duysana duymasada ergeç gidecek ytr dediler 2 senedir yatan bir kâğıt bu
Printable View
duysana duymasada ergeç gidecek ytr dediler 2 senedir yatan bir kâğıt bu
Borsanın en primsiz uyuz kağıdı
ne umut vaat ederim ne de kimseye al derim, sadece en dipteki tek ve primsiz kalan vasıfsız havacılık kağıdı ,,, gider mi bilmem bu endekste 30-32 lerde olması gerekirdi ,,,BİRAZ TOPARLASA SATACAK ENAYİ KALMAYACAK ..HELE ÖNÜMÜZ YAZ İKEN :(
seans sonu bakalım 25 üstünde kalacakmısın celebi
bir gunde yuzde 10 cok fazla gibi..asagilari doldurarak gitseydi daha iyi olurdu..hizli cikinca ayni hizla dusebilir de..fk yuksek biraz..
saglikli bir yukselis icin 25 lere kadar bosluklari doldurmasi lazim.yoksa mal cakmak icin kullanirlar..
NE YAZIKKİ NORMAL KONJONKTÜR DE OLSA HAKLI OLABİLİRDİN AMA ÇELEBİ Yİ TANIMADIĞIN BES BELLİ THYAO 5.000 İKEN ŞU AN 7,300'E DAYANMIŞ TAVH 12-12,5 İKEN ŞU AN 17,650 PEGASUS 12,000 İKEN ŞU AN 17,900 ÇELEBİ 22.000-23.000 LERDE İDİ YANİ ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ ....NE YAZIKKİ BEDAVA YA BİR TEK ÇELEBİ KALDI,,BUYRUN SATIN BAKALIM F/K yazmıssınız ama FVAÖK İLK DÖNEMDE YÜKSEK YANİ GELİRLERİ ARTIYOR 2 DÖNEM GÜZEL KAR YAZACAK FAZLASIYLA EĞER EURO 3,90 LARDA VE ALTINA GELİRSE ,,,EN ÖNEMLİSİ TURİZM MEVSİMİ BAŞLADI ,,BEN BU HİSSE'DEN DE ŞİRKETTEN DE NEFRET EDERİM AMA ŞU AN BEDAVA...
Bu yükselişin bir sebebi olmalı
yatırım tavsiyesi değildir.
Ne sebebi olacak endeks 100 bin olmuş.birak ta yükselsin.
Ben bugün satmadım sayın şahna.
Temettüyü bile bu celebiye yatırdım.
Şimdi ben büyük yatırımcı mıyım?
Yarın düştüğünde peki ben veya siz ky mi olacağız?
Bugünkü pastayı paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz
Kapanış 27 yorumlar?
borsayı büyükler çevirir.onlar para kazanmak isterse her türlü haberi pozisyonlarına göre kullanır.
şimdi esen hava da büyükler para kazanmak istiyor.
endeksi yukarıya sürecekler .3-4 senedir buna hazırladılar.
bugün kimin aldığı önemli.
yabancı payı tarihi diplerde.
yabancı tarafı önemli
yabancı tekrar alışa geçerse yükseliş hızı devam eder
garanti kapanışta coşturmuş ortalığı yarın ne olacak bakalım
Maşallah ne zamandır bu hareketleri bekliyorduk.
kızışmış at gibi koşuyor.
inşallah nefesi çabuk kesilmez.
37 hedefini veren raporu gören okuyan var mı acaba??
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün ne yapacaksın bakalım çelebi bekliyoruz
15 temmuz darbe haftası 18.30 ları görüp 1 kaç gün içinde 22.000 tl yi test etmişti sonraki hafta 23,80 lere kadar tepki verdi endeks 68.000-74.000 arası idi ,,,çok değil 3 ay önce 2017 MART başı 26,68 İ gördü 2-3 gün 26.000 seviyelerde dolandı endeks 85,000 civarı ,,korkulacak bir şey yok endeks 100.000 e gidiyor 26.000 ALIM İÇİN ÇOK UYGUN 2017/2 DÖNEM GÜZEL KAR YAZAR O ZAMANA KADAR 30.000 LARI TEST EDECEK ,,GENE DİYORUM BEDAVA 3-5 HİSSE VARSA BİRİ DE BU ADİ ÇELEBİ'DİR...
Kademeler boş her iki yönede gidebilir
Son dakikalar bakalım alımlar gelecek mi