Sahte alış onlar
Casper_VIA_V10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sahte alış onlar
anlık takas verebılır mısınız
Ticaret Ünvanı : IŞIKLAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ
07.11.2017 - 07.11.2017 tarihleri arasında ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,47 - 1,68 TL fiyat aralığından 1.400.000 adet alış işlemi ve 0 adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 07.11.2017 tarihi itibariyle %3,38 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Konu : Hisse alımı
RIZA KUTLU IŞIK
İnanacak enayi kaldımı? :) 60 kuruştan satan adam şimdi alıyormuş yaw. Çok güldüm:kahkah:
hem aciga satis yasak hem kagit 15% düşüyor. bu nasil iş???
CEMAS Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -2552357 Ana Ortaklık Payları: -1001759
tüm bilançolar : http://www.hisse.net/topluluk/showth...81#post1181281
Kapanış ta yine alım satım bildirimi var.bu kezde sattıkmı diyor haberi açıp okuyan varmı arkadaşlar?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/639701
bürüt takas gelmiş
600.000 alis haberi var.Ayrica 22 sine kadar brut takasta gelmis.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bürüt takas yedi
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#CEMAS
2017/9: -2.552.357 TL
2016/9: -5.944.061 TL
SD4930UR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki brüt takasta internetten alım satıma kapanıyormu hisse?
Kapanır diye biliyorum.
Hayır sadece aldığın gün satamıyoruz
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalde hisse aşırı yükselince bu tedbir karaları gelirdi. Bu hissede neden böyle.. devamında ne olacak acaba..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün aldım yarın satarım ozman tabii yine tabana bağlamazsak. Bugün alsat yaptım güzel kâr etmiştim ikinci kez almak hataydı bakalım ne olur
Bakın arkadaşlar dun de Denge Brute gırdı....topığınde o kadar yazdım....kımse panıklemesın dıye....topığınden dun kapanıştan sonrakı yazılarımı ve az once yazdığım yazıyı okuyunuz....aynı şeyler bu hıssede de geçerlı, panıkle satmayın....bu kağıt bu sevıyelerde kalmaz.....daha doğrusu bu fıyatlarda bırakmazlar...bakın bu da yarın artı kapayacak.....bu da bır ongoru...YTD değıldır....
Peki yalan haber olma ihtimali varmiki.aksi halde cezasi var cunku.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günsonu takası ne durumda
Lenovo X2-EU cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sirket bu kadar kagit aliyorsa demek ki belkide dokemdiklerin pesindeler....belkide...2 tl asagsina hic salmamisardi borsa ne kadar ekside olsada bu kagit tas gibi durdu...burut takas ve aciga satis yasaklanmasi iyi bence ...kafasina gore kimse at kosturamayacak...
yerli oto işinden pay kapabilir mi acaba !!!
DÖKÜM PARÇALAR
OTOMOTİV PARÇALARI
Çemaş 1994 yılından itibaren otomotiv ana ve yan sanayi ile yedek parça piyasasına TS ISO 16949 kalite yönetim sistemi doğrultusunda yüksek kalitede pik,sfero parçalar üretmekte ve müşteri isteklerine göre talaşlı imalatı kendi bünyesinde yaparak montaja hazır teslimat yapmaktadır.
Üretilen bazı otomotiv parçaları: (Resimler için tıklayınız)
Vites kutuları,transmisyon kutuları,aks kovanları,hidrolik gövdeler,ön dişli gövdeleri,makas bağlantı parçaları,egzoz manifoltları,diferansiyel gövdeler,braketler,suportlar,fren diski ve tamburlar,debriyaj baskı ve kafesleri,salıncaklar,rotilli kollar,direksiyon bağlantı plakaları,volanlar,volan gövdesi ve volan muhafazaları,krank milleri,su pompa gövde ve aksamları,klima motor parçaları,kampanalar,poryalar,motor bağlantı ayakları,yay yatağı,motor kepleri,ön sport ve yataklar,planet dişliler,termostat gövdeleri,regülatör gövdeleri,fren pistonları,dengeleme gövdeleri v.b.
Bu otomotiv parcalarinin cogu yerli otomobilde ise yaramayacak.cunku yerli otomobil elektirkli olacak.
Cemaslari satabildinizmi?
Vakfinde burut takasa yakalann biriyim panik yapip sattim 15 bin zararla ve kagit 2 ay sonra ayni yerine geldi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence 1.30 -1.50 arası dönüş yeri, buralarda bir süre git gel ile oyalayıp sonra eski yerine gelecektir diye düşünüyorum. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Ben dünki taban yani 1.41 den döneceği kanaatindeyim
Brava hocam guzel tespit 👍👍
Patron alışa devam. Niyeti şimdi anlaşıldı. Sanırım brütteyken zirve yapacak. Meydan boş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c82c19a37f.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.7lerden 1.40lara kadar dustuk.Bilanco bu kadar kotu mu gelecek?
Kap haberinde pay alim satim var ama görünmüyor nerden.bakabiliriz
08.11.2017 - 08.11.2017 tarihleri arasında ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,48 - 1,55
TL fiyat aralığından 250.000 adet alış işlemi ve 0 adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 08.11.2017 tarihi
itibariyle %3,74 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki
tabloda verilmekted
08.11.2017 - 08.11.2017 tarihleri arasında ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,48 - 1,55
TL fiyat aralığından 250.000 adet alış işlemi ve 0 adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 08.11.2017 tarihi
itibariyle %3,74 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki
tabloda verilmekted
yahuu o kadar alıyosun da nıye dusuyorsun bıde onu soylesen ??? bu ne yaman çelişki !!!
Tesekkur ederim 👍
Alsın biraz daha destek lazım
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu aktaki mal hiç bitecek gibi değil..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6f4cb9a2d2.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayın 22 sine kadar bu aralıkta rölantide kalacak gibi, yüzde 10 luk rölanti dalgalanmaları olabilir tabiki. Kesinlikle ytd.