pala ıslatıp, ıslatıp veriyor odunu.
Printable View
pala ıslatıp, ıslatıp veriyor odunu.
Saygı ayrı farklı düşünmek ayrı. Eyt toplumun içine bomba koydu bunu söylemek zorundayım nesiller arası adaletsizlik oluştu cauti ağabey olayı kişisel e çekti sen gittin de ettin de. Yahu doğruya doğru deyin işte seçim için ulufe verildi deyin kapansın yok hukuk yok adalet bilmemne ona sinir oluyorum. Yaşayıp gireceğiz insallah ben haksız çıkayım ama şimdiden olumsuz durumları şirketlerden duymaya başladık.
VİOB,ASLA YAPMAYIN...
Bunu ara ara yazıyorum.İnsani bir görev olarak.16 yıl viobda çok aktif işlem yaptım. Günde 2.000 kontrat yaptığım oldu (Buraya bazen yapıştırdım) .Bir ayda araba parası kazandım-kaybettim.Her türlü sistemi,algoritmayı ,ortalamayı,fiboyu,metastocku vs...denedim,yaptım -kulllandım...günde 16 saat uğraştım...Bu uzun zamanda geriye 1-2 kişi kaldı.Onlarca arkadaş battı.Ben de geçmişte battım.GEÇEN YILLAR ve SIKINTILI ZAMANLAR bakiye kaldı.
Hedge vs. diyen ve başaran 1-2 arkadaş vardır.Ama bunu yapan ve başaran sadece 1-2 kişi tanıdım.VİOB a bulaşınca yani kumarhaneye girince iradeyi kontrol etmek ve çarpılmamak mümkün değil.VİOB olunca ky. %99 u salt poz. açar ve batar.
Hedge işinde de sistem vardır.Sistemin iyi çalışması çok önemlidir..ve yine orada da asıl kazancı sağlayan hisselerdir.Hedgede de rahat olamazsınız.Ani bir gelişmede yüklü ters poz. kalırsanız, TÜM RAHATINIZ KAÇAR.
Eğer VİOB yerine sağlam 6-10 hisse seçip bekleseydim, HER AÇIDAN ÇOK DAHA KAZAÇLI ÇIKARDIM..
Bu piyasada batık olmamak imkansız zaten.Bende batığım.Bunu geçmiş gönderilerimde belirtmiştim.Adamlar tezgahın kralını kurdu.Önceden devasa yabancı fonlar tarafından çarpılırdık şimdi sizin badem dediğiniz gurup çarpıyor sürekli.Ve bunlar içeriden bilgi alıp yapıyorlar bunu .Dolayısı ile hiç bir teknik ve temel analizin işleme olasılığı yok.
Gundi de gelip sabah akşam tar tar tar fışkırıyor desin anca.Arkadaş pandemi ile yatırımcıların psikolojilerini bozdular.Uçak kalmıyordu evimizden dışarı çıkamıyorduk.Beton fiyatları uçarken biz para piyasalarında hapsolmuştuk.Sonra birden roketlediler.Kim kaldı ki içerde.Büyük bir çoğunluk gayrimenkul ve arabaya kaçtı ki bunlar en hasarsız atlatanlar.Burda kalanlar dolar bazında yerle yeksan oldular.Benim bir milyon doların üzerinde portföyüm vardı .Elde kalan kuş kadar bir miktar.
Mafya nın kol gezdiği milletin tüik ve çeşitli kurumlarla paralarına çöküldüğü bir dönemde çarpılmamak mümkün mü?
SASA-HEKTS ve yancıları %5'i geçti..
Efsane geri mi dönüyor?
hafta ortasına dek endeks yol bulamaz bence sonra bakılır
İşte, bu imkan ve şerait altında dahi bir şeyler yapmak gerekiyor. Kazanmak gerekiyor. Ailene bakmak çoluk çocuğuna ekmek çıkartmak gerekiyor. Dolayısıyla kazanan bu piyasada da kazanmak zorunda malesef.
Ben batığım demem, neyim varsa borsadan kazandım, çok kazandım da demem, çok hatalarım oldu. Hala fakiriz, cıplak geldik cıplak gideces işte uğraşıyoruz.
Güzel kardeşim bildiğim kadarı ile henüz gençsin ve yazılım ve bilişim konusunda önün açık.Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğine inanıyorum.Çalışkanlığınla dürüstlüğünle yabancı iş arkadaşlarına Türk insanının aslında nasıl bir millet olduğunu göstereceğinden şüphem yok.
Bizim dert ettiğimiz konu aslında paramızın çalınmasından çok bu ülkenin içine düşürüldüğü durumdur.Ben bir vatanseverim.Ülkeye olan aidiyetimin kaybolması için hakim güçler elinden gelen her şeyi yapıyor.Neden ama neden?Neden bu ülkeyi sevmekten vazgeçmemiz isteniyor?Bu ülkenin binlerce yıllık temel dinamikleri neden bu yokoluşa bir çare üretmiyor.Bu haksızlık hukuksuzluk daha nereye kadar sürecek?Güzel yarınlara inanmak için bir umut ışığı arıyorum çaresizce.Kendim için değil.Çocuklarımın yarını için endişeliyim.Sözde değil özde vatan millet sevdalılarına yer verilsin artık bu memlekette inşallah .Rabbimden dileğim budur.Bu ülkeyi bu hale getirenlerden bu dünya da hesap soramadık.Zebaniler odunlarını bol tutar inşallah.
Bilemiyorum Altan
Türkler yeniden iktidar olmadıktan sonra bu böyle gidecek. 100 sene önce ellerine aldı iktidarı ama 30 sene tutamadı sonra geldi yine bedevi zihniyeti.)
(Yönetim tarzı, hayat tarzı vb. manasında söyledim. Irkçılık olarak düşünülmesin)
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
portfoyu şekillendirdim .. şubat ilk hafta hedefim .. 1 ay kadar tutmayı hedefliyorum ..stop olmazsam tabi .. marjlı bir stop bıraktım ama yazmayacağım .. benim tahtalar belli .. .. kısmet .. aşağı yukarı aynı tahtalar .. banka çelik petrokimya ..otomotiv .. ıvır zıvır ..6 ocak oldu tarih .. 7 ocak full moon phase .. :p
Bilemiyorum Altan
https://www.youtube.com/watch?v=blxezhKJyfc
1400 DEN 5600 E bağıra bağıra giden bir borsa da 1 milyon dan elinde kuş kadar bi miktar kaldı ise
Bunun suçlusu nu burada arama
Hele hele gelip bana hiç laf çakma..
Burada 1 senedir en azılığı BOĞA bendim..
Dolar bazlı gidemedi falan filan da cart curt..
Bir sayfa geride arkadaş yazmış
2 dolarlık KCHOL şu an 4.20 dolar..
Ve tahta açık..
Hani borsanın önüne eşek bağlasan kazanırdık dönemindeyiz..
Çevremde bırakın hangi sektörde olduğunu ne ürettiğini falan adını telaffuz edemeyen hisselere sahip elemanlar parayı double triple yaptı..
Batan kişi herkesi batık zannediyor.
Hayır sen yapamadın sadece.
PİCASSO TABLOSU GİBİ...
https://i.hizliresim.com/283hw4g.jpg
Yine viob da yapamayan herkes yapamaz zannediyor.
Gundi içinde olmadığın enstrümanın roketlemesi anlamsız diyorum.Elbette 10 işlemden 2 si kazanan olacaktır.Bizde kazanıyoruz batığız diye hep düşeş değil elbette.Önemli olan sonuç.Ben bir milyon dolar ile fabrika satın alabiliyordum Şimdi Alaçatıda iyi bir yazlık belki alırsın.
Şu arkadaşım kazandı muhabbetini bırak sen koy bakalım 2 yıl önceki portföyünle şimdiki portföyünü boyunun ölçüsünü alalım.Sana Akçay defalarca söyledi dekont yayınla diye .Var mı reel işlemin yok.E ne anlatıyorsun o yüz kat çıktı bu beşbin kat gitti diye.Sen paranı ikiye katladın mı ondan haber ver
Yazdıkların manasız..Ne dediğin belli değil
1 milyon dolarım vardı kuş kadar kaldı dedin..
Şimdi de fabrika alaçatı yazlık diyorsun..
Reel de mi kaybettin fırsat maliyetinden mi kaybettin nerede neyi kaybettin de kuş kadar.
1milyon doları 5 ettin de yine mi beğenmiyorsun..
1 milyon doları 300.000 dolar mı düşürdün..Nedir?
Roketlemeyen enstrüman göster bakalım yorum yapalım.
Eşek bağlayan kazandı diyorum 10 işlemden 2 si diyorsun..
Ben anlamadım seni.Anlayan beri gelsin.
Hissede batmak çok zor..Özel çaba ister..Ama viobda BATMAK ÇOK OLASIDIR...
Gundi seninle uğraşmak boşa zaten.Senin ismini hiç anmadım farzet.Arada gel tar tar fışkırtıyor falan de.Suyun içinde 500 tl de kafi.
Paratoner gibiyim forumda farkındayım..
dealer35..
Yok farzedemem..
Anmada zaten..
Okuduğunu anlamayan günü kötü geçen kız arkadaşı ile kavga eden para kaybeden gelip bizi buluyor..:oleyo:
HALKB için ben 10 dolar hedef fiyat (min) verirken hemen 10 günde mi dedik..
Adam ertesi gün gelip naberrr düştü yazıyor..
SASA 2014 de ralliye başladı..
10 sene de 1000 kat gitti..
Geleceğin SASA sı derken bunu analiz edemeyen adam bi zahmet cevap yazmasın ya..
5300 ün üzerine atamadı :he:
satış tekrar gelirse iş sakata binecek :oleyo:
hayırlısı olsun :)
Gundwane bey ... Benim dalga sayimi asiri bullish senin yazilar hosuma gidiyor acikcasi .. cizgin net ama uzun vade perspektif pek ilgilenilmiyor genelde.. Buradan 3000 endekse gelse yine hakli cikarsin bak cunku borsalar yukselmek icin icad edilmis bencede ...
Gundiye hepimiz takiliyoruz ama seviyorum gundi abiyi. Adam haklı eskiden dolar bazlı çıkmıyor diyorduk 135 den 300 e geldi. Degerlendirebilene büyük kazanç verdi. Biri 5 kazanmıştır biri 2 kazanmıştır ama deli gibi short acmadiysan kuzu gibi kene yapmadiysan bu rallide az çok birşeyler kazanmissindir.
6,000 üstüne atması lazım...
yoksa kara bulutlar hazır yagmur için bekliyor...
xbank trend desteğine vurup onayı alıp yukarı kaçtı.
aşağı yukarı başım döndü yeminle. vapur yolculuğu gibi.
devletin buna bir şey yapması lazım.
ne oliiyyy. :wu:
Xbank, Xu030 in Xutum out bence... bundan sonraki olası dalgada... Kartlar yeniden dagitildi bence tahminim..
1 milyon dolarlık adamlar mı viop oynuyormuş ...750.000 DOLAR MI KAYBETMİŞ OHA NEDİR BU
bu forumda şaka filan mı....35.000 doları VİOPTA sıfırlayınca ,kaybedince 4 gün uykularım kaçmıştı 1 ay psikoloji dağıldı ki aylık geliri gayet iyi olan biriydim,
1 milyon dolar +atölyem 10 çalışanım olsa ev araba filan foruma güneş gözlüklü tatil foto atardım pek de tartışmöa girmezdim o paraya internet ortamında viral reklam ve mavi tikli sosyal medya hesapları ile ülke çapında tanınır bir sima olur sosyal medyaya takılırdım bu forumda ...sohbet eden arkadaşların %99 500.000 usd altıdır veya foruma aşırı bağlı gizli zenginlerdir
yazı yazma merakı olmadan bir varlıklı insan neden gelsin burda takılsın mantıksız bir zevk bu ancak takıntı filandır
Elliot'cu arkadaşlar ne diyor endeks hareketlerine çok merak ediyorum.
Takip ettiğim tahtalarında bir çoğunda INFO birinci veya ikinci satıcı. (DOAS, ISMEN, THYAO, KCHOL vs.)
Bunlar da mı operasyoncu oldu?