırımları olan şirketler var
24 saat durmaksızın çalışan üreten ihracaat yapan şirketler var
Ne yapacaklar, gelin hissemizi alın üste para verelimmi diyecekler ?
Seçim atmosferi, çok yukarı gittik algısı, zaten düşecek burdan satsyım aşagıdan alırım kafası borsayı düşüren etkenler. Benim korkum yok, kredili malım da yok, kredi borcum da yok.
6 ay sonra olmadı 1 yıl sonra görüşürüz
Tüpraş ihya etti bu dönem.
Diğerlerinde bayagı gömme var.%30 kadar vermiştim.
Ağırvasıta ve algyo duracak.algyo da ufak ufak alım yaptım.
Temettülere ve karlara odaklanıp yatacam.
Enflasyon da tam gaz devam edecek.
Ürünlerini satabilenler kazanacak.YTD.
kredili malı , borcu, eldeki paranın bir amacı yoksa yatırım dıışında borsadan kazançlı yer yok. ancak zamanlama meselesıde cok onemlı.
Arçelik karını aracı kurumlar dönemsel yani son çeyrek 850 ile 950 arası beklerlermiş.
Gele gele 2 milyar 700 milyon TL hay maaşşallah.YTD.
ARCLK – Arçelik'in 4. çeyrek finansal sonuçlarını piyasa kapanışının ardından bugün açıklaması bekleniyor. 4Ç22'de şirketin
38,5 milyar TL net satış, 3,7 milyar TL FAVÖK ve 850milyon TL net kar açıklamasını beklerken, piyasa beklentisi ise 39,1
milyar TL net satış, 3,6 milyar TL FAVÖK ve 968 milyon TL net kardır
https://i.hizliresim.com/22xo9hq.png
Bir önceki sayfada anlatmaya çalıştığıma güze bir örnek
Yok 5244 stopmuş, yok seçim varmış, yok borsa çok yükselmiş
İyi şirketler seçim var diye fabrikayı kapatmıyor, ihracaatı durdurmuyor, seçim ilk defa omuyor
65. hükümet gider 66. hükümet gelir.
Şu ara birileri iyi manipülasyon yapıyor, korkutarak tokatlıyor. Olan bu
Asıl ve en baba tokatlama seçimde olacak, daha zamanımız var
Bence kedi düz bir zeminde gidiyor. Resimde ki merdivenin görüntüsü algı yanılsaması bence.
Bu şekilde düşüncemin temeli kedi tam karşıya bakıyor. İnseydi eğer bakışları aşağı doğru , çıksaydı yukarı doğru bakacaktı.
Merkez Bankası’dan açıklama : saat 02:05
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f0346f43da.png
Çakma çözümlerle pata küte bir 5 ay daha der iktidar.
Dünya da ekonomik olarak uygulanmıyan ne varsa uyguluyoruz bakalım daha neler yumurtlayacağız.YTD.
Günaydın TÜRK MİLLETİ :byr::byr::byr:
İlerde faiz de dolarda artacaktır açık ve net.
Borsa çakılsa bile gene düştüğü yerden dolar bazlı yoluna gene devam edecektir.
Yeterki hisseleriniz İYİ olsun.YTD.
%30/%50 çık gir de yapılabilir.
Örnek TÜPRAŞ hala satıyor ve alıyorum lakin elimde artık az kaldı.YTD.
Borsada voleliteye devam,indir bindir sistemi devam ediyor mafya varici kara paracılar tarafından,borsada gerçekçi yabancı yatırımcı olmadığından ortalıkta onlar cirit atıyor:plc:
günaydınlar
SASA bile ne yapsın bu oynak piyasada belkide bunun içindede bulunabilirler,bir ara tam 100 bile gösterdi,bir patron kendi hissesini kötülerse olacağı budur,bunuda borsada ilk duyduk,madem öyle kapattır tahtanı ne işin var borsada,olurmu,hisseyi tepeden sat açıklama yap:plc:
ARKADAŞLAR buradaki olay kedinin inmesi veya çıkması değil, sizin ne gördüğünüz.
Kedi uçmadığına göre ;ya iniyor ya çıkıyordur. Bir arkadaşın görüşüne göre de düz de gidiyor olabilir.
Sadece psikologların insanları yorumlaya bilmesi için gösterdiği onlarca resimlerden biri.
Tek bir resimle bir insanı analiz etmesi de mümkün değil.
Koray dostum alıntıladığım linke istinaden görüşünü yazmış.
Evet o gazeteye bende itibar etmem, lakin verdiği yanıt gerçek kaynağından alındığından Türkçe yayınlandığından kontrol edip koydum.
İngilizcesini koysam pek bir şey anlaşılmaz idi.
YANLIŞ ANLAŞILMASIN MÜKEMMEL BİR İNGİLİZCEM YOK. Bazı arkadaşlar çeviride zorluk yaşamasın diye .
Yine buna benzer bir resim koyayım.
Ne gördüğünüzü yazın.Meali şöyle ilk ne görüyorsunuz?
https://themindsjournal.com/wp-conte...lly-Honest.jpg
Burası tilkinin kuyruğu suya değdimi değmedimi forumu olmuş:bravo:...dolar topiğide böyle,bazen diyorumki ne işim var böyle forumlarda,eğlenmek istiyorsanız açın eğlenceli bir topik bölümü orada eğlenin oynaşın,işte ondan topik sinek avlıyor:rtfm:
İyi o zaman şubatta ne olacağını yazın onu okuyalım.
Borsa köpeksiz köye dönmüş,neyini yazacağız?
Kavcı oğlu ne dedi? Ne demek istedi? Borsaya etkisi ne olur? Yorum alalım.
Anayasa Mahkemesi (AYM), HDP'nin "kapatma davasının seçim sonrasına bırakılması" başvurusunu reddetti-NTV
Hukuk ve Adalet yokki arkadaşım ortada.
akp bir şey isterse alır modu var.
Bende diyorumki pkk ile ilişkileri var ta baştan beri niye hala kapatmadın.
Silahlara veda ederlermi o konuda başka.
Kırmızı gül dağıttılar diye demokrasi havarisimi yapacağız hdp yani.
iki tarafta bir birileriyle atışıyor.
Bana kalsa ikisinide kapatırım.
Seçim oyunları ve dümenleri başladı.
İmamoğlu nasıl siyasi yasak yiyecek bakın bakalım bunda hak hukuk adalet nerede.
Benimsemesemde yaptıklarını bu iş böyle.
Anayasa bir şey diyor hakimleri bile uymuyor.
Ne olacak şimdi?
Alıntı:
*Kuveyt'te hükümet istifa etti- KUNA
Borsada böyledir.
https://www.youtube.com/watch?v=AwtqlR9yD8g
Trump 2 yıllık yasağın ardından sosyal medyaya dönüyor
Facebook'un sahibi teknoloji şirketi Meta, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, Facebook ve Instagram hesaplarını tekrar aktif hale getireceğini açıkladı.
Meta, 2024 başkanlık seçimlerine tekrar aday olan Trump'ın hesaplarının "gelecek haftalarda" eski haline getirileceğini bildirdi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) yeni başkanı Ahmet Yener oldu