Bi koyundan 2 post çıkaracaktım fazla salmadı namussuz ..sattığım rakamda takıldı kaldı
Tebrik ederim Bozkurt hem tepe hem kazanç için
sen bu işi biliyosun
Bi koyundan 2 post çıkaracaktım fazla salmadı namussuz ..sattığım rakamda takıldı kaldı
Tebrik ederim Bozkurt hem tepe hem kazanç için
sen bu işi biliyosun
Aman abi sakın, 1 kuzudan 2 post çıkmaz. hırs yaparsın postu deldirirsin
Usulet ve suhulet içinde yavaş yavaş
Boğa piyasası büüüyle
Daytradeciye zınnık koklatmazlar
Bu şeker den hu ylanmaya başladım, yarın akşam analarız,
Boşa kürek sallamış eşşekler, yarın ola hayrola
Yaptıgı iş beni ilğilendirmiyor, ikame ettiği yerdeki arsaları ile alakalıyım, altındanda beleş sıcak su geçiyor, yıllardır alır satarım, lakin kemik lot ikamedir sabit, mutlu aküyü kıö payı kaçırdım, kalmasa idi şimdi recore koltuğum vardı,
Badem leri seviyim:he:
Yıldıza bakıyorum, aval aval,yıldız olmasa izlemem, net
Günaydın esnaf,
Hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum.
Malümunuz üzre havalar soğudu, kar kış kıyamet başladı, özellikle geceleri çok soğuk, başıboş hayvanlar, kurtlar, kuşlar, börtü böcekler kış günlerinde yiyecek bulma sıkıntısı daha fazla olduğu için sizlerden ricam.
ekmek atıklarını, yemek atıklarını çöpe atmayın, sokakta uygun 1 yerde bir kabın içerisine bırakın.
Biraz meşekkatli iş gibi gelir ama istatistiki bilgilere göre en fazla ölümler kışın oluyormuş, sebebi ise açlık ve soğuktan
Tüketici kredilerinde büyüme hızı 16 ayın zirvesinde
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre, bankacılık sektörünün toplam kredi hacmi, 22 Kasım haftasında 70 milyar 790 milyon lira artarken tüketici kredi büyümesi 25 milyar 850 milyon lira artarak Temmuz 2023'ten beri en yüksek seviyesine çıktı.
Blomberg 28.11.2024
XBANK ın motivasyonu burda yatıyor olabilir
Türkiye 2.1 Büyümüş
Kulağa hoş geliyor da
hem büyüyüp hem enflasyonla mücadele nasıl olacak
Reisim hünkârım bugün de masraf çıktı çok şükür. Yalnız senin bu resim niye sürekli değişiyor. Bdk böyle yaparsan bahriyeli abi o kurda dansöz elbisesi giydirir kızma sonra
Bu şeker istetmesin düzeltme ğöndrsin akşama, var bişi
Cümleten hayırlı cumalar
Post yine bende kaldı, yabcak bişii yok
Boğa piyasası büüüyle
Durur durur ansızın fışkırttırır :he:
Tepeyi dibi biri işaretlese de kendimize klavuz yapsak
yoksa işimiz yaş :drunk:
Her gün kazanıyorsunuz diye artık günün dibini tepesini işaretlemiyorum bahriyeli abi endekis yükselmiyor ama maşallah senin hisse tavana gidiyo, hakeza Ayasofya abi zaten her gün emekli yevmiyesini çıkartıyo, (kendi beyanı)
Bende tıkırdıyorum işte kendimce :kahkah:
Fışkırt mertabimin palişkosu :yahoo:
Yavaş fışkırt ovlum şort Neyim olan vardır :he:
Yavaş ver ovlum lönk Neyim olan vardır :he:
Herif asansöre bağlayıp nötr kapatıyo, way hergele way :kahkah:
Herif ralli yapıcak emme sanırsam yanında kimseyi istemiyor :drunk:
https://www.youtube.com/shorts/BqeGT2cLGZ0
yeminle Dilbere taş çıkartı pala
bu ne la böyle ,,nasıl bi kıvırmaktır
bende poz yok tribünden ibretle izliyorum
vayy arkadaş :drunk:
Belli ki bu testere bikaç hafta sürecek, Bari şu avatardan kurtulsaydık emme yabcak bişii yok
Yeşil kapatıcak muhtemelen
ben sana uygun avatar ayarlayayım istersen ondan kurtulmak istiyosan Bozkurt :drunk:
ama kızmak yok :kahkah:
31 aralıktan sonra ben bırakıcam vob kumarını bahriyeli abi :)
Kimbilir kimlerin parasını hüplettim, bugün kü hasılat rekor kırdı :drunk:
şaka bir yana vob işi ,iş değil Bozkurt
hele günlük daha problem
isabet edersin ,doğru karar verirsin
sana samimi arkadaş tavsiyesi
Bu iş iş değil
1 ay kaldı.
Sonrasında vob a elveda diyeceğim.
Neyise
Kazananları tebrik eder kaybedenlere geçmiş olsun dilerim.
1 haftayı daha bitirdik, ömür bitiyor borsada fırsatlar hiç bitmiyor
millet sopayı özlemişti bayadır
Horoz kimindi yaw:he:
Elektürük alamıyom bu şekerden, neyse jeotermal dairede eletürüg veririm buna ben:)
Portföy çoğaldı arkadaşım benim için de al sat dedi. Oğlanın parayı çekince onunla devam edeceğiz benim komisyon onun komisyonun 1/4 u. Bugünlük 2 milyon hacim oldu kar da emekli yevmiyeyi adam başı. Az izleyeyim kokuya bakayım
Reisim hünkârım ile birlikte daimi bir iş bulduk. İkimiz afrigaya sekiz işçisi olarak gidiyoruz. Gara oğlanlar iyi para vererekmiş. Gara oğlanlar aralarında konuşurken duydum bunlar çok yaşamaz dediler. Gıda zehirlenmelerinden mi sivrisinek hummasından mi öleceğimizi düşündüler orayı çözemedim. Yoksa iş kazasından mi öleceğimizi düşündüler oraya akıl erdiremedim
Sabahtan beri para saymaktan barnağım yoruldu.
Banada bereketini gör diycen mi pisyedili abi :)
Her gün para dağıtılan 1 platformda, kazanamıyorum diyeni afrigaya gönderiyoruz :he: