Arkadaşlar bir daha sonra sorayım, İstanbul dışındakiler nasıl başvuracak?
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Arkadaşlar bir daha sonra sorayım, İstanbul dışındakiler nasıl başvuracak?
Ha evet iban no da yazdım onu unutmuşum, sağolun yukarıya da ekledim bu bilgiyi.
Başvurunun adrese de gönderilebileceğini zaten telefonda söylemişlerdi, yalnız kargoya verseler daha iyi dediler postalar bankaya ulaşmayabiliyormuş çünkü, neden bilmiyorum da.
Dilekçe de , örneğin 5000 adet hissem olsun, maliyeti de 80 kuruş olsun.bana maliyeti 4000 TL olduğu bir için,4000 TL nin ödenmesini mi talep edeceğim....ne edeceğim????
arkadaşlar ALLAH aşkına il dışı bulunanlar her hanği bir içra dairesine başvuru yaparlarsa onları 1.icra adına bir içra dairesine yönlendirirler diye bilği aldım ve eski yazılarımda paylaştım çok mu zor bir içra dairesine gidip bilği almak alacaklıların listesi uyap düşmüş işimizi niye saglama almıyorsunuz hissesi olmuyanlar bizimle çok dalga geçti ve yalan yanlış bir çok habr yazdı ve halede yazıyor yanlış yönlendiriyor düşenin dostu yine düşendir
uyap listesinde 225 şahıs 175 kurum kuruluş şirketler ...vb var resmi kurumlar ve yabancı ülkenin enerji bakanlığı bile var
Hangi bulümunde arkadaşım, bulamadım.
Arkadaşım tüm yazıları okuyorum,1.icra dairesine yönlendirirler diye bir yazını görmedim.gözumden kacmissa atfalo... Bir de dünkü duyurular dan sonra hâlen daha icra dairesi ne gitmemize gerek kaldımi....
212 340 2000 TMSF yıl aradım şimdi.ne diyecek diye yine eskisi gibi bankanın 60-61 li telefon numarası nı verdi, irfan Bey biliyor dedi.... aradım öğlen arası tatili herhalde cevap vermiyor...
İrfan beyle 1hafta önce görüşmüştüm.Bana 1.icra ya başvurulmasi gerektiğini söylemisti.
Bakalım bugün ne diyecek, mühim olan o.... dünkü gelişmeler den sonra... bana da 2 _3 gün önce sen bilirsin dedi
batık arkadaşım ben sordugum da il dışı ne yapaçak dediğimde dediler o sözü bende birçok yazdım ve paylaştım uyap listesinde benim alaçaklı olarak ismim var sen bilirsin bildiğin yolda başvurunu yap
Arkadaşlar ne zamana kadar başvuru yapabiliyoruz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ne kadar hisseniz olduğunu gösteren portföy dökümü, dekont vs. birşey istiyorlar." bu imzalı / onaylı mı olmak zorunda aracı kurumdan? Yoksa direkt bilgisayar çıktısı mı?
Bir de dilekçe örneğinin tam metnini örnek olması açısından paylaşabilir misin? Eminim çok faydalı olacaktır. Teşekkürler,
arkadaşlar yürümekle yol aşınmazmış yazdıklarımı dikkatli okumuyorsunuz 1.icraya başvurmuş arkadaşın sıra nosu ve e devletten uyapta bu bilğilere ulaşabilirsiniz başvuru yapanlar ulaşabilir listeyi size atamam başvuru no su olmayanların eline geçer umuma açık olsa bültenden yayınlarlardı
bizler ne için urgaştık borçlu asyb biz alaçaklıyız diye şimdik ise başvuran arakadaşlar listede ne görüyor borçlu asyb aş. alaçaklılar........v.s..sahıslar ve şirketlerin isim listesi daha ne istiyebiliriz ki alaçaklı olarak gözüküyoruz listede borçlu ise asyb
Bir kurumdan alacağı olmak ile o kurumun ortağı olmak farklı şeyler diye düşünüyorum. Aşağıdaki linkte de açıkça yazıldığı gibi (11.madde) "hisse senedi" sahibi küçük yatırımcı için adres bankanın genel müdürlüğü olan: Müflis Banka İflas İdaresinin bulunduğu Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye/İstanbul
http://www.bankasya.com.tr/muflis-as...-surec-hk.aspx
Sayın Er Ad'ın bu konudaki yazısı ve başvurusu çok önemli. Umarım sorularıma da cevap verecektir yakında. Teşekkürler herkese paylaşımları için.
Ben bugun umraniyedeki asya bank genel merkezine gittim ve dilekcemi verdim . Herkes gitsin muracatini etsin.brn k gelenmisim daha kimse muracat etmemis. Bilgimize.
Sanırım en iyi açıklama bu sağol WHiTe fakat şimdi aracı kurum GARANTİ den gelen mesaj bu. Bunlar iyice su kaçırdı.
Degerli musterimiz, ASYAB Asya Katilim Bankasi A.S.'nin Istanbul 1.Asliye Ticaret Mahkemesinin 16.11.2017 tarih ve 2017/41 E sayili karari ile 16.11.2017 gunu saat 15:28 de iflasina karar verilmistir. TMSF'nun aciklamasinda, Istanbul 1.Iflas Mudurlugunun 2017/14 Iflas sayili dosyasi uzerinden islemlere baslandigi, iflas tasfiyesinin Bankacilik Kanununun 106'nci maddesi ile Icra ve Iflas Kanunu hukumleri kapsaminda yapilacagi, alacak kayit basvurulari icin, Istanbul 1. Iflas Mudurlugunun 2017/14 Iflas sayili dosyasina basvuru yapilmasi gerektigi aciklanmistir. Bilgilerinize sunariz.
Soru ve tartışılan hususlara cevaben:
- bana bir başvuru no, sıra no vs verilmedi, aldıkları dilekçenin fotokopisini üzerine "teslim alınmıştır" yazarak bize veriyorlar.
- dekontun onaylı olması yönünde birşey istenmedi, normal çıktıydı benimki.
- herhangi bir harç yok, harç olayı iflas müdürlüğü başvurusunda varmış, burda yok.
- Iban no için onlar bişey demedi ben kendim yazdım ama sonradan düşününce zaten bir ödeme durumu söz konusu olduğunda bu aracı kuruluşdaki hesabımıza olacaktır, şimdi düşününce gerek yoktu mantıken aslında.
- Dilekçe içeriğinde bir şablonları yok talebinizi bildiren bir dilekçe yazmanızı istiyorlar sadece, imzalı tabiki, bir de iletişim bilgilerinizin olmasını istiyorlar.
Ya Bir arkadaş ta gitmisken,il dışındakiler için şoruverserler ne olur yani.insanlik öldumü...
İl dışındakiler için soracak olursanız sevinirim. Çok teşekkür ederim şimdiden
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adres var mı kargo için
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Er-ad Özür dilerim,sen yazmıştın zaman hatırladım....
Ama bazı şeyleri defalarca yazmama rağmen sukut olunuyor... bilinen 50 kere tekrar ediliyor,bazi bilinen şeyler eskiyor,her an değişiyor....
Allah samimi arkadaşlardan razı olsun,ne diyelim
Bugünde 60-61 i aradım cevap vermedi, bakalım son durum için yorumu ne olacak demiştim
Müflis Banka İflas İdaresi,
Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10
Ümraniye/İstanbul
Kaynak: http://www.bankasya.com.tr/muflis-as...-surec-hk.aspx
uğraşmak isteyen varsa devredeyim hisseleri )
özelden ulaşabilir isteyenler
Arkadaşlar bir de su var ben bu hissede bir kaç sefer al sat yaptim dolayısıyla kendime göre maliyetim var. Herkesin kendi maliyetini bildirmesi saçma geliyor bana. Hisse ederi belirlenip ödeme en azından nominal hisse değerinden ödeme yapılması daha mantıklı değil mi? Gerçi ödeme yapılacak mi o bile belli değil ya bizimkisi de mantık yürütme .
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alacaklı listesi diye bir şey varmış. Ona nereden bakılıyor bilgisi olan varmı
Aracı kurumlarımız neden bizler adına bu işleri takip etmiyorlar anlamış değilim, binlerce dilekçe yerine aracı kurumların verdiği dilekçeler ile zaman kaybı yaşamadan işleri halledebilirlerdi.
02166335960 şimdi irfan Bey le konuştum,il dışındayım dedim,kargo ile gönder daha iyidir dedi,sadece lot miktarı yeterli olacaktır dedi.yani benim 4000 lira alacağım var demeye gerek yok dedi.son süre var mı dedim ,yok dedi .. hayırlı günler olsun.ben de dün bankadan dekontumu aldm,pzts de kargolarim...