Her gün bir sonraki günden daha yüksek, en büyük tesellimiz.🙏🙃🥺
Printable View
Her gün bir sonraki günden daha yüksek, en büyük tesellimiz.🙏🙃🥺
yatırımcı ilişkilerini arayan okdu mu? bu acaba viop ile mi ilgili...ayın son günü..iyice saçmaladı..5 usd den 3.5 usd ye düştü
2 haneleri de gosterecekler ama kademeli alim işlem guzeldir..
Sabirli olacaz..
2024 bizim yılımız olacak inşallah
100 altına getirecekler bu gidişte 130 lara gidince dedik aha gidiyor kaçırdık hisse 102 oldu golü attı bize .
90, 130 dan daha yakın artı
o topraklarının olduğu yere gidecek. ama 6500 metrekare kirazlık ile ağa olunuyorsa elini sallasan ağaya çarpar.. dikkat ederseniz şimdi konum olarak arafta yazıyor...son yıl içinde evin kalan borcu, tadilat, boya badana taşınma derken kıpırdayacak hali yok. onun için alamadığına üzülüyor ya... ha bu arada yılbaşı itibariyle bazı değişikliklerden dolayı ister istemez hem de bir emekli olarak yatırım yapmak zorunda kalacağı için yılbaşı demişti...
bu arada bir müddet internette de arafta kalacak gibi... her şey kısmet ve olacağa varıyor. kağıdınızdan emin iseniz ve trade gibi bir benim açımdan gaflete düşüp paralarınızı çar çur etmeyecekseniz önce araştırın bir kağıda güvenin ve biriktirin. başka türlü bu piyasa çok zor...
Demekki problem Alarko değilmiş
Sat - al yapa yapa bugüne kadar geldim. Bugün tekrar alım için düşündüm. Ama 3 ayda %35'lik düşüş hiç normal değil. Bundan dolayı öncesinde yatırım ilişkilerini aradım. Telefona cevap vermiyorlar. Telefon ile ulaşmak yasakmış. Mail atın dediler. Mail attık. Sorduk sorularımızı.Bakalım ne diyecekler.
Sanırım patronların Yahudi olmasından dolayı ekstra satış yiyor.
Devre de kestik 1.30 eksi endekse. Yazıklar olsun. Uzun vadeci olduk 3 haftada ne güzel. Bu hisse nasıl bu fiyatlara gelir aklım almıyor. Çok yazık.
Patrondan kaynaklı fazla satış yemesi belki olabilir lakin öyle olsa Ccola da satış yerdi o sapasağlam duruyor,bence bu işte başka bir şey var .
NeT Kar marjı en yüksek olmasının önemi var mı ?
https://i.hizliresim.com/dph26mh.jpeg
Bir senede 90'dan 100'e.
Alarkonun yatırımcı nezdinde hiçbir değeri kalmamıştır.Her platformda bol bol sinkaflı sözlere maruz kalmakta.
Çok değil bir sene civarı yatırımcısı olan herkes patronlar tarafından bütün art niyetin türlü türlü oyunun farkındadır.
Tabi çok şanslı olanlar güzel sat-al imkanları yakaladı ama bu iyi yatırımcı olmakla alakalı değil şansla alakalı bir durum.Tek memnun olan onlardır heralde.
Söylenildiği gibi sahiplerinin yahudi olmasıyla alakası yok bence paranın dini imanı olmaz.Tabgıda burgerking israile yardım ediyor diye katılım olmaz dendi tarihi katılım rekoru kırdı.
Sayın cash_is_king dediği çok doğru ama yanlış anlayanlar olmuş patron bu durumu kullanarak dahada basıyor yaptığı onca oyun yetmiyor gibi.
Belli bir seviyeye gelmiş her yatırımcının bu durumlardan memnun olmayıp bolca sorgulaması gerekiyor.Eregli hissesi değilki ucuzken temettü için toplayıp çelik döngüsünün dönmesini bekleyesin.
Alarko tarihinin en iyi çeyrekleri geliyor belkide tarım işi istedikleri gibi kar getirmeyecek o zaman hangi piyasa değerine düşer kim bilir.
Sınırları zorluyor, şirket sessiz, 117'den satılanlar geri dahi alinmiyor. Her gün düşüyor, endeks kadar düştüğü güne sevinecek hale geldik. Çok garip bir hal aldı hisse. Kimse yüzüne bakmıyor. Koskoca holdingin geldiği fiyatlar gerçekten komik.
Bist 30 dan çıkarız insallah..
Girdigimiz de 90 lardaydik..gram faydasi olmadi..
50 ye donelim en kisa zamanda..
Vadeli islemlerimizde olmaz en azindan..
9 Aralık 2022 tarihli Özel Durum
Açıklamamız ile Bağlı Ortaklığımız Alen Alarko Enerji Ticaret A.Ş.’nin mevcut
Tedarik Lisansı kapsamında toplam 1000 MWh elektrik depolama kapasitesine sahip
olacak şekilde dört ayrı lokasyonda Müstakil Elektrik Depolama Tesisi kurulumu
için lisans tadil başvurusunda bulunduğu kamuoyu ile paylaşılmıştı.
Söz konusu başvurular Enerji
Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından uygun görülmüş ve Tedarik Lisansına derç
edilmiştir.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup,
açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama
esas kabul edilecektir.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
Hayırlı olsun..
Ekim ayi rezilliginden sonra Kasim ayina 1000 megavat izin ile basladik..
Uzun zaman sonra yesil kapadik,endekse gore pozitif olduk..
Büyü bozuldu insallah
https://i.hizliresim.com/ve4rg1x.jpg
En yüklü başvurumuz buydu ve tamamina onay geldi..
sorarlarsa sahipleri yahudi dersiniz..
Iktidarlar ile sıfır sorun bir sirkettir Alarko,her zaman da öyle olacaktir..
İsrail sebebi ile satan ilerizekalilar olursa bilgileri olsun..
Müthiş alim fırsatı verdi,kim ne derse desin..
Daha da duser mi düşebilir ama aşağısı sınırlı, yukarısı sonsuz
Gerçi bir iç düzenleme gibi düşünülebilir fakat işlerin gelişmesini göstermesi bakımından bir güzel haber daha...
Alıntı:
Bağlı Ortaklığımız Alarko Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("Alarko Tarım") Yönetim Kurulu tarafından ;
Hisselerinin tamamına sahip olduğu Alsera Jeotermal Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 17.425.000,00 TL olan esas sermayesinin; 278.000.000,00 TL'lik kısmının Alarko Tarım'ın Alsera Jeotermal Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den olan nakit alacağından, 193.100.000,00 TL'lik kısmının Alsera Jeotermal Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye tahsis ettiği nakdi sermaye avansından ve 111.475.000,00 TL'lik kısmının nakden karşılanmak üzere, toplamda 582.575.000,00 TL artırılarak, 600.000.000,00 TL'ye tezyidi nedeniyle, nakden arttırılan kısma 111.475.000,00 TL ile iştirak etmeye,
karar verilmiştir.
Kamuoyuna duyurulur.
100 den maliyetlendim, çok doğru yerde olduğumu düşünüyorum.. Rabbim utandırmasın
Evladım, burası bir hisse senedi forum sitesi. "Rabbim utandırmasın" sözünü çok sık, çok gereksiz, çok saçma yerlerde kullanıyorsun. Galiba birileri sana "bu devirde para kazanmak istiyorsan dini motifler kullan" gibi saçma sapan bir akıl vermiş. Bunu yazmadan duramadım, çünkü benzer şeyleri bir sürü hisse sayfasında yazdığını görüyorum.
Çok saçma bulduğum halde bu kağıttaki baskının savaşın bir tarafında yahudilerin olması sebebiyle yapılan boykot ile zarar göreceğini düşünen kişilerse eğer umarım tası tarrağı alıp defolmuşlardır artık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kadar kap geliyor sanki hiçbir şey olmamış gibi saçma sapan bir şekilde tepki bile veremiyor.
bu kadar sektör sektör hikaya başka hangi şirkette var GES ciler dışında ?
Fiyatlama açısından berbat bir hisse oldu gerçekten. Hiçbir habere tepki vermiyor, sürekli satış yiyor kağıt. Bu fiyatlardan geri alım yok. Sürekli yeni yatırım haberleri geliyor, ama bu beklenti hiç satın alınmıyor. Garip bir hal aldı.
Borsanın 030 düştüğü bir günde nasıl olur da yüzde 2 düşer. Gerçekten zorluyorlar. Kötü şeyler söyleyecem de, ne yeri ne zamanı.
Yatırımları yapan Alarko ile borsada hisseleri işlem gören Alarko aynı firma değil herhalde. Düşmesini geçtim zaten aylarca yatırımcıya bir şey kazandırmadan 120 TL'de kaldı. Tam 3 ay 1 kuruş kazanamadık ve hala fiyat düşüyor. Başka firma tarım işine giriyorum dese arka arkaya tavan çekmişti bu ise habire düşüyor. Daha bu işin bilanço ayağı var. O da kötü gelirse nereye düşer kim bilir.
Muhtemelen bilmediğimiz bir şey var ya da iyi niyetle düşünüyorum birileri daha çok toplamak için baskılıyor. İlk defa bu kadar yatırım açıklayıp da baş aşağı giden hisse görüyorum.
Bu şirket öncedende böyleymiş.Geçen sene kömür hedgesinden sonra mecbur fiyatlamak zorunda kaldılar.
Yoksa geçmiş yorumlara gidin 3 tl ikende herkes iştiraklerini hesaplıyormuş onlar kadar piyasa değeri yok diye.
Yani patronlar en ufak koz geçtimi ellerine baskı kuruyolar.
Kapların gelme tarihlerine dikkat edin patronlar satış yapacağı sıra kap a boğdular fiyat düşmeden satmak için.
Geçen gün 100 ün altına inince tekrar kaplar başladı.
Ama bu iki tarih arasında kap yok neden acaba ?
Sizce bizim borsada atılan kapların getirisi yüksek olacak diye mi tavan çekiyor hisseler ? Haberi kullanıp tavan çektiriyorlar. Hektaş kendi halinde bir temettü şirketiyken nasıl bu hale geldi? Doğru düzgün kar bile edemiyor borç ödemekten. O kadar düşmesine rağmen hala piyasa değeri Alarko'dan yüksek. Tarım işine hiç girmese , hiç kar etmese bile şu an piyasa değerinin daha yüksek olması lazımdı.
Aslında şirketin faaliyetlerinden, yatırım yaptıkları alanlardan memnunum yanlış anlaşılma olmasın. Ama dediğiniz gibi hisse fiyatına etki ediyorlar gibi izlenim uyandırıyor. Ayrıca evet sadece son 2-3 yıldır düzgün bir yükselen trendi var hissenin. Öncesi çok iç açıcı değil. Bundan sonra yükselen trendi devam eder diye umuyorum bakalım.
''Galiba birileri sana "bu devirde para kazanmak istiyorsan dini motifler kullan" gibi saçma sapan bir akıl vermiş'' demişsiniz, siz beni dilenciyle karıştırdınız sanırım, bu sözlerinizi dini motiflerle dilenenlere anlatın isterseniz, benim ne dilendiğim ne de birinden bir şey beklediğim var ? Ayrıca Rabbim utandırmasın, cümlesinin sizi neden bu kadar rahatsız ettiğini anlamış değilim, bir işe bir ortaklığa girmeden önce sırtımı Rabbime yaslamam mı yoksa sizin direk inançlı insanlarla mı probleminiz var ?
Benzer cümleleri her hisse senedinin sayfasında göremezsiniz, sadece yatırım yaptıklarımda görebilirsiniz...
biraz daha yapıcı ve insanların görüşlerine saygılı olmanızı dilerim, iyi akşamlar.