Koça dikkat, ısınıp yandan girerse maça dağıtabilir bir süreliğine shortları.
Printable View
5500 den pati yapıyoruz saatlik bu bant üzerinde kapanış gerekli ,
240 dk grafta paylaşıcam bazı görülmesi gerekenleri
Hakemlik yapıyoruz bugün Zinedrimed abey :)
caho ben yazarsam sabahki harekete inanıp kardan zarar yazardım şuanda , ama dün 20 ler üzeinden aaln adam korku ile %5 zarar yazardı, ben paylaşım yaparım takip eden kendi kararını verir maliyetine göre ,
burada çok ince çizgi var benim stilim bu kimseye al sat demem .
bu ne ya sattım dışarı çıktım arkadan uçmuş
oyakiler diye yeni bir tarikat mı oluşuyor? saatlikler acayip. bilanço zaten iyi gelmişti.
temettü yok bu sene. ayın 30'unda gk var. gitmeyi düşünüyorum.
tarikat üyelerini tanıycam.
https://i.hizliresim.com/8aiwvf1.png
240 dk pıst 100 5500 2li tepe olmaması için bu bölgenin üzerinde kapanışlar gerekli flama formasyonu mevcut.
kolay gelsin
Ufak cuzi bir karla krdmd yi de verdim... Bir tebrikte buradan isterük :)
Cafere hubar edin, yakınlarda dursun lazım olanbilebilür.
Caferrrr diyince bi koşu gelsin
Sindoma abim anlatamadım sana... Bir malı alıyorum diyorsan, sattım da demelisin diyorum...
Krdmd aldım dediydin, sen aldım dedikten sonra paso düştü(olabilir arada yanılcaksın tabi), bende vardır bir bildiği diğerek 21 lerden kredi açtım kağıda...
Sonra tekrar sana sorunca krdmd yi naptın diye ohooo sattım ben görmüyor musun kamu satışlarını ben çoktan sattım filan dedin(ki işte bu lafı dedikten sonra bugün %8 yaptı ama olsun hadi o da)...
Yani neymiş, sattım demeyeceksen buraya aldım, alıyorum vs de dememek lazım... Dikkat...
BoFA Securities 03 Martta Türk Bankalarının fiyatlarında değişikliğe gidip hepsini azaltmıştı hatırlarsanız.
O günden bugün Akbank %15, ISCTR %23 gitmiş..
HSBC de TURPS'a 430 civarındayken rapor yazıp 350 mi ne hedef vermişti. O günden sonra %50 gitti..
Yabancı kimi sat derse yapışmak lazım..
krdmd buraya alıyorum demedim işi saptırma zined le çelik muhabbeti yaparken o eregl yorumu bende krdmd üzerinden konuştum.Velhasıl tahtalar sadece teknik olarak alınmıyor biliyorsun , temel hikayede olacak fonlar satıyorsa ben durmam , buradaki kşilere ben aldım ben sattım deme lüksümüz yok sattıktan sonra tahta yürürse ne yapacan :)
bu yüzden benim ne bildiğim değil sizin ne istediğiniz önemli , ben 1 milyonluk hisse almışımdır 10 kademe 50 kademe sonra satar aşağı beklerim donanımlıysam ama donanımsız adam belli bir sermaye ile oynuyorsa hep daha çok kazanma istediği ona zarar yazdıracak hele bu dönemlerde bu yüzden caho cum ben aldım sattım demiyorum ha takip edenlere buradan şunu söylerim analiz ettiğim tahtalarda pozisyonlar taşırım , kimisi yüklü olur kimisi vurkaçlık hareketler ama kendi kararımı kendim veririm.
Amacım burada insanlar biraz teknik biraz oyun okumasına yardımcı olmak yoksa emin ol teknik grafladım her tahta bana zarar biraz düşündüğünde anlarsın.
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda ve her gün hisse dağıtıyorlar burda, ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmez :he:
Bugünkü yemeği beleşe getirdik başganım gidip bi kebab söylüycem kendime, her ne kadar nusretten olmasada bizim kebabcıda fena diil yanmuz meşhur olamadı kerata :kahkah:
Afiyet olsun
Banka lar bence kamyon devirio arada trede edenler tbrkler arada bende yapiom,piyqsa her an terse do ecek gibi.
Kafamdaki tek soru bugüne dair, 15:00, 16:00 sonrasında yabancı gelir mi yine?
Kk nın yanına düşersen eti götürürsün
https://twitter.com/PollzHaber/statu...G6swEDPow&s=19
1.40.nakit kredi veriyor 1 yıl vade nasıl oran bilemedim
Bu arada paracıklarımla altın ve gümüş fonlarını aldım... Ucuz bence...
ptesi sabah yorumcu kimdi hatırlamıyorum arabada sabah bloombergi açtım...
biri radyoda garanti bankasını sordu...
bakalım napmış garanti geçtiğimiz hafta %7 yapmış...
bu tür kağıtlar %7 koyarak gitmez...
bu hafta satış tarafında olmak gerekir dedi...
neye göre böyle emin konuşuyorlar...
niye insanları yanıltıyorlar anlamak mümkün değil...
%20 de bu hafta üstüne koydu... :)
ykredinin mart kontratındaki yatırımcıların 1 günlük zararı 60 milyon diyorlarmış...
bu bir tarafın zararıysa diğer tarafında karı demektir...
pis işler dönmüş olabilir burada...
Kısa Vadeli İşlem Önerileri - EKGYO - F_EKGYO0323 / AL
Spot Hisse
Cari Fiyat : 8.29 8.30
Hedef Fiyat: 8.55
Zarar Kes : 8.18
Vadeli Kontrat
Cari Fiyat : 8.40
Bugün bademler daha iyi
Hayret kimse çuvala şortçu dolduruyor yazmamış