Konya'nın yerli sebzesi çıktı bir hafta onbeş güne o kadar güzel taze yerli sebzeyi bedavaya gibi alıyoruz. Konyalı çifti emeğinin karşılığını almasını bilmiyor
Printable View
Muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Bakan Yerlikaya, sarsıntıya ilişkin, "olumsuz bir durum yoktur, gelişmeleri takip ediyoruz" ifadesini kullandı.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...82#post6844382
kerevize bakarak olalım demiştim.
2030 da 50 milyon robot olacakmış 2040 da 500 milyon bu hedefler gerçekleşirse mavi yakalı ve 8 saat çalışan işçiye gerek yok 24 saat çalışan robot olacak deniliyor:)
Badem spor bugun yarın önce 10800- sonra 10730-10750 yapıp perşembe günü ile yukarı moodys se bağlansak :drunk:
ha bu seneryo benim formasyonların oluşması için kendi hikayem.:)
zamanında 10 x hisse sorulmstu sanırım bozkurt srmustu vking demistim 30 lar daydı n gitmis be ama sattık :))
Totoş bugun etliye sütlüye dokunmuyor aracı kurumlarda trade için günlükçülerle mücadele ediyor belli tahtalarda ,
son kararı 16.00 totoş vermeye başlar piyasada.
380 bin lot vardı bende sene 08 Ocak 2018 .......1.16 TL sattım ...... kaç defa bölündüğünü hesaplamıyorum bile.....Yaşar grubu uzun süre 1 TL nin altında tuttu....malesef patron ne derse o oluyor.....yıllarca süründü....bıraksam hisseyi....50 daire alırdım....vay be....şuan aynı buna benzer hisse daha var....sürünüyor.....izlemedeyim....ama sahibi çok tehlikeli.....
Borsa çok dar alanda hareket ediyor.
Saat 17 de Powell a göre hereketlilk olacaktır.
Cemal Enginyurt
@cenginyurt52
·
3s
Kendine Hoca diyen müptezel" Yoksulluğun sebebi günahlarımızdır"demiş.
Hadsiz soytarı!
Fakirin işleyeceği ne günah var?
Hırsızlık,arsızlık,rüşvet,Devleti soyma,çocuklara tecavüz, kul hakkı yeme, her türlü pislik sizde.
Günahkar fakir öyle mi?
Allah belanızı versin inşallah.
:)Cemal bey hiç acımıyor
Cemal bey teflon tanımı yapmış[emoji16][emoji16] hiçbir şey bunlara yapismiyor hep Miki yaptı.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kritik yerdeyiz. Dönerse 100-150 puan yukarı alabilir. Aşağıda 12.350 civarı hedefim var, dönmez bu şekilde inerse.
19 nisanda tesla alıcağımıza hissesini alsaymışız...
140 dolarmış şimdi 250 dolar...
hemde dolar bazında böyle kazanc...
burda kumda eşinip duralım... :)
Eşşek 1doları zorluyor, kırarsa ğider
10.800 kallavi destek...
ORAYA TÜM BOĞALARI YIĞALIM.
ykbnk da yine yabancı satışı hızlandı
gel formasyon avcısı babana gel :)
söve söve... AKBANK'ı batudum ya la :kahkah:
GEDİK YATIRIM'ın thy ile zoru ne ki bugün ?
328 maliyetli 3800 de longu var...
karmı yazacak o tahtadan ? :kahkah: :drunk:
zaten yazana dek 1247900 e gelmişiyiz
kısa pozisyonlarda kar alım işlemi yapıldı. Yukarı sekerse 600 üstünden yeniden açarım. Başarılar tüm arkadaşlara.
Yapı kredi devre kesti.
%5 görmeden zinhar kapanmaz o shortlar...
09.07.2024 16:57:09
Kaynak: DIGER, OTHERS
Morgan Stanley, Türkiye'nin beş yıllık risk priminde hedef seviyesini 217 olarak belirledi -bloomberght.com
Morgan Stanley Türkiye'nin beş yıllık risk priminde 262 giriş seviyesiyle sat tavsiyesi verirken, hedef seviyesini de 217 olarak belirledi. Morgan Stanley'in beklentisinin gerçekleşmesi durumunda 2018'den bu yana en düşük seviye kaydedilmiş olacak.
Türkiye yılın üçüncü yurt dışı borçlanmasına hazırlanırken, Morgan Stanley'in borçlanmayla ilgili hazırladığı notta Türkiye'nin risk primine yönelik hedefi dikkat çekti.
Morgan Stanley Stratejisti Neville Z. Mandiminka tarafından hazırlanan notta Türkiye'nin 8 yıl vadeli eurobond ihracında getiri beklentisi, teknik ve temel görünümün desteğini alan potansiyel güçlü talebin etkisiyle yüzde 7,23-7,30 bölgesinde tahmin edildi.
Notta, Haziran'da ücret artışlarının rafa kaldırılması, Haziran enflasyonunda beklentiyi aşan şekilde yıllık enflasyonda yaşanan düşüş, gri listeden çıkış ve Moody's'in olası not artışı temel görünümde öne çıkan unsurlar olarak sayıldı.
Notta, kurumun Türkiye'nin 5 yıllık risk priminde satış tavsiyesi verdiği görüldü. Buna göre kurum Türkiye risk priminde 262 giriş seviyesi ve 300 zarar kes tavsiyesi ile 217 hedefi verdi. Türkiye'nin CDS'i mevcutta 261 seviyesinde.
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/morgan-d...hedefi-2356144
Tekrar 12506.............tekrar Şortttttttttttttttt
Türkiye yılın üçüncü dolar borçlanmasına hazırlanıyor
Hazine ve Maliye Bakanlığı 2032 vadeli eurobond ihracı için BNP Paribas, Citi, JP Morgan ve Standard Chartered'a yetki verdi.
Hazine iki tahville 55,8 milyar TL borçlandı
Hazine ve Maliye Bakanlığı 4 yıl vadeli tahvil ve TLREF tahville ihale öncesi satışlarla birlikte 55,8 milyar TL'lik borçlanmaya imza attı.