-
Mr. Spek Hisseyi ne hale getirdin. Bir Allah ın kulu yok. Özelleştirmeden kaynaklı az da olsa bir güven vardı. Bu saatten sonra tavan tavan olsan ne olur ki. Ancak çakallarla dans edersin
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Doğub speginden Allah razı olsun bu mübarek ayda tuttuğu altın olsun.ytd
-
yatırımcı olarak beklentimiz ne? her gün tavan tavan mı? öyle olursa bürüte giriyor böyle gidince yatırımcı mutsuz herşey bir anda olup zengin olacaksak neden işe falan gidiyoruz adam gayet güzel getirdi buraya 1.25 ti mayıs ayının sonunda gayet tatminkar bir getirisi var su an yok 2.5 olsun diyorsanız allah bilir olabilir olmayabilir ama sabır
-
Mesele şu ki; Bakan bey in açıklamasından sonra, başka bir hisse olsaydı, 1,90 üstüne. Çoktan atmıştı. Mr. Spek bu haberi kullanarak yukarı taşıdı, ancak süründürdü. Bir günde geleceği yere 10 günde gedi. Yoyo gibi. Hisseye gelmek isteyen, uzun vade düşünecek olan ky yanaşamıyor. Çünkü serseri mayın gibi. Kimin işine yarıyor. Günlükçülerin, vur kaç yapanların. Daha önceki yazılarımda ifade ettim. Bu şekilde düşünenler için iyi bir kağıt. Ben spek in bu hareketleri yüzünden, ky nın hisseye yanaşmadığını ifade ediyorum. Bu haber sonrasında Forum bayram yerine dönmeliydi. İn cin top oynuyor. Bir hisse de Olması gereken olmalı. Mr spek hep fren yapıyor ve Sinekten yağ Çıkarmaya çalışıyor. Haberle gelen enerjiyi de azaltıyor. Uzun zamandır Zararda bekleyen ky diyor ki, şimdi değilse ne zaman. Spek te diyor ki zararına sat ben burdayım. Olay bu.
Yine söylüyorum vur kaçcılar için fırsat veriyor. Kazançlı diyebilirim. Hisseyi günlükçü, vur kaç yapılan bir hisse moduna soktu. Bu durumda Ky niye gelsin ki. Ancak eskiler belki gelir. İsyanımız buna. Yoksa artmadı değil.
"Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. "
-
Tam da anlatmak istediğim buydu. Yeni girecekler çok dikkat etmeli, geçmiş sayfalar mutlaka okunmalı. İhtiyatlı olmalı diye düşünüyorum. Eskiler yaşadıkları negatif tecrübeler sonrasında zaten biliyordur, hatta ezberlemiştir.
"Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. "
-
Mr. Spek,
Sürekli Dejavu yaşatıyor. Önce vuruyor, sonra kürkçü dükkanına geri dönüyor. İşlemlerin sahteliği ne kadar da açık... 😱
"Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir "
-
serçe çiftleşmesi yaptı. çıktı ve çıktığı gibi eski yerine geldi serçe bu işlemi 5.dk. en az 10 defe yapar öyle tatmin olur bizimki 1. defa yaptı kendini tatmin etmiş mi dir.
-
katar krizinde tarafımızın belli olma sinyalinin C.Baş. tarafından verilmesi ile son dk. borsa eksiye döndü. meclis de de yapılan oylamada As. Egitim amaclı As. gönderilmesinin onaylanmasıyla tarafımız onaylandı. yarin büyük oranla etkisi dahada da büyük olabilir.inşallah yanılırım.
gerçi bizim hisse kafasına göre takılıyor. bu habere inşallah uyum sağlamaz .şu özelleştirme haberi ve çalışması biran evvel haberleri düşse de biraz rahatlasak.
-
Ölü taklidi yapmaya devam.
Hisseyi mundar ettiler...
-
Günlükçüler çoktan satmıştır. 150_75 arasında. Ky da alım yapıp yapmamakta tereddütlü. Çünkü mr. Spek yoyo gibi. Şimdi Enerji dibe vurdu. Herkes yeni pozisyon almak için hareket bekliyor. Diye düşünüyorum.
"Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir."
-
Demek ki Mr. Spek yeterince mal toplayamamış!!
-
...taklide Devam
Bir cepten diğer cebe... 😇
-
Mr. Spek, İstediği an gaza basabilir, şimdi olduğu gibi frene de..
Şimdi baktım da ilk seans 180 bin küsür, ikinci seans iki dakikada 400bin lere çıkmış. Ha bu arada göstermelik 1,54 çıkmış.
-
Sinyalciler, ışıkçılar sürekli 1,52 çakıyor.
-
Biz aynı filmi izlemekten bıktık. Sen hala bıkmadın
Ezberletip, sonra ters köşe mi yapacaksın🤔
-
Volümü herzamanki gibi düşürdün, düşürdün... Mr spek sen, Yine bir cinlik düşünüyorsundur. Bakalım, görelim...
-
Allah'tan belli bir süre durgunlaştı. Diğer hisselere alım fırsatı verdi. Nugyo %11 arttı. Teşekkürler mr. Spek. Biraz daha aşağı salarsan tekrar dönüş yapan çok olur.
-
Tahminim, uygun pozisyon alabilen, diğer hisselerde ekside olmayan çoğu kişi, dogub yi Alım için aşşağı salmasını bekliyor.
-
1,47-19627 1,48- 210228 ☺️
Bence 300bin yakışır. 1,48 e.
-
Anlaşılan aşağı salmayacak gibi, yine bir iki kademe aşağı ya da yukarı olabilir. 🤔
-
Biz hep kendi açımızdan düşünüyoruz; hisseyi rolantiye aldı. Bizlere diğer kağıtlara girme imkanı verdi diye. Belki Mr. Spek de şuan başka kağıtlarda operasyon yapıyordur. 😊😊😊
-
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
-
Mr spek,
Hissede bezdireceğin kimse kaldı mı?
Boşuna çırpınıyorsun
-
Isınan kurbağa örneğinde olduğu gibi, 1,60-70 ler den yavaş yavaş buralara kadar geldin. Yine ne cinlik peşindesin mr. Spek.
-
-
Herşey beklenir...
-
Kendi çapında eğleniyor. Forumda kimse kalmamış. Bom boş.
-
Mr spek Hisseyi sürekli baskı altında tutuyor. Çok aç gözlü. ky nın elindeki küçük lotlara göz dikmiş. Ky nın bir kısmı almış bekliyor. Yükselse de düşse de satmıyor. Diğer bir kısmı geçen sene 2,40dan 0,80 lere kadar düşerken, zararda olduğu için satamıyor. Uygun zamanı bekliyor. Ama zaten malın çok büyük kısmı Mr. Spek ya da spekler in elinde. Buna rağmen küçük hesaplar yapıyorlar.
-
Tera ne zaman görevi bırakıyor. 6.ayın bitiminde mi? Ocakta başladı.
-
Arkadasim burda spek yok kagıt est dağılmış haber gelirse gider ama yakındır gelmesı
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
zalimmiş spek valla sıkıldık bir hedefe gelseydi de çıksaydık
-
-
Cefakar hocam bi kademe atarmisınız
-
-
-
-
-
-
Hiç umut yok
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Arkadaslar sirket bu 6ay bilanço sunu bekliyor, öib çunkü şimdiye kadar hep zarar açıklayıp ihaleye teklif veren şirketler ucuza almak istiyorlardi fakat bu sene yeni bayilikler ve üretim artırıldı sermayeden nakden artırılması ile birlikte olumlu bir ivme kazandı. Gelecek olan bilanço bence çok güzel gelerek tekrar dan teklif ler alarak gündeme alinarak sayılacaktır, temmuzda hersey netleşir