3.5 gr olması lazım şu anki.
Printable View
Dediklerinin hepsini rahatlıkla yapabiliyorum lakin bir yolunu bulup dünya vatandaşı olmaya bakmak gerekiyor.. Gerçekten rastonelliktwn koptu memleket. Nasıl bir hale geldiyse bu iktidarda tuzu kuru olanlar, az buçuk geliri iyi olanlar bu rejimin gitmesini istiyor, iktidarın ekmek kuyruklarında soktukları, depremde sefil olanlar tam tersine tapıyor. Ben çözemiyorum hayırlısı bakalım. Fanatiklik bir yere kadar, akıl tutulmasının çaresi yok. Hayır bunun "borsacı " versiyonları da bir garip. Bütün altyapı kendilerinde olmasına rağmen , ne olacağı haberdar olmalarına, iktidar desteğine ragmen yine kaybedebiliyorlar fakat olmayan özgüven o biçim. Pacozluğun kitabı ansiklopedi haline geldi, brittanica ya doğru gidiyor. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akçay:
''Ümit Özdağ 15 Temmuz gecesi çağrılmasına ve Meclis’e birkaç yüz metre uzaklıkta olmasına rağmen neden darbe girişimi engellenene kadar Meclis’e gitmediğini, hangi adreste kimlerle sabaha kadar ne görüştüğünü açıklamalıdır.''
Yarın cumhurbaşkanlığı yardımcıları açıklanırsa borsaya göz kırpılmış ralliye start verilmiş
Longçulara short çu mazotu yüklenmiş olur ..
Short açan bu ortamda fazla dolarizedir diye düşünmekteyim , dolara baskımkurmak için hemen açıklama yapılmalı ve. yalandan volatil hareket etmesi engellenmeli diye tek mehmet Şimşek’i cumhurbaşkanı yardımcısı baş ekonomist açıklayabilir deniyor ki şişirme haber aslında , talebin arkasında dolara karşı net karşıt düşünceler içinde olan dev sanayiciler bakınız kobi altı firmalar değil onalar doları sevebilir !!! TÜSİAD bir şekilde dış borç stokları ile alakalı verileri topluyor ve dolara fren olmak istiyor diye düşünüyorum ( şahsi iktisadi tezim bu yönde aslında hedge mekanizması olan şirketlerde tahribat az olur da enflasyon cenderesi ve siyasi sebebler ile bu başarısızlık yeni iktidara yüklenecektir bu beceriksizlik Rte seçim zaferini gölgeler de …sanırım doları 3-5 hatta 1-2 sene daha tutmayı başarmaları mümkün en cahil ekonomistin bildiği üzere hiç makro tedbir ve piyasa ekonomisi bilgin yoksa bile satarsın altını olur biter …
bu gerçekleşirse haberler doğruysa ki çoğu spekülasyon deniyor neler olacak merak ediyorum .
24 Haziran 2018 seçimlerinde odak noktası ekonomi değildi o gece balkon konuşmasında ONE MAN Show vardı , ekonomin kelimesi bile edilmedi yani , cumhurbaşkanı yardımcıları mevzu da olamazdı, bakanlar tam 15 gün sonra belli oldu denilebilir , özetle durum farklı ekonomik kriz sistemsel kriz cari kriz oldukça abuk sabuk spekülasyonlar var ortamd
Ekonomide seçim belki de 1hafta sürebilir doğrudur yarın her tür detayın gece açıklanması sürpriz olur , borsa yatay açılacak büyük ihtimal sürpriz gerçekleşir ve piyasa mehmet beyi veya daha iyisini fiyatlar ce satın almak isterse veya bir icat edilecek olumlu haberi bahane etmek isterse 3 günlük ralli de olabilir yaşayıp görelim hayırlısı olsun
Hacı ağabey sen de Türkiye desin sıkıntılı o iş.. afiyet olsunRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şaka patron... Hele bir yolculuğa başlayayım da yörem yörem Anadolu diye ilk duraklardan olursun. Hani derler ya bir boynumu cevireyim[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/Adem__Taskaya/st...L767VK0kw&s=19
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kod:Bu konu arada gereksiz gündeme getiriliyor. Özdağ ile yollarımı ayırmama rağmen bu iftiraya göz yumamam, çünkü iki gün boyunca beraberdik. Biz o gece TBMM’ye gittik ve içeriye girmeye çalıştık. TBMM girişinde Genel Kurmay ve farklı yerlerden yoğun ateş altındaydık. Ağaç dalları üzerimize düşüyordu. TBMM’ye girmeye çalışmamıza rağmen bu mümkün olmadı. Bizde 500 metre mesafede bir arkadaşımızın evine gittik. Özdağ, yanımızda MHP Genel Başkan Özel Kalemini ve bir AKP’li milletvekilini arayarak, bunun FETÖ’cü bir kalkışma olduğunu ve direnmeleri gerektiğini söyledi. Bunlar devletin HTS kayıtlarında açıkça sinyal izleriyle tespitli.
.. Taşıma su ile değirmen dönmez...
Atasözü:
... *kendiniz çalışarak kazanmadıkça, başkaları tarafından gelen küçük yardımlar ile hayatınızı devam ettiremeyeceğiniz*anlamında kullanılır..
Körfezden para geldi, elhamdülillah..
Borç mu? Mevduat mı? Ne kadar?kimin parası? (devlet, şirket, banka, kendi paran mı!?!)
Kaç gün? Kaç saat idare edersin?
Türkiye’de nefes alıp veren tüm akıllı canlıların kafa yorarak biraz okuyarak birbirini anlamaya çalışarak içinde sıkışılıp kalınan toplumu birbirine düşüren bu radikal politik kutuplaşmaya son vermektir
mevcut gidişat salt siyasi hayata değil farklı düşünen kesimlerin her geçen gün özel hayattada birbirinden uzaklaşmağa düşmanlaşmağa doğru tehlikeli gidişatı görmezden gelmek ,umursamamak kimseye yarar sağlamaz eğer amaç sözüm ona insanlara doğruyu göstermek ise.
bunu sorumsuzca yapan popülizim uğruna sürekli kutuplaşma cehennemine odun taşıyanların kendilerini check etmelerinde fayda var . bu gidiş gidiş değil .
HAstanenin nöroloji servisine yatırılması gereken
Bay BAhçeli ve Bay Recep.. ayakta zor durumaya çalışırken
bu ülke bu adamlarla ayağa kalkacak,çağ atlayacak falan filan..
Bay Binali'de geçenlerde Kılıçdaroğlu'na oy istedi,şaşkın adam..
Eğitim seviyesi düşmeye devam ettikçe ve sorgulama yapan insan sayısı azaldıkca yada insanların çoğunluğu akıllanmadıkca mevcut sistem devam eder. Önce toplumda cahil insan sayısının azalması lazım. Mevcut yapı öğrenen sorgulayan insan istemiyor gibi..
İnsanlar en çok bayrak inmez ezan susmaz din elden gidiyor, bunlar din kardeşimiz vs. ile kandırılıyor.
Vasıfsız bir adam günlerce iş arayıp istediği gibi bir işi kolayca bulamıyor neden? Çünkü patron yabancı ülkeden gelen elemanı sigortasız üstelikte asgari ücretin altına bile çalıştırma olanağı varsa seni neden işe alsın? biri bedavadan biraz pahalı diğeri ise çok masraflı ne yaparsın?
Türkiyedeki yabancı çalışan sayısının çok artması Türk işçilerin maaşlarının alım gücünün erozyona uğramasının önemli sebeplerinden biridir.
Çelişkiler ülkesi olduğumuza bundan daha iyi bir tespit olamqz
Yada şükürcüler ülkesi olduğumuza
https://i.hizliresim.com/9h55is3.jpg
Carefour et fiyatları 27 Mayıs 2023:
Kuzu kol: 115 TL
Keçi kol: 115 TL
Dana kaburga: 86 TL
Dana kıyma : 86 TL
Dana biftek kemiksiz: 99 TL
Dana %5-%10 kemikli: 86 TL
Dana normal kemikli: 57 TL
Deve: 93 TL
Hadi bilin bakalım bu fiyatlar hangi ülkeden
İlk bilene itibar puanı
Yapay Zeka ...(sahte gerçeklik)
--İki ay önce bir Reddit üyesi, SAMSUNG un yeni nesil akıllı telefonlarının dolunay fotoğrafını nasıl bu kadar kusursuz çekebildiğine kafayı takar. Araştırmasının sonucu dehşet verici bir gerçeği ortaya çıkarır:
Cihazın yapay zeka algoritması, dolunayın çekilmek istendiğini algıladığı anda kareye çaktırmadan arşivindeki (teleskopla çekilmiş) yüksek çözünürlüklü ay fotoğrafını yerleştirmektedir!
--Bu hafta saygın medya kuruluşu Bloomberg, Twitter hesabından ABD Savunma Bakanlığı Pentagon a yapılan bombalı saldırının fotoğraflarını paylaştı. Yatırım fonlarının sosyal medya gündemini takip eden yapay zeka botları durumdan vazife çıkararak binlerce alım-satım emri girmeye başladı. Gerçek kısa süre içinde anlaşıldı.
Fotoğraflar yapay zeka ile üretilmişti.
Dahası, paylaşan hesap, Bloomberg markasını kullanan sahte bir kaynaktı.
Ancak parasını verip onaylı hesap rozetini kapmış ve birkaç saatliğine de olsa ortalığı karıştırmayı başarmıştı..
Hakikati aşındırmanın bir bedeli var. Hepimiz payımıza düşeni iflas edene dek ödeyeceğiz.
https://gazeteoksijen.com/yazarlar/m...r-miyiz-179505
Avustralya-Yeni Zellanda
Patagonya...
Tanzanya...
Kıskananlar çatlasın kesin Almanya dir. Deve yoktur ama olsaydı kesin
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Afganistan
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şükür bugün de zengin azınlığın mutluluğu için çalıştık...
Devranları daim olsun..
Beş yıl sonra beni bulursunuz aynı adreste aynı yemeği yedirirsiniz..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malezya...
https://i.hizliresim.com/584kgkz.jpg
Bizim memlekette böyle cezalandırmalara müsade edilmeli.
Deve olması MENA bölgesi ülkelere yöneltti.
Büyük başda çeşidin bol (daha ayrıntılı fiyat listesi),küçükbaşda nispeten az olmasının sebebi aklımı karıştırdı.
Keçi ve koyunun ilk yazılmış olması da aklımı karıştırdı.(Aslında hangi dilde koyun keçi danadan önce geliyor bakardım ama Ayhan başkanın tercihi de olabilir diye üşendim)
Muhtemelen sulu yemek değilde bizim gibi kebap diyarı bir yer olabilir diye düşünmüştüm.
Aslında Ayhan başkan bu fiyatlara ulaştıysa bizde ulaşabilriiz diye düşündüm ama bu yarışmanın doğasına aykırı.Kopyacılık yok bizde .:)
Hisse alırken bile bu kadar araştırmıyorum artık.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Carrefour
Benim tahminim yok.Tahminci arkadaşlara bol şans.
Mısır ! :whistling:
Ayhanın partisi kazanırsa et Fiyatları öyle olacak demiştir
söylemiş işte sandıktan sonra açıklayacak .. :) ))
Gelen sonuçlar supriz olmadığını göstriyor......
İlginç olan güneydoğuda katılım az ......Bu da kimin aleyhine belli ....
Bu hafta borsada müthiş kayıplar olası.....yükselişler sizi aldatmasın.....