https://i.hizliresim.com/m28lyP.jpg
Printable View
Arkadaslar ucuz kalmasının nedeni yine kur zararı yazıp 4ç de zarar açıklayabilir mi
muhtemel zarar yazacak , fakat bu kağıt için kar zararın önemi yok, şirketin yıllık eder değeri üzerinden fiyatlama yapılıyor, çoğunluğu yabancının elinde yükseliş ve düşüşler sınırlı oranda 35 etrafında toplanacak her zaman
Çok sagol tsk
SiZce bu fiyat nasıl girilir mi
kendime not. sert bir gerileme bandında. fiyat olarak 34.60larda güçlü direnç görmesi muhtemel. bu kağıtla ilgili gelen son 1 haftalık kap, piyasa yorumları ıvır zıvır, kağıdın bariz düşeceğinin sinyaliydi zaten. sadece dikkat edilmesi gereken hisse fiyatı 15 gündür 200 günlük hareketli ortalamanın üzerinde ve RSI(14) 31.50 seviyesinde, yukarı hareketi dönüş sinyali olarak algılanabilir.
Kaptaki haberin etkisi olur mu
Kimsede yok hep yabancıdamı bu hisse
Ak yatırım 45,50 hedef fiyat vermiş. Bu hisseye zaten aracı kurumların hedef fiyatına göre 3 ay önce girmiştim. Ama umduğum gibi bir fiyat haraketi olmadı.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sent from my General Mobile 4G using Android mobile app
Cok adi bir hisse bist 120bin olmus. Kagit nerelrde.ytd
Umarım ayagımız ugurlu gelır...
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu da düştün bu kadar, %3 düzeltme mi olurmuş?
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son düşüşler artık çok dinlendi...fazla bir zamanı kalmadığını düşünüyorum..Düştükçe depo fulleniyor.. şubat -mart cola için hareketli olabilir..bilançonun iyi gelebileceğini düşünüyorum..yatırm tavsiyesi değildir..şahsi düşüncelerimidir..AL -SAT her zaman risklidir.orta vadede ucuz kalan ender hisselerden birisi..
Hisse de tahta yapıcı filan olduğunu düşünmüyorum, zaten %80 gibi bir oranı küçük yatırımcıda desek geri kalanı arapların elinde. Buda demek oluyor ki ne çok sert yükselişler neden çok sert düşüşler beklenmesin diye düşünüyorum.
Bu tamamen benim kendi düşüncem olup yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır.
Tam testere modu yaşandı.10 kademe de bir üst kademeye 6 bin üzerinde lot kondu alındı lotlar 10 kademe daha verdi.tüm gün bu yapıldı tahtada.
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllık Hisse Yarışmamızda dereceye girenler belli oldu.
kim kaçıncı olmuş bakmak isteyenler buyursunlar
dereceye girenleri de tebrike bekleriz
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
Bu hisse ile tanışmam 2010 civarı olmuştu o zaman borsada yen işlem yapıyordum..Kağıdı aldığım gün -8 yapmıştı 21 -22 arası fiyatlardaydı yanılmıyorsam.. tabi acemilikten panikleyip zararına satmıştım o zaman:)) sonrada malum kağıt 40-50 li rakamlara kadar gelmişti.. borsa bana artık uzun vade yatırımı ve sabrı öğretti.. bu sefer paniklemeyeceğim ve hedefime gelincede satacağım.. Aslında forumlara çok yazan biriside değilim ama nedense buraya çok yazdım:)) umarım hepimiz kazanırız..yatırm tavsiyesi değildir.
Böyle sığ hissede kim açığa satış yapar ?
80-90.000 lot açık satışla ne yapmak istemektedir ? Neyi amaçlamaktadır ?
Nereye varmak istemektedir ?
Kolanın yanında pesküvit yer mi ?
Yarın öbür gün nasıl kapatacak öpülmeden ?
Yaavvv arkadaşş CCOLA için haftalardır yüksek fiyatlarda tavsiyeler havada uçuşuyor. Fakat endeks 120.000 oldu , tavsiye edilmeyenler uçtu CCOLA haftalardır çakıldı kaldı. Gene ne oyunlar dönüyor CCOLA da anlamadım
ytd
abi bu ne...
ne biçim hisse bu ya.
sürekli aşağı basıyorlar.
sorun ne bunda?
derdi ne bunun?
haber falan mı var?
nedir abi bu ya deli satıyorlar.
yavaş biraz ya...
her gün %3 ...
bu ne ya...
Gecen sene burada hissenin zamanla dusecegini daha dusuklerden alim yapilabilecegini yazdigimda birisi bana hakaretler yagdirmisti. Ben de o da ceza almistik. O zamanlar $3 tl civarindaydi. Uzun vadede yine kazandirir. Suriye ve irak'taki olaylar duzene girip hayat olagan akisina dogru yaklastikca satislar iyi olacak. Unutmayin Isparta'da tesis acti ccola. Yabanci yatirimci hicbir zaman kaybetmez. Simdi satsa bile dusukten yine yerine koyar hisselerini. Ama nereye kadar dusmesine izin verir onu bilmek zor is.
büyük çıkışa hazırlanıyor olabilir...zamanı gelince sattıklarını alacaklar elbet ... tüm hisseler düşüyor..tabi bizimkisi biraz abarttı dibi tekrar gördü belki biraz daha düşer ama düzeltmeler iyidir en azından yükleri azaltır.. dönüşüde düşüsü kadar daha hızlı olacaktır umarım.. .Kapatın bir süre ekrana bakmayın.. 3-4 ay sonra görüşürüz...sabırlı olan kazanır bu tahtada günlükçüler ancak şanslı ise trendi yakarlar ise kazanır.. Yatırım tavsiyesi değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin..şahsi düşüncelerimdir..
Dayiii nerdesin keyifler nasıl ben ccola içip malum dipte hulkta gişede bekliyorum malum dibin dibi var yarın ccolayi içtikten sonra ya sıra gelir ya GS nin maçını izlemeye giderim saygılar hadi kalın sağlıcakla erken yatın kafaya bişey takmayin
Arkadas 38den soluksuz 33 yuh diyorum.
Soru su. Goruntu hissede nerdeyse hic KY yok.
Peki bu kdr dusus, yabanci birbirini mi dudukluyor yoksa Olay tamamen kor tuttugunu oper emi dondu
Bu endekste düşen nadir hisselerden
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adam kurnaz.33 e bir anda düşürüyor.ardından 33ile 33.10 arası mal yüklüyor..
sonra 32.90 bir anda düşürüyor.ardından 32.90 ile 33. arası mal yüklüyor..
sonra 32.80 e bir anda düşürüyor.ardından 32.80 ile 32.90 arası mal yüklüyor..
şimdi 32.70 e bir anda düşürdü.32.70 ile 32.80 arası mal yüklüyor..
32.90 üstü kapanmalı.altta bir ihtimal 32.54 öncki gördüğü dip var.ama hisseyi deli gibi satıyorlar.bir iş var.borsa yükselirken de düşüyor düşerken de düşüyor.aynı fener gibi.y.t.d.
y.t.d.
Mal toplu istedekleri gibi at kosturuyorlar
Fener magdurlari hep burda, burdada boku yedigimizin resmidir
Fenerde yaptığı sağlam hareketi burda da yapacak sipek 😉
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.