en tepeden mi firesiz :) ?
Bravo Bozkurt reyiz balkanlar ortadoğu avrupa abd antartika ,g.amerika afrika vs. nin en büyük vobcusu takdir ve takdis edyorum seni
hani bırakmıştın
Printable View
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
başlık kilitlenmeden şu yazımı bi arşive alayım tenkrardan
90'lı yıllarda özel radyoların ardıa ardına açıldığı zamanlarda radyo şakaları vardı.
bir arkadaşım bir şakayı, internetten biryerden bilgisayarına indirmişti, dinlerdik
(ben bulamıyorum pc özürlü olduğum için, belki hala vardır internetin biryerinde, bulup indiren birisi olsa :yahoo: )
şimdi İzmir'de bizim bir yavri (bizim deyince mhp'li oluyoru :kahkah: ) işte ege'mi, 9 eylül'mü ne ise, ünversitede, yok ben ''mhp'de bilmem ne başkanıyım, yok ülkü ocakları bilmem neyiyim '' diye sıkarak üniversitede hegomonya kurma peşine girmiş.
(öyle olmadığı şakayı yapan radyodaki dj'yin sözlerine karşı takındığı tutumdan belli, o sözleri gerçek bir ülkü ocakları üyesine söyleyeceksin, giderler o radyonun bulunduğu binadan, radyoyu söker alırlar, bina 8 katlı, radyo 3'te ise... 3. katı alırlar, binayı 2 kat, üstünde boşluk, boşluğun üzerinde havada asılı duran 5 kat olarak görürsün :drunk: :kahkah: ayhan başkan iyi bilir meepe'lilerin ne manyak olduklarını )
diğerleride bunun kofik olduğunu anlayıp, buna şaka yapalım diyorlar... radyoyu arıyorlar... dj'ye ismini telefonunu veriyorlar
çocuğun ismi serkan turan bunu çok iyi hatırlıyorum
gerçek ocak başkanının ismini hatırlamıyorum, HAKAN olsun misal
dj... kendini hakan olarak tanıtıp, buna iyi bir gömecek... şakanın amacı bu
- bana bak çocuk, serkan turan'mısın sen ?
- evet
- lan sen, ''ben meepe'de başkanım, ülkü ocakları başkanıyım felan diyormuşsun
- yok abi öyle birşey
- :vk: sus lan, bana geldi... biliyorum, diyormuşsun işte
devamında 1-2 cümle daha geçiyor işte hatırlayamadığım... devamında şurasını çok net hatırlıyorum
- ulen, bu alemde, İzmir'in tek başkanı.. tek ocak başkanı vardır.. oda (kendi ismi ) HAKAN'dır diyeceğine...
- ulen, bu alemde, İzmir'in tek başkanı.. tek ocak başkanı vardır.. oda Serkandır, değil Hakan'dır diyor.
bunu neden anlattım, bu son cümledeki anektod bazen aklıma geliyor, tam ona uygun malzeme çıkıyor karşıma
o malzemeyi kullandığımda, evveliyatını bilin diye söyledim.
NOT : konuşmanın devamında dj'yin söylediklerine (+18 ) belki denk gelenimiz olmuştur :kahkah:
ama ben ...oda Serkandır, değil Hakan'dır.. burasını seviyorum
sabah sabah 10.000 puan verdik :vk:
pozda girmeyelim diye dün akşam lönkleri 1128400 vermiştim... 1139xxx
godumun palası ''dünkü spot satıcılarına, bugün % 1 artı olurmu yaaa''
hepsini geçtim AK YATIRIMDA 1,100... ÜNLÜ'de var 550 milyon
senin yaptığın robotun moturunun şaftına sokayım :drunk:
şu AKBANK'taki İT'i engelleyemez isek, şortçunun üstünden geçecek bu serefsizler
dur ben bi grafik basayım piyasayada, (sosyal medyadaa viral olur zaten ''çıtak akbankısa müdahale etti bu seferde '' diye )
BOFA'nın dümenini görüp, yığsınlar malı tepesine
yeşil üstünde tutarak (her gelişte oradan tahtayı kaldırmaya çalışarak )
TREND oluşturmaya çalışıyor
SARI BAR'ı yapmaya çabalıyor
https://i.hizliresim.com/s5ggd45.jpg
tam yazarken (iş yatırım bi 4 milyon lot daha yığmış ) :bravo:
BOFA... ''zorlama zikişten, sakat çocuk olur... YAPMA '' zorlama taktayı
64,30 dayız
hırsız çoban çaresiz..yine peşe takmaca oyunu yapıyor..faizin satın alındığı gibi düşmeyeceğini dağdaki eşşek bile biliyor..yapma numara..acilen 8600 leri kırman gerekiyor..zaman yok..bahçede zaman geçirek dedik hemen arkamıza geçtiniz..
faiz düştü diye borsa 15,000 e gitmeyecek miydi ?
yeni yılda işlemsiz devam...
Yangından mal kaçırıyor sanki pezemek.
Çocuk adama yine pamuğu tıkadı badem spor kesin kapatmıştır:kahkah:
bu hırsızların anlamadığı şey şu: GEÇEN 5 YILLIK YUKARI TREND VATANDAŞIN ZORUNLU SEFERBERLİĞİ İLE OLMUŞTU..bunun devamı için yine seferberlik gerek..
ama bu mümkün değil;
1. KKM de vatandaşın parası eridi ( hileli oyun)
2. dolar %50 potansiyelde tutuluyor ( potansiyel getiri cepte )
vatandaş halka arzlarla zarara uğradı..hala malda olup da çıkamayan var ..üstüne Suriyede abd ile sıcak temas olasılığı var..
sen bu şartlarda borsayı buralarda tutup alıcı bulamazsın..bunu kafana sok
Bugunun yemeği Trump vergileri kademeli yapacakmış ekibi o yönde çalışıyormuş muş , neymiş enflasyon zıplamasın diye :)bunu fiyatlıyorlarmış herkes pandemi gibi bam bam gidicek sanıyor borsalar 2 gün düşer 1 çıkar ınsıder Trump olumsuz 1 twete atar 3 gün düşer likilite olmayan yerde düşen zor kalkar pozisyona girmek ınsıder üzerinden olduğu için zorlaşır.Bu sene öyle bir sene doğru zamanlamayı yakalayamayan aynı yerde döner durur
yani bakın faiz düşüyor , hadi eski günlerdeki gibi borsaya gelin..dolar da baskı altında zati..
yahu bırakın hırsızlığı artık..şu millet ne çekti sizden
Ocakta 150 mi olsun 250 mi olsun tartışılıyor faiz indirimi , fed frene basması burada önümüzdeki faiz indirimi için soru işareti yarattı.Zaten son gelen aylık enflasyon nasıl geldi herkes görmüştür düzelen bir enflasyonla değil kalem oynama ve talimatla inen bir faiz indirimi.Merkez bu geçiş dönemini iyi yönetemezse nisana kadar cary trade tamam faiz indirimi ile para girişi en az sevieyelere düşer şubat toplantı yok , ocak indirirse mart pas geçer diyorlar peki 2-3 ay neyi fiyatlayacak borsa bence önemli olan bu.Faiz indirimi hikayesi bir yere kadar belirsizlik dünyada ve bizde devam edecek
daha dün faizin borsanın satın aldığı gibi düşmeyeceğini, yıl sonu hedeflerin tutmayacağını görmemek saflıktır diye itirafta bulunmya başladı analistler..niye..çünkü müşterisine anlatamaz itibarı poh olur..
sen de habire düşsün istiyorsun heç mi tepmesin, diyorsan..8600 üstünde 1 dakika bile durmaya hakkın yok ki diyorum..kaldıkı yeni trend umudu veriyorsunuz
hele buna bak... yapay zeka bile biliyor ne böyük teknikçi olduğumu :oleyo:
https://i.hizliresim.com/7j8z5h1.jpg
hemen mesajıma reklam alıyor...
peşinede alkış koymuş :yahoo: :kahkah:
tepeden yine shortlayacın.. :drunk:
bankalar 1.5-2 aya kadar %45 sabit faiz veriyor, %10 trink vergiye gidecek..sabit faizde vade artığı zaman mesela 3 ay %43 e düşüyor, yine %10 vergi..
hoşgeldin faizi %50 , ama oran değişken
Abdüllatif Şener'i oğlu Cumhurbaşkanına hakaret suçu ile tutuklanmış.
Çevirme sırasında 2 polis tutanak tutmuş. !!??
Adalet?
BORSA İÇİN YİNE SEFERBERLİK İSTİYORSAN %45 faiz oranındaki faizin vergisini %10 dan %20-30 ye çıkar mesela..olur mu olur..
borsadaki balonun şişmesi için herşey yapılmalı..% 10 necik yahu..
yaparlar vallahi yaparlar da dolar varya dolar bunların elini kolunu bağlıyor..
faizden 4 kuruş kazanıyorsan yarısı vergi olmalı..:)seferberlik büle olur..acımayacan..vatandaşta para çooh, vatandaş un çuvalı gibin furdukça tozar..
borsa herşeyimiz, bizim gülen yüzümüz, geleceğimiz ..tek dalımız..vergiler helal olsun..
anlamayan var daha değil mi..amaç vergi değil burda..gülen yüzümüz borsa amaç
Boş bakkalın tartacak birşeyi yok herhalde.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gümüş ons şort açtım 30,08.... bugün abd enflasyon verisi var bugün muhtemelen kaparım.......
https://m.youtube.com/watch?v=kEoimv...7Dp28gY2FjxLFr
aynen devam…:ok:
yarın halk ekmeğede %20-25 zam varmış .
emekliye zam %11-%15,7 vaybe kim kimi yakalarsa .
yine boykot edicek millet
İnsanoğlu ilk çağlarda eliyle avını tutarken bugün bazı avlar son teknoloji ve uzaklık olarak 2-3 bin metre den vurulabiliyor. Niye çünkü av kendini geliştirdiği. Borsa da gün den güne yıldan yıla kazanma şekli kaybı değişiyordu gittikçe zorlaşıyor. Bunun çıkış yolu iyi okuma strateji ve hızlı olmak.