Birileri bedelsiz versin de hangisi verirse versin
Printable View
Birileri bedelsiz versin de hangisi verirse versin
Hissede 12 sene beklemek birşey değiştirmez.. deve kuşu gibi 12 sene kafanızı kuma gömmüş sünüz..sadece sermaye dusuk oldugu için kağıt taşınmaz.. önemli kıstaslar vardır?uretici değil satıcı firmadır cimbeton..kaldırın kafanızı ufukta daha kaliteli kağıtlarda var...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet aynen öyle
Kaç gündür yazan yoktu. Hareketlendi forum. Evli gibiyim bu melet kagitla. 5 ay önce biraziyla bundan da melet galip Öztürk'ün mepet ine girdim. Orası ağlama duvarı. Adam ayrılma hakkı verdi genel kurulda 2.96 dan kagit 2.76 da yukardan ver aşağıdan al. Öylesine yazdım işte. Kısmet olmayınca 😃 ytd.insallah herkes kazanir
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk defa 2011 yılında 60 lardan aldım sattım 6 yıl olmuş yerinde saymayı bırak ne temettü ne de fiat artışı aynı o yıllarda erbos aldım 13 tl den şimdi fiatı 70 her senede temettü
bedelsiz vereceklerde süründüyor elbet zamanı vardır...
Eninde sonunda verir. Sabretmek gerek birde bence tek kağıda bağlı kalmamak gerek
şubat yada mart aylarında neden 30 milyonluk bir günde hacim yaptırdılar? amaçları ne idi?yoksa bir duyumları mı oldu spek amcaların?kulaklarına bişiler mi birileri fısıldadı. yatırım tavsiyesi değildir.
[QUOTE=akhunabey;589890]şubat yada mart aylarında neden 30 milyonluk bir günde hacim yaptırdılar? amaçları ne idi?yoksa bir duyumları mı oldu spek amcaların?kulaklarına bişiler mi birileri fısıldadı. yatırım tavsiyesi değildir.[/QUOTE
Bir arkadaşa 17 lot aldırdım. Fazla alma bu kağıdın altı üstü olmaz dedik inadına aldı geçenlerde baktık 211 hissesi olmuş. böyle giderse kısa sürede 400-500 olur gibi. ben alma dedikçe o alıyor. Artık karışmıyorum. Bakalım kim galip gelecek. Zaman her şeyin ilacı. ytd..
para para .. para canavarı kaptırmam ... ne kadar iş olsa da dagıtım yok.. hepsi benim .. son temettu 2001 %11 spk&bist hersey kanuna uygun
Spk göreve soygunculuğa son.
ben ilgilenlerin için aşağıya bir grafik attım. cmbtn bu gün benim sisteme girdi. başka kağıt olsaen az %7yapar bakalım cmbtn ne yapacak.. ytd..
https://i.hizliresim.com/1gVGPD.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...665e61a4d5.jpg
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ey spek
bu kadar malı verdin .nasıl toplayacağını çok merak ediyorum.10-12 yıldır bekleyenlerin bir o kadar daha bekleyebileceğini hiç düşünemiyor musun?var mı o cesaret sen de bilemem ama cehennemin dibine de düşürsen almaya devam edeceğim. benim açımdan sorun yok.düşürdükçe alıcam ama bir benle kalmıyor ki bu iş.yığınla k.y.girdi kağıda.işini endeksin düşüşüne bağladın anladığım kadarıyla.finansal okuryazarlık eğitimleri başlamış izmir İstanbul... belki birşeyler kapmak isteyen olur diye...
bu kağıttaki ısrarım birşey bildiğimden değil inatçılığımdan
asla yatırım tavsiyesi değildir
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spk göreve bekliyorum spk soygunculuğa görmüyormusun şu adaletsizliği görmüyormusun KILIÇDAROĞLU gibi bizide yollara yürütürme .spk göreve spk seni bekliyorum
Spk bizi ciddiye almaz. Savcılıkkara spk ve cmbtn şikayet etmek lazım.
SA
bu hisse için öncelikle şunu söylemeliyim bende tek lot yok ve sıkışma gittikçe artıyor. Keşke param olsada alsam. ilk dirençeler 33.3 ve 36,9 burayı geçerse önü açık. Destek 35,24 kırmadıkça sorun yok. Kırarasa 34 ve 31,3 olabilir. Altoı stopdur.
Kessinlikle IZOCM, MRSHL ve CMBTN nun spekleri aynı.
Takaslarına ve Graflarına haftalık ve aylık bakınız. Bu adamlar 3-5 kuruşa tahta yapıyor.
Hemde asla ele geçmez kağıtlarda. Cmbtn,İzocm ve MRSHAL sektöründe önde markalar. 40-65 yıllık firmalar. Menkullerinin fiyatı daha fazla eder.
3-5 ay daha böyle sıkıştırmalarla gidebilir.
Sabreden iyi kazanabilir, her ne kadar yatırım tavsiyesi değilsede 4-6 yıl bekleyen arkadaşalar 1 yıl minumum beklemeli. Potansiyel içeriyor.
Alnınızın terini böyle soysuzlara kaptırmayın derim ben.
Alçak herifler iyi dayanmış.
Mutlaka bir yerden dönecek, siz 1 kaybetmişseniz onlar 5-10 kaybetmişdi, bundan emin olunuz.
sadece bir yıl sabır,
Yeni alacakalr zaten stoplara riayet ederse zarar potansiyeli çok az olacaktır.
Tekrar haırlatak isterim, 4-6 ay sonra belkide bana teşekkür edeceksiniz. 2018 in en çok kaz***** Mrshl, izo ve cmbtn olacabilir, Kendi görüşümdür. Sizde kessinlikle inceleyin. Sadece benim sözüne inanmayın.
sizi cididye almazlar CİMER ve BİMER e şikaayet edin. Unutayın MRSHL, IZOCM ve CMBTN spekleri aynı, GRaafikleri aynı, Takasları aynı, Bilaonçaları aynı. %100 eminimki araştırsınlar takaslarda sadece aracı kurumlar değil isimlerde aynıdır. Birşey biliyoruzda yazıyorum demiyorum, araştırın sizde hemfikirseniz yazın, belki size sahip çıkarlar. Ne diyim Allah sizin paranızı çarpanları zaten çarpacak, umarım bu dünyada da iki yakaları bir araya gelmez.
Amin.
Dostum teşekkür ediyorum. Benim de tanıdığım bir çok kimse sizin söylediğiniz izocm-marhll-aslan -cmbtn gibi hisselerde senelerdir bekliyorlar.
gelelim cmbtn speyine iş artık inada bindi. her ay elime para geçtikçe bedelsiz verinceye kadar alıma devam. el mi yaman bey mi yaman ytd..
Bir zamanlar bir film esti gecti...REZERVUAR KOPEKLERI
günaydınlar
herkese bol şans
CMBTN Haberleri
04/07/2017 REKABET KURULU: IZMIR ILINDE HAZIR BETON PAZARINDA FAALIYET GOSTEREN ON SIRKET HAKKINDA YURUTULEN SORUSTURMANIN SOZL
REKABET KURUMU INTERNET SITESINDE YAYINLANAN ACIKLAMA ASAGIDA BULUNUYOR:
IZMIR ILINDE FAALIYET GOSTEREN BATIBETON SANAYI A.S., CIMBETON HAZIRBETON VE PREFABRIK YAPI ELEMANLARI SAN. VE TIC. A.S., VAROL BETON VE YAPI ENDUSTRI SAN. TIC. A.S., MENDES GRUP BETON INS. MAD. SAN. TIC. A.S., IRMAK BETON MADENCILIK INSAAT NAKLIYAT AKARYAKIT TURIZM ITHALAT IHRACAT SAN. VE TIC. LTD. STI., KAVNAK BETON INSAAT SAN. VE TIC. A.S., YARBAY INSAAT NAKLIYAT VE TURIZM ISLETMECILIK TIC. LTD. STI., DERE BETON HAZIR BETON VE YAS SIVA SAN. VE TIC. A.S., AKCANSA CIMENTO SAN. VE TIC. A.S. VE MODERN BETON SAN. VE TIC. A.S.’NIN REKABETI BOZUCU, KISITLAYICI ANLASMA VE/VEYA UYUMLU EYLEM ICINDE OLUP OLMADIKLARININ TESPITINE YONELIK OLARAK YURUTULEN SORUSTURMADA SOZLU SAVUNMA ASAMASINA GELINDI. BAHSE KONU SOZLU SAVUNMA TOPLANTISI, 08 AGUSTOS 2017 SALI GUNU, SAAT 10.30’DA YAPILACAK.
TOPLANTIYA KATILMAK ISTEYEN SIKAYETCI VE UCUNCU KISILERIN, “REKABET KURULU NEZDINDE YAPILAN SOZLU SAVUNMA TOPLANTILARI HAKKINDA TEBLIG” UYARINCA, TOPLANTI KONUSU ILE ILGILI MENFAAT ILISKILERINI ORTAYA KOYAN BILGI VE BELGELERI ICEREN DILEKCEYLE 31 TEMMUZ 2017 PAZARTESI GUNU MESAI SAATI SONUNA KADAR REKABET KURUMUNA BASVURMALARI GEREKMEKTEDIR
Arkadaşlar sesimizi belki burada duyurabiliriz.
Ne dersiniz
kimsenin umurunda değil. Artık şu saatten sonra benimde umurumda değil. burada kalan arkadaşlara bol kazançlar...
Bu iş te bir İŞ var. Hayırlısı bakalım
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 5897
Sadece eğitim çalışması olup, hiçbir yatırımcıya tavsiye olamaz.
Halen 2010 yılındaki fiyattan işlem görüyor, geçen zaman içerisinde, kar yok, temettü yok, sermaye artışı yok, prim yok, yok, yok, yok.
Artık biryerden başlaması gerekir, bugün cimentaş gitmeksizin, beton kendi özgücüyle artı kapattı, İş'in günsonunda 22 bin lot toplaması pek görülmemiş bir duum. Tüm göstergeler olgunlaşmış, yarın beton ve çimentoların günü olsun dileklerimle.
https://i.hizliresim.com/9dmjDZ.png
Var var, bunlarla uğraşan bizim gibi küçük yatırımcılarla da var elbette.
Senelerdir türlü türlü bilanço oyunlarıyla yatırımcısını sömüren bu yöneticilere umarım hakettikleri cezalar verirler, yatırımcıların mağduiyetleri giderilir. Her sene zarar, temettü yok, hisse fiyatı hep aynı, daha ne kadar göz yumulabilir.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") Şirket'e 5 Eylül 2014 tarihinde tebliğ edilen, 2 Eylül 2014 tarih ve 44649743-663.09-286-8709 sayılı kararı ("Karar") ve Karar'da yer alan örtülü kazanç aktarımı iddiası ile ilgili olarak, SPK aleyhine 30.12.2014 tarihinde Ankara 7. İdare Mahkemesi'nin 2014/2266 E. sayılı dosyası ile dava açılmış olduğu ve dava ile ilgili gelişmeler kamuya duyurulmuştu.
Ankara 7. İdare Mahkemesi'nde açılmış olan iptal davası devam etmekte olup, konuyla ilgili herhangi bir gelişme bulunmamaktadır.
Yargılama sürecinde bundan sonraki gelişmeler ve diğer hususlarda gerekli açıklamalar kamuya duyurulacaktır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/595606
Süreç, küçük ortakların şikayeti üzerine başlamıştı. İ.Ç. isimli yatırımcı, Çimbeton’da 2010-2012 tarihleri arasındaki gelir tablolarında yüksek miktarda giderler tespit etmiş ve konuyla ilgili sorularını şirkete yönelterek cevap bulmaya çalışmıştı. Çimbeton ve Çimentaş şirketlerinden tatmin edici bir cevap alamayan yatırımcı soluğu SPYD’de almıştı. Yatırımcı ayrıca SPK’ya da başvurarak ‘’örtülü kazanç transferi incelemesi yapılması’’ talebinde bulunmuştu. Konuyu inceleyip yatırımcı mağduriyetini gören SPYD de, her iki şirketin İzmir’de yapılan Genel Kurul toplantılarına katılarak Şirketlerin Yönetim Kurulları’nı ve finansal raporlarını ibra etmemiş, muhalefet şerhini toplantı tutanaklarına işletmişti.
http://www.kanalben.com/haber/192464...tllik-sok.html
Eski haber ama dava devam ediyor, Cimentaş'ın KAP'a gönderdiği dava ile ilgili metin 2017 Mart ayına ait.
Linke basarsanız görürsünüz.
Yukarıda bir arkadaş toplu olarak ne yapabiliriz diye yazmıştı, ben de cevap olarak geçmişte bir yatırımcının spk'ya yaptığı şikayetini ekledim, yani herkes hakkını aramalı bir şekilde.
Geçtiğimiz perşembe günü bu tahtadan birileri ciddi mal aldılar.Sebebini bilmiyorım ama bu alışların bu hafta hissenin fiyatına yansıyacağını düşünüyorum .ytd değildir
maliye ,spk ve rekabet kuruluna da iletilmesi isteğiyle bimere yazılabilir.benzer konularda bimer daha önce birkaç yazıma geri dönüşte bulundul.sonuç geç alınsa da boş durmaktan iyidir.
özetle şirketin yıllardır zarar ettiği, grup şirketlerine amaçsız gayrimenkul satışı olmasa özkaynak kaybının çok daha fazla olacağı,rekabet kurulunun yüksek fiyattan beton satmak için anlaşma yaptığını iddia etmesine rağmen bu zararların sürekli nasıl geldiğinin araştırılması v.b. konularında yazılabilir.yine ana şirketin sorunlu işlemlerle yatırımcıyı zarara uğrattığı daha önce maliye ve spk tarafından tespit edilmesine rağmen , hala şirketin aralarındaki danışmanlık, isim hakkı gibi birçok konuda şaibe olup olmadığının araştırılması... yazılabilir.
uygun bir dille dikkat çekmek amaçlanmalıdır.eğer varsa bir suç , gereğinin yapılacağına inancım var.yeter ki hak aransın.
bu arada,
tahtanın bir sıkıntısı da benim gibi damla damla toplayan hatırı sayılır oranda k.y dır. spek er ya da geç hatasını görüp basarak mal toplayamayacağını anlayacaktır.
asla yatırım tavsiyesi değildir
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bfcbf5ceae.jpg
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.