burada da mı buldun beni :vk: git la... bırak peşimi :kahkah: nickimi denüştürecem senin yüzünden
Printable View
tam bele olur diyon yane... tamam annecim :kahkah:
https://www.facebook.com/reel/9214883318629884
eşşeeooğlusu.. benden iyi konuşuyor sıpa :drunk:
https://www.facebook.com/reel/9274316499256014
zaten kimse işlemde değil... 1-2 tane kaldı
BABO'nun üzerimizde bıraktığı etki
https://www.facebook.com/reel/2271088993272385
skender kimdir.... ersoy uluğbey'in üstüne tanımam
https://www.facebook.com/reel/517368900692596
yumuşak karnım olmasın diye... gözlerinin içine bakarak, kendi öz çocuğunu vurdu elleriyle...
gelsin uluğbey'le furuşsun da görelim :drunk:
hey gidi günler hey....
her şey....pulcuklarla başlamıştı....benim için....
Sn BABO'ya teşekkürü borç bilirim....(çok şey öğrendik... sayesinde)
https://www.tradingview.com/x/hhKjEwCD/
ilk defa okudum bu topiği açan arkadaşı...
Anladığım kadarıyla 2019 yılında, Türk Traktör 26TL USD/TL 6,2 TL civarıdayken kısaca tarihi diplerde borsaya girmiş ve geçen seneki tarihi zirveye kadar 5 yıl sımsıkı tutmayı başarmış pozisyonu. TTRAK için hesaplanırsa getirisi USD bazında %700'den fazla olmalı. 1 yıl önce, Ons 1900$ civarındayken açtığı altın pozisyonu 1 yılda USD bazında %50'den fazla getirmiş olmalı. Aynı dönemde en çok getiren pozisyon da mevduat faiziydi...
Ama asıl müthiş olan ise geçen hafta dipten hisse pozisyonu alabilmek ve birkaç günde zirveden satabilmek. Yukarıdaki hareket alım-satım zamanlaması bakımından oldukça geniş bir zamana yayılmış, belirgin bir trend diyebilirsiniz. 2018 Ağustosundan 2019 ortalarına kadar borsada dip çalışması olmuştu ama 5 yıl pozisyonu tutmak da Türkiye'de nadir rastlayabileceğimiz bir özellik. Fakat geçen haftaki hengamede böyle berrak olabilmek şapka çıkarılacak yetenek. Devaluasyon başlamış, sokak olayları ve karşı önlem olarak adeta sıkı yönetim koşulları devreye girmiş, şirketlere ve varlıklara el konuluyor, merkez bankası 10 milyarlar yakıyor ama siz soğuk kanlılıkla bu durumun kısa bir tepki hareketiyle terse döneceği noktayı yani ara dalgayı tam tutturuyorsunuz. Gerçekten büyük yetenek. Bu tip koşullarda elbette piyasa ölecek demiyorum ama düşüş 2 gün daha sürebilirdi veya tepki hareketi olmayabilirdi hatta piyaaslar tatil bile edilebilirdi. Tekniği sağlam kişiler bile 1-2 gün erken pozisyon açtı ki bunu pozisyonu açtığında bilmiyorlardı, tıpkı tam gününde açanlar gibi.
Kuzu diyorsunki teknikçiler benden ne istiyor olmamış şeyleri yazarsan bizde uyarıyoruz gelir gelmez.
pıst 100 %11 yukarı tepki yaptı.
banka holdingde %13-14 yazdıklarınla çelişiyorsun sonra daha bir sürü :)
burdakiler açsın graflarına baksın senin anlattığın gibi bir hikaye olmadı saydığın pozisyonda.
bizde bunun düzeltmesini yaptık olay bu
lem ben seni seviyorum....sana bulasmam....
yazilarimin hedefinde BABO var....bi pohhh bilmiyor....ha ha ha....
korkudan cugap bile yazamiyor....
simdi agzim var dilim yok benim....
DURDUK OTURDUK YERDE....BU KAYISI BEYINLI BANA SALDIRIRSA.....ben yoksam....
sen beni koru diye....citak la beraber beni koruyun diye....SIZE YAG CEKIREM....
AYNEN BU YAZDIGIN GIBI OLDU....topiklerim keyborsa.com forumunda....sabit topikler....git oku onlari....hala orada yaziyorum...babo ve guneysu da gelirler sohbet ederiz orada....yillardir...
2019 da actim....MALA BINIP BES YIL YATACAGIZ...dedim....yattik...kaartlarimiz 100 kat cikti....SATTIK....5 YIL DOLUNCA....
yeni topik actim.....VE DEDIM KI....2 VEYA 3 YIL....YATAY TRENDE KALIP....MALI DAGITACAKLAR....suanda hala o topikte yaziyorum....
bu alemde....RACONU HEP BEN KESERIM....cunkiii....ben kuzuyum....
gidip hepsini okuyun....BILGI DOLULAR....KUZU UNIVERSITESI ORASI....
GELMEDI GAVAT.....yolda demek....yarinda ben yoldayim.....
BU GEYIK YATTI.....usaglar.....kismet degilmis.
Degerli okuyucularim.....
bende yarin sabah yola cikiyorum.....5 gun yokum....BAYRAM....once insanin kendisi ile hesaplasip....kendisi ile baristigi....sonra...cevresinde herhangibirsebeble kirdigi.....insanlarin gonlunu alip....onlarla baristigi....hep birlikte...SEVGIYE SIGINDIKLARI GUNDUR.....
bende....gonlunu kirdigim birinin GONLUNU geri almak ucun....6 saatlik bi ucusla....ona ulasacagim...kendisi ermeni kokenli cok sevdigim bir agabeyim....bayram zabahin korunde zilini calarsam....beni iceri alir umuyorum....
BAYRAMINIZI KUTLAR....GONULLERINIZIN SEVGI ILE DOLMASINI dilerim.
gariii...babo yu siz yatistirin....ha ha ha
kolay olmaz....bu garanti....EMME...dunyanin en tatli adamidir....kuzu senden it gibi korkuyor deyin...YATISIR.
emmi eskiden sen bu konularda da aydınlatırdın bizi
Türk; Yavuz Sultan Selim'e göre eşek idi…
Türk; Koçi Beye göre mezhepsiz ecnebiydi…
Türk; Hoca Saadettin Efendi'ye göre leşti hilebazdı aşağılıktı…
Türk; Naima'ya göre azgındı çirkindi kabaydı cahildi…
Türk; Nef-i'ye göre Allah'ın irfan pınarını yasakladığıydı…
Türk; Baki'ye göre kabaydı…
Türk; Hafız Çelebi'ye göre baban bile olsa öldürülmesi gerekendi…
Türk; Sadrazam Kuyucu Murat'a göre başı vurulması gerekendi…
Türk; Aksaraylı Kerimettin Mahmut'a göre hunhar köpekti. Me'lundu…
Türk; Merzifonlu Seyyit Abdurrahman Eşref'e göre eşsiz bir gaddardı…
Türk; Gelibolulu Mustafa Ali'ye göre pasaklıydı çirkindi…
Türk; Taşlıcalı Yahya'ya göre soyu kuruyasıca idi…
Türk; Büyükelçi Moralı Çuhadır Ahmet'e göre hayvandan farkı olmayandı…
Türk; Tokatlı Nuri'ye göre şehir dili bilmez hayvandı…
Türk; Şeyhülislam Mustafa Sabri'ye göre tiksinti duyulandı…
Türk; Vahdettin'e göre dini soyu sopu yurdu belirsiz cahiller sürüsüydü…
Osmanlı…
– Ermenilere "Millet-i Sadıka"…
– Araplara "Kavm-i Necip". .
– Rumlara "Romalı" anlamına gelen "Romeos" derken Türkler'i böyle aşağıladı..
Gazi Mustafa Kemal de Osmanlı'nın son kuşağındandı...
Türk'ün Osmanlı iktidarı tarafından nasıl aşağılandığını yaşadı. Osmanlı münevverlerinin Babıali'de "Türk" sözünü Arap aksanıyla ifade ederek "Terk" diye yazdıklarını unutmadı. ("Terk" sözcüğünün çoğulu Arapçada "Etrâk" demekti; ve Türklere "İdrâki biidrak" -anlayışsız Türkler- diyorlardı!)
Oysa…
Türk; Atatürk'e göre yıldırımdı kasırgaydı dünyayı aydınlatan güneşti...
Bu sebeple…
92 yıl önce…
Tarih: 23 Mayıs 1928.
TBMM 1312 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanunu'nu kabul etti.
Böylece…
Asırlardır hor görülen Türk yurttaşlık payesiyle onurlandırıldı..
Osmanlı ile Cumhuriyet farkı buydu…
ben hala mısır seferine giderken 500.000 Türkmen'i öldüren... bu yavuz sultan selim dediklerindeyim... Türkmenler buna ne yaptı ?
cehennemde benim yanımdamı olacak, başka yerdemi ?
hoş şimdide, Osmanlı Torunu olmayı yeğleyenler... yine Türk'lere aynı şeyi yapmaya kalkışıyor...
https://www.facebook.com/Limansizask...0827526859073/
nedir bu Osmanlı'daki TÜRK DÜŞMANLIĞI ?
Anlamakta zorlanıyorum...
Her hafta yayınlanan borsa bültenlerinde sosyal medya platformlarından geniş kitlelere paylaşım yapanların ifadeleri ile portföy hareketleri arasındaki ilişkilere göre ağır cezalar kesiliyor. Anlaşılan SPK bu konuyu çok ciddiye alıyor? Farklı mecralarda seri ve organize şekilde finansal yorum paylaşımları kesinlikle tehlikeli davranışlardan ayrıca bunu yapmaya yetkisi ve belgesi olmayanlar hem kontrolsüzlüğe neden olmaları hem de söz konusu yasal gereklilikleri yerine getirmiş, yetki belgeli firmaların mağduriyete uğratılması bakımından kabul edilemez.
Madem bu derece iddialısınız ve kendinize güveniniz tavan vaziyette, neden o kıymetli dostlarınızla birlikte bu işe kurumsal bir çerçeve kazandırıp yukarıda söz ettiğim riskleri savuşturmuyorsunuz? Açın bir Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi, yardımseverliğinizi kurumsal bir kimlikle ve düzgün ifadelerle, takipçilerinize duyurun. Anladığım kadarıyla bu işler için fazlasıyla sermaye kazanmışsınız zaten? Hem böyle büyük paralar kazanmış yatırımcılar olarak tavsiyemi sizlerin çok daha önce akıl ettiğinize şüphem yok! Üniversite filan demişsiniz oradan çağrışım yaptım. Sermayeye kurumsallık kazandırmanın faydalarını da mali müşavirlere danışabilirsiniz, diğer detaylar SPK mevzuatlarında mevcut. Yatırım danışmanlığının yanı sıra fon yönetimi de yapabilirsiniz, böylece forumda yazı olarak verilen tavsiyelerin gerçek piyasada tatbikinin sonuçlarını KAP'dan görebiliriz?
Zaten uzun yıllardır karşılıksız yardımseverliğinizle yeterince faydanız dokunmuş insanlara, biraz da profesyonel hizmet vermek yatırım camiamızın gelişimi bakımından gerekli bence. Yalnız kurumsal kimlikle birlikte kullanılan ifadeler de dikkat edelim bence! Racon kelimesine mevzuatlarda hiç rastlamadım?
Hocam çok güzel bir yorum olmuş eline sağlık.
Bu topik kadar Türkçenin ırzına geçen goygoycu bir topik daha yoktur. Merak ediyorum millet bunu neden yapıyor acaba? Türkçe bu milletin onuru gururu prestiji ve ulusal değeridir. Türkçenin resmen ırzına geçenler herhalde bundan zevk duyuyor, milletin ulusal değerlerinden birini aşağılamak onları çok mutlu ediyor. Ben Türk değilim, Müslüman da değilim, ana dilim de Türkçe değil ama bunu yapanları kınıyorum. Maalesef benden başka kınayacak biri olmayacağı için bu görevi ben üstlendim. Üstat ayaklarıyla borsacılara akıl vermeden önce Türkçeyi doğru kullamayı öğrenin. Valla ben bu milleti çözemedim. Kendi ulusal değerini aşağılayan ve bunu şevkle zevkle heyecanla yapan garip bir milletsiniz.
Sana minnettarız Güneysu, foruma müthiş bir katma değer kazandırdın goygoyculuk alanında büyük üstat olan Kuzu'yu buraya çağırarak. Eskiden tanıdığım ve uzunca bir süre uzak kaldığım Kuzu ne diyor diye bakmaya gelmiştim buraya ama zaman kaybı imiş. Buradaki goygoyculara mutluluklar diliyorum, devam etsinler Türkçenin ırzına geçmeye ve borsacılara akıl vermeye. Adamın kendisine hayrı yok başkalarına akıl veriyor, pes valla.
Bu topikteki son yazımdır.
2019 yılında düşük düzeyde maaş alan bir beyaz yakalı olarak maaşım 5.500TL civarıydı. Asgari ücrette 1800TL civarı...
Arkadaşımız görülmemiş derecede özgüveniyle bu kadar yaygara yaptığına göre 2019'da en az 50.000 liralık pozisyon almış olmalı, benim 10 aylık net maaşım kadar... Daha düşük parayla başladım diyorsa bu kadar hava basmaya değer mi sorusu ortaya çıkar.
Kendi beyanıyla 2024'te 100 kattan fazla pirim yapmış ki; 5milyon TL eder, son yıl da bir %100 daha dersek borsadan kazanılmış 10 milyon TL... Şu son bir kaç günde de 2 milyon TL daha. İşin matematiği bu ve olabilir ancak dediğim gibi böyle ateşli bir yatırım uzmanı ekibe kurumsallaşmayı tavsiye ederim. Her daim dipten alıp en tepeden satabilmek nadir bir yetenek. Mesela TH'de bu yok:) o da benim gibi insani kusurların kurbanı olabiliyor ama yorumlarına bakıyorsun adam bu işi gerçekten biliyor. Geçmiş tecrübelerin yara izleri derinlerde hissediliyor. Forumda tavsiye vermekle gerçek piyasada yatırım kararı uygulamanın farkını biliyoruz hepimiz.
SOK OLUYORUM....
topik cok basarili oldu....iyiki acildi....DEMEK YERINE....
keske acilmasaydi....rezalet bi topik....diyenler cogunlukta....
BIRAZDA.....sessiz cogunluk yazsin....bu topik faidelimi....yogusam....KESKE ACILMASA idi mi.....
isterseniz....TEK KELIME DAHI YAZMAM....
bu arada....topigim 5 gunde.....52 000 tiklama almis....diger topiklere gore...5 KAT ON KAT YUKSEK BI TIKLAMA....
KUZU BU.....BORU DEELLLL.....ha ha ha
kendi adıma asla sizi engelleyici bir tavrım yok, yapıcı eleştiri getirmeye çalışıyorum hepsi bu.
Belki nüktedan bir dil kullanmak yazılı ortamlarda farklı etkilere neden oluyordur ama kimseye karşı kötü niyetli değilim.
Yazdıklarınızın hiçbirini de yargılamıyorum, haddime değil.
O halde bu kadar yazılandan kim fayda sağladı.
Guzu Emmi tamam, güzel yazıyor.
Ancak şu iş şöyle olursa bu da böyle olur şeklinde yazımlar teknik analize benziyor, 10 gün önce şuradan alsaydın, paranın gözüne vurduydun demek bana şahsen pek anlamlı gelmiyor.
Sorun pek çok yatırımcının içerde esir kalması.
Babo'nun tabiriyle yatırımcı olması.
Buradan kurtulmanın çaresi ne ? varsa yazın.
kendi adıma kuzunun topicini okurum. öbür tarafta da dönem dönem okurdum. anlamadığım bir şekilde orada yasaklandığım ve bir daha da üye olamadığım için aktif değildim.
kuzunun tarzında benim gibi yatırım yapılmıyor. dolayısı ile ne mal satmam ne de trade etmem söz konusu değil ama olayları değerlendirişi benim için farklı çalışan bir beyin olması ve dünyaya nevi şahsına münhasır bir bakış açısı ile bakması yeterli. Onun gözünden de dünyayı anlamaya çalışmak hem bilgilendirici hem eğlendirici olabiliyor...
kafa çektiğinde kendisinde olan daha önce buradan defalarca kovulmasına sebep olan küfürbazlığı ve megolamanlığı ( çalışan her beyin biraz megolaoman değil midir) kusur ise kendi kusurudur ...
hissenet türü forumlar bu ilkeye lazım. kuzu gibiler de lazım. bırakın milleti küstürmeyi de yan yana yaşayıp gidelim...
sayın kuzu, sizi belki 15 yıldan uzun bir süreden beri takip eden dediklerinizin çıktığını gören ancak buna rağmen kişisel olarak bunu getiriye döndermeyi başaramayan biri olarak diyeceğim şey şudur,
bilginin kıymetini ancak kendisi de bilgili olanlar anlayabilir. bence sizin bilgileriniz, anlattıklarınız ne youtuber olmaya ne de büyük platformlarda yazmaya uygun değil. çünkü insanlar artık sadece kendi inandıkları şeyleri duymak, kendi yankı odalarında takılmak istiyorlar. kimsenin aykırı bir görüşe çok da tahammül edebildiğini düşünmüyorum. sizi ise aykırı kılan şey tam da bu aykırı görüşleriniz. bu nedenle nasıl ki eski zamanlarda büyük kitleler tarafından sevilmiyor idiyseniz artık çok daha artan bir nefret ile beraber büyük kitleler tarafından sevilmeyeceksiniz. hele de ülkenin içinden geçtiği böyle bir dönemde. bu nedenle büyük platformlarda devam edecekseniz naçizane tavsiyem ya kulağınız sağır gözünüz kör olacak ve 1000 kişi içerisinde 1 kişiye fayda sağlayabilir miyim diyerek devam edeceksiniz ya da sadece sizin kıymetinizi bilen, dediklerinizi anlayabilen kitle ile yolunuza devam edeceksiniz. gerisi sizin için çok önemli olmamalı.
Okumaktan keyif alıyorum.
BaBo bu kolpaya nasıl geldi?!
Bazı insanların egosu kendinden büyük oluyor bu forumda da çokça var onlardan. Seni tanımayanlara tarzın garip geliyor olabilir ama ben yaptığı hamleleri öncesinden açıklayıp sonra da açıklamaya devam eden ve bu hamlelerin çoğunda da haklı çıkan birisini takip etmek isterim. Takip etmek isterim çünkü piyasaya ve topluma bakış açın oldukça farklı. Ama gördüğüm sana burada rahat vermezler. Ve taş yerinde ağıdır kuzu hocam...
buna cevap vermem sart....bu adam....bu forumda....HALKBANKI tepeden alip....bir yil boyunca....halkima kakalayip....halkbank dibe inince SATIP CIKIYORUM DIYEN....halkimi birilerine peskes ceken biri idi....bu hisseyi dipte satti....HISSE CIKIP 20 TL YE GELDI....
bu halkbanki pazarlarken.....oraya yazi gonderdim....bu kaart 4 tl ye dusecek....sakin almayin diye...ve bunun pazarladigi 15 tl den 4 tl ye dustu....YAKTI MILLETI...
bana GOYGOYCU diyebilecek kadar simarmis bu PAZARLAMACI....
SIMDI....YAPI KREDI BANKASINI PAZARLIYOR....27.80 DEN ALDIM DIYOR.....kaart 24 te suan...
BU KAARDIN HEDEFI ISE 16 TL.....ORADA SATACAK....SONRA KAART UCACAK...30 yildir bu halde bu USAG....goygoycu heeee....AL SANA GOYGOYCU.....
saldirdigin adam....KUZU ulen....kit beyinli pazarlamaci.
https://i.postimg.cc/ZqxdgBB1/COKUS.png
Doğru bir tespit. Kendi adıma teşekkkür ederim. Sizi ereğli forumundan bilirim. Dogru bildiklerinizi cesurca ve güzelce ifade edersiniz. Bu forumlarda da yazarsanız seviniriz. Bu millet bu coğrafyada yaşayan her türlü etnik ve dini mezhebi kapsayacak şekilde söylüyorum. Gerçekten anlaşılması zor bir milletiz.
Sayın Kuzu hemen çatışma oluşturmayın. O dönem yazılarını okudum hatırladığım kadarı ile satıs için pozisyon alıyordu. Kimseyi savunacak değilim burası ustaların ve diğer bilgi sahibi insanların da yazabileceği bir yer olsun. Baboyu zaten bilirim. Sizi hatırlıyorum ama net şekilde değil. Mühim olan küçük yatırımcıya bir harita suna bilmeniz. Yazılarınız için teşekkürler.
mal pazarlamacilara....
BANA bulasmazsaniz.....sizi gormezden gelirim.....
YOKSAAA.....
USTUNUZDEN BULDOZER GIBI GECER.....sizi jilete donustururum....kadikoy vapurunda satilirsiniz...
KUZU BU.....bulastiginiz adam....