Saatlik seçenek seans içi mi aktif oluyor hocam? Şu an çalışmıyor da?
Printable View
Saatliği gündeme aldım ama henüz onun yükünü kaldıracak hazırlığım yok. O nedenle bir kenarda dursun, hazır olunca o da çalışır. Şimdilik diğerleri çalışıyorsa sorun yok demektir...
Bir bakmışsınız saatlik de çalışmış ama şu anki donanım ile bu mümkün değil. Her saat başı güncellemek gerekiyor. Benim sürekli bilgisayar başında durmam imkansız. Otomatiğe bağlamak gerekcek. Bu da zaman demektir haliyle...
Bugün grafikleri daha düzenli olarak görebilmenizi ve sıralı olarak takip edebilmenizi sağlayacak olan gösterim şeklini de başarmış bulunuyorum.
Ne zamandır yapmak istiyordum ama nasıl yapıldığını çözememiştim. Taşlar yerine oturdukça site daha bir profesyonel havaya bürünüyor. Basitlikten çıkıyor. Bu da umarım; beni mutlu ettiği kadar sizleri de mutlu ediyordur?
Listeden istediğiniz Hisse Koduna tıkladığınız zaman bundan böyle grafikler hemen aynı sayfada açılacak ve sayfalar arasında dolaşmak zorunda kalmayacaksınız. Grafikleri peşpeşe takip edebileceksiniz.
Bir deneyin bakalım görüşleriniz ne olacak?
Sayfayı yenilemeyi unutmayın...
Ben kontrol ettim Sn. T/A aynen belirttiğiniz gibi aktif olan sayfa üzerinde küçük bir pencere olarak açılıyor, sanırım tüm grafikleri tarayan arkadaş içinde baya kullanışlı olmuş tek tek tüm grafikleri yeni sayfa açmadan geçebilecek, ellerinize sağlık.
Çok teşekkür ederim. Çabuk bakmışsınız... :)
Grafik boyutunda küçülme olmuyor, grafiğin ölçüleri neyse o kadarlık bir ekran açılıyor. Farklı bir sayfaya yönlendirip birçok grafiğe bakınca birçok sayfa açmış olmak zorluğundan kurtarıyor.
Yine de grafikleri ayrı sayfada açmak isterseniz listedeyken sağ tıklayıp menüden "Yeni sayfada aç" seçeneğini de seçebilirsiniz. Veya resim açıldıktan sonra da sağ tıklayıp da yapabilirsiniz. Aynı sonucu verecektir.
Teşekkür ederim...
Mercedes ufukta göründü demektir... :kmk:
Tek tek hisseden kasıt "alınıp satılacak senetleri tek tek listelemek" mi?
Şu anda sizlerin fark edemediği ufak bir sorun var ama benim açımdan çözümü zor bir sorun:
- Grafikleri yeni pencerede açınca hep Günlük grafikleri gösteriyor. İlk seçilen grafik doğru zamanı gösterirken sağ/sol okları ile seçim yaparak ilerlerseniz bu durumda hep Günlük olarak ilerliyor. Bu olay en baştan beri çözmekte zorlandığım bir sorun. Her seçimde listenin yenilenmesi gerekiyor. Bunu sağlamakta bir tık ötedeyim ama bir türlü olmuyoooor!
Gerekirse tüm mantığı yıkar yeniden yazarım. Biraz daha kurcalayayım, siz de bu durumu bilerek hareket edin lütfen...
"- Grafikleri yeni pencerede açınca hep Günlük grafikleri gösteriyor. İlk seçilen grafik doğru zamanı gösterirken sağ/sol okları ile seçim yaparak ilerlerseniz bu durumda hep Günlük olarak ilerliyor. Bu olay en baştan beri çözmekte zorlandığım bir sorun. Her seçimde listenin yenilenmesi gerekiyor. Bunu sağlamakta bir tık ötedeyim ama bir türlü olmuyoooor!"
AMMAN ELLEME
günlük data daha önemli!!!!
arayıpta bulamadığımız şey bu. aslında eskisi gibi liste olsa var ya bütün spekler deli olurlar ..
Biraz spek gibi düşününce çıkış noktası oluyor. İster ikili dip, ister ikili tepe, isterse üçgen formasyonları rahat rahat görülebiliyor. Mesele spek in ne yaptığını çözmeye çalışmak. Tıpkı cinayeti çözmeye çalışan polis gibi.
(Bu arada geceleri tv nin açık olma sebebini de anlatmış oldum. Benim hanıma okutayım ki başıma dert açılmasın :) )
"- Grafikleri yeni pencerede açınca hep Günlük grafikleri gösteriyor. İlk seçilen grafik doğru zamanı gösterirken sağ/sol okları ile seçim yaparak ilerlerseniz bu durumda hep Günlük olarak ilerliyor. Bu olay en baştan beri çözmekte zorlandığım bir sorun. Her seçimde listenin yenilenmesi gerekiyor. Bunu sağlamakta bir tık ötedeyim ama bir türlü olmuyoooor!"
günlük, haftalık, aylık dataları aynı dosyadan çağırdığınız için oluyor olabilir.
g/h/a dataları farklı dosyalarda saklarsanız çağırdığınız datalar ona göre farklı olur
sanırım. emin değilim ama. mantıken öyle olması lazım.
Eline sağlık abi..
Üstad.
cache dosyalar yüzünden yapıyorda olabilir. Şimdi ben aynı anda 3 adet hisseyi g/h/a baktım.
sağ sol oklarda sorun olmadı. ama yeni açtığım hissede sorun çıktı
dosyaları aynı isimle çağırdığın için oluyor .
her hisseyi rename yapıp data adını yıl/ay/gün sıralaması ile adlandırman ve sonuna gün-hafta yada ay ibaresi için anahtar koyman gerek..
sanırım. :)
senin nasıl kodladığını çözemedim.
Üstad..
xU100 için sence osilatörlerdeki uyumsuzluğun bittiği nokta burası mıdır? Yoksa aşağı kesebilir mi?
Üstat
siteyle oynuyorsun galiba. günlüğe basınca haftalık çıktı
Şu anda evde değilim. O nedenle grafiklere yorum yapamayacağım. Bir süre böyle etmenizi rica ediyorum. Düzeltmeye çalışacağım
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın T/A ellerinize ve emeğinize sağlık.
Allah size sağlık, mutluluk, bereket ve huzuru daim kılsın.
Hakkınızı ödeyemeyiz, gönlümüzdesiniz...
Bugün sağlık nedeni ile şifa bulmak umudu ile Nevşehir/Kozaklıda Termal Otele geldim. Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Kaplıca zamanı dışında sizlerle birlikte olmaya gayret edeceğim. Bilgisayarımı yanıma aldım. Geç cevap yazarsam anlayışla karşılayacağızı umuyorum.
Bu gecenin Miraç Kandili olması münasebetiyle tüm herkesin Kandilini en içten dileklerimle kutlarım. Dualarınız kabul olsun. Rabbim hastalara şifa, borçlulara eda nasip etsin. Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bol hayırlı kazançlar dilerim.
Üstad,
Hayırlı kandiller dilerim. Geçmiş olsun. Umarım şifa bulursun.
Hayırlı kandiller Sn. T/A, Allah şifa versin, Allah tüm hastalara şifa yakınlarına sabır versin inşallah.
Mirac Kandiliniz mubarek olsun. sayin T A size ve tum hastalara bu mubarek gece yapilan dualarla Allah (c.c.) sifalar ihsan eylesin.
Grafikler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Ben zaman,zaman hüdai kaplıcasına gidiyorum,Size uygun olan Nevşehir kaplıcasını tercih etmişsiniz Şifanız olur inşallah.
Sn T/A geçmiş olsun.
İnşallah umduğunuzu bulursunuz.
Eline sağlık abi.
Eyvallah, sağolasın...
Sn. T/A
Rahatsızlandığınızı haber aldım, üzüldüm.
Gelmiş, geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum.
Çok teşekkür ederim...
4 aydır bel fıtığından sıkıntı çekiyorum. 3 ay önce 1 ay kadar yatmak zorunda kaldım. Şimdi çok şükür ayaktayım ama tam bir rahatlama olmuyor. Uzun süre oturmak, eğilmek ve ağırlık kaldırmak mümkün olmuyor...
Kaplıcanın bir faydası olur diye düşünüyorum. Kısmet, bakalım artık...
sanırım güncellenmemiş