Küçük yatırımcı satmasa merak etmeyin bir yere çıkmaz...Adamlar bağlamışlar makinelere söğüşlüyorlar milleti...
Printable View
Daha çok dolaplar döner bu hissede...
Aklı olan kaptırmaz boş beleş fiyatlara ...Min 11,50 Tl var ama benim öngörüm kur müsait olursa 13 ü bile geçebilir YTD
çağrı olursa hisseler kaçtan çağrılacak bu bellimi
yanlış anlamayın yeniyimde oran hakikaten iyi ana kafasında soru işareti olan varmı neden bu kadar ızadığına ilişkin
benim nacizane görüşüm banka uzun vadede verdiği krediden iyi paralar kazanacaktı.Erken kapatma söz konusu olunca karı azalacak diye mızmızlanıyordur.Komisyon şu bu çıkarıyordur.kredi çeken herkesin bildiği durumlar.Burada rakam büyük neticede uzun lafın kısası uzamanın nedeni bu bence yoksa problem olduğunu düşünmüyorum. YTD.
500 milyon liralık kredi arkadaşlar şirketin satış fiyatının yarısı.
~~~Burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. YTD ~~~
Amma press yaptılar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni vatandaşları aldılar içeri galiba...
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap ta haber yayınlanmasa kim bilir ne diycektik...YTD
İyi salmış dün satıp bugün toplasaymışız keşke.
Nerden bileceksin ki ama kenarda parası olan ortalamayı düşürmüştür
Esasen dün düşmesi gerekiyordu ve bugün toplaması. Hareketleri yer değiştirerek topladılar.
Banvitin eski ve yeni hissedarları son hisseye kadar alıp yeniden satıp ve bu döngüyü sürdürüp vurguna devam edecekler muhtemelen...ytd
Yazılarının yanıltıcı olduğuna katılmıyorum. Hisse 9.45 ken ve daha da düşeceği beklentisi hakimken artacak demişti. Nitekim öyle oldu.
Bu arada dün satım için iyi fırsat oldu. Ben elimdekilerin yarısını yukardan sattım. Ama şu an alttan geri koymak için doğru zaman mı bilmiyorum. 40 gün uzun süre o zamana kadar hisseyi ne boyutta düşürürler / çıkartırlar kestirebilmek zor.
Ben yukarı çıkacak dediğimde hisse 9,46 daydı hisse ertesi gün 10,70 e kadar çıktı.Kimi nasıl yanıltmışım.Kardayken satmadıysanız bu sizin bileceğiniz iş.Ayrıca fikrim kendimi bağlar diye belirttim.
borsagundemde güzel bir yorum gelmiş,
habere binayen
bu et skandalından dolayı brf nın yapısı malum degisti ve şirketin son çeyrek verileride berbat çıkınca ceo zora girdi...
birde buda yetmez gibi brf catısı altında banvıtı satın alacak olan one foods gıdanın (yanı tbq sözleşmede yazan) halka arzı vardı..ve 1.5 milyar dolarlıkrtı bu arz.buda 19 nisandaydı ve iptal edildi.
burda banviti 9.5 çarpanla arzın içine sokucaktı..oda yalan oldu..
simdi 470 milyon dolar vermek yerine 10-20 milyon dolar arası bir tazminatlaki oda maumma vazgeçerse sasırmamak lazım.
Banvit hiçte acık oynamıyor..madem cok bilgi veriyor diyen arkadaşlar sozlesme detaylarını acıklayabılırmı?
almaşsa ne olucak??kaparo alınmadı hisse devri yapimadı..
bahanede hazır Türkiye bankaları refinansmana yanaşmadı , bizde vazgeçtik...
banvitin patronu acaba neden üstlenmiyor bu refinansmanı??
genel kuruldan sonra tarih acıklıcaz dediler..açıklama tam komedi..valla bilemiyoruz brf nin keyfi olursa acıklıcaz diyor resmen..
bu sözleşmenin son dead line yanı bitiş tarihi ne?
ya mayıstan sonra sozlesme sona eriyorsa?
yandı gulum keten helva..
helvayı mıllet yicek bizde aglıcaz ..
arkadaşlar cok dikkatli olun burası ağlama duvarına dönmesin sonra.
kalın sağlıcakla
yatırım tavsiyesi değildir ..yorumda yoktur..
bir dost
İptal edilme düşüncesi olsa daha farklı gelişirdi bence süreç. BRF zaten prestij kaybetti üstüne daha da prestij kaybetmek istemez.
470 milyon dolar yanlış rakam umarım kasten yazmamışsınızdır...
450 iyi para 1,8 milyar yapar [emoji1]
BRF resmi sitesinde yazan rakam bu. Sözleşme sürecinde yaptıkları basın açıklamasında var ama sanırım 450 milyon dolar olacaktı. Tabi bu rakam borçları dahil rakam bence.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
950 milyon tl civarında olacak satış rakamı. Düşük olmasının sebebi banka borçlarıydı zaten. Yalnız 500 milyon borcu saysak bile o kadar etmiyor.
Kardesim 950 patron alicak yuzde 80i,
Kucuk yatirimci almicakmi? 0nada vericek yuzde 21 halka acik?!
Ustune borclari vrar...
Ayrica brf nin sunumundada var,,
Yahu nasi yatirim yapiyorsunuz ben anlamiyorum valahi.
Ben sadece olani yaziorum zaten...
Iptal olursa be prestij kaybedicek ki zaten bozuk etten dolayi oldu olan....
Kurul tarihi neden muamma???
Bunu sormak lazim!
Hissen varsa sat zehirleme bizi [emoji23]
O kısmı da düşündüm zaten hesabı yaparken yine yapmıyor. Baz alınan dolar kuru daha yüksek diye hatırlıyorum bir de o dönemde. 500 milyon dışında da banka borçları varsa bilemem.
Kimseyi yalancı çıkarma amacı yok ortada ancak bir sav atılırken desteklemek de gerekiyor. Heleki sen birinden alıntı yapmışsın ve seni başkası suçlamış gelip de bana bu üslupla cevap verme hakkını kendinde nasıl buluyorsun?
Foruma yazdığın ilk mesaj o mesaj bir de.
Ben sadece olanlari yazdim..
Kur 3'4 ten alinmis.yine diyorum brf nin sunumunda ve tum yabanci haberlerde 470 milyon dolar yaziyor .
Soyle 950 ptron 250 kucuk yatirimci 450 borc
Topla bol 3'4 e yapiyor 470 mikyon dolar.
Takildiginiz. Noktaya bakin ya be farkeder 500 yada 450
Onemli olan niyet ..
Alici da bitiyor is baksanaa kurula gelmediker..mevcut tarihi vermiyorlar..
Ben daha cok magdur olmayalim diye burda paylasiyorum,..
Zaten 3 ten alan 10 larda cikti biz milletn primli malini aldk .bizde ptlamasin diye.
Brexikyada tanidigi olan onu zorlasin.banvit tarafi vermeye razi alici basladi nazlanmaya..
...................
.................
Ya sizin derdiniz hisseye olan güveni düşürmeye mi çalışmak ben tam anlamadım? Yok o yok bu şöyle kötü böyle kötü .Ben bu işe billerek girdim.Amacım trade değil son hedefe ulaşmak.Ne yazarsanız yazın umrumda değiş açıkçası.Madem kötü burda ne işini var gidin aselsan alın garanti o... [emoji23][emoji23][emoji23]
...............
sn goldmen, bu bilgileri google yazinca veriyor da haber tarihini de yazmalisin sanirim onu da veriyordur. Cunku hisse icin, o dususten sonra nerdeyse 1 ay gecmis ve fiati ne olmus diye de sormak gerekir. ben hemen cevaplayayim. hisse kayiplarini telafi etti. Acaba neden ? .... ama bu demek degil ki her sey toz pembe.
YTD
Tamamda amaç ne zaten bilinen haberler bunlar taze bir şey sunmadınız ki. 40 yıllık geçmişi olan Banvit niye satılıyor tabi ki borçları nedeniyle.Takıldığımız yer neden şimdi olumsuzluk pompalıyorsunuz .pazayrsi operasyonunuz mu var nedir?
...........
sn goldmen sizi kirmak da istemiyorum ama bir sorum daha olacak. brf nin piyasa degerini biliyormusunuz ?
YTD
sizlerinde bildiği bilgiler varsa paylaşın..burası bilgilerin paylaşıldığı platform..bilginin kimseye zararı olmaz....
................
.kimsenin kalbini kırmak istemem ..umarım hedeflediğiniz gibi para kazanırsınız..
Bol kazançlar
yaklasik 10 milyar dolar